×

Kies uw land / Choisissez votre pays

Lattoflex.fr Lattoflex.be Lattoflex.lu Lattoflex.nl

Goed slapen is ook voor u weggelegd.

Hebt u rugklachten? Of wilt u net rugproblemen voorkomen?

Met Lattoflex kiest u voor state of the art technologie op het vlak van slaapcomfort.

Bedbodems

Een klassieke lattenbodem of de meest ergonomische Winx bedbodem? Al onze modellen garanderen u een ideale ondersteuning voor uw rug.

Toon alle bedbodems

Latex matrassen

Latex is ongezien elastisch en verdeeldt de druk mooi gelijkmatig. Een ongeziene kwaliteit die uw rug verwent.

Toon alle Latex matrassen

GELTEX® inside matrassen

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. Maar reeds 100.000 mensen zijn overtuigd. Ze slapen op een matras met GELTEX® inside.

Ontdek GELTEX® inside

Geef uw slaap vleugels

De Winx® bedbodem van Lattoflex is een uniek slaapsysteem dat uw lichaam volledig driedimensionaal ondersteunt: in de lengte, de breedte en de diepte.

Op een Winx® slaapsysteem kan u ongestoord van uw nachtrust genieten in een tweepersoonsbed. Uw bewegingen worden volledig onafhankelijk opgevangen zonder dat dat invloed heeft op de slaaphelft van uw partner.

LEES MEER OVER DE WINX

Vroeger stond ik altijd op met nek- en rugklachten, sedert ik op een Lattoflex slaap zijn die problemen zo goed als opgelost !

Carine (54 jaar), Harelbeke MEER GETUIGENISSEN

Lange tijd opgestaan met pijn in de rug. Dan nieuwe latex matras aangeschaft en bijhorende Lattoflex gekocht. Sindsdien zijn de rugproblemen zo goed als verdwenen.

Kurt (34 jaar) MEER GETUIGENISSEN

Ik slaap sinds een dertigtal jaren op een Lattoflex systeem en matras. Ik ben er uiterst tevreden over en zou hier in mijn stoutste dromen geen verandering willen in brengen. Want een goede nachtrust met een vleugje mooie dromen is onbetaalbaar !

Marina (57 jaar) MEER GETUIGENISSEN

Ik voel me 's morgens goed uitgerust, heb geen last van m'n rug terwijl dat vroeger wel soms het geval was. M'n bed voelt niet te hard en niet te zacht, niet te warm en niet te koud. Alles perfect in orde dus :-)

Lieve (50 jaar) MEER GETUIGENISSEN

Recente slaaptips

7 tips voor uw rug overdag
Meer info
De mythe van een lekker hard bed
Meer info
Wat is de juiste slaaphouding?
Meer info

Wat maakt Lattoflex uniek?

Lattoflex biedt u een ongeziene kwaliteit die uw rug verwent. Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, zo garanderen we u jarenlang ligcomfort.

LEES MEER

Vind hier een verdeler in uw buurt

Wenst u een Lattoflex bodem en/of matras te testen? Ga gerust langs bij een van onze slaapspecialisten.

Een totaaloplossing voor uw rug.

Wil u rugklachten voorkomen ? Een goede, nieuwe matras kopen tegen rugpijn is misschien maar een halve oplossing. De bedbodem waarop uw matras ligt, is even belangrijk. Twijfelt u? Vraag advies bij een Lattoflex verdeler.

Lattoflex biedt u een totaaloplossing waarbij de actieve bedbodem, de matras en het lichaam perfect op elkaar inspelen. Die synergie optimaliseert de prestaties van de matras en verlengt haar levensduur en comfort.

Op basis van uw lichaamsbouw, gewicht, lighouding en slaaptemperatuur bieden wij u een actief en gepersonaliseerd slaapsysteem. Zo kan u heel wat rugklachten voorkomen.

Ontdek het Lattoflex Effect ! Voor een nog beter slaapcomfort zijn alle bedbodems van Lattoflex beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van vlak tot volledig elektrisch verstelbaar.