Lattoflex Garantie en GELTEX inside Tevredenheidsgarantie

Bij Lattoflex geniet u van een garantie van 5 jaar op uw Lattoflex bodem en/of matras.Op onze GELTEX inside matrassen geniet u bovendien van een Tevredenheidsgarantie.

Registreer nu jouw aankoop

Garantie

Registreer hier uw aankoop en geniet van 5 jaar degressieve garantie.


x cm

Onze Garantie

Wanneer u een bodem of matras Lattoflex koopt en deze als een ensemble gebruikt, geniet u de volgende waarborg tegen verborgen gebreken:

 1. Een garantie van 5 jaar degressief (behalve op punten 4, 5 en 6).
 2. Deze garantie gaat in bij levering en betreft alle verborgen fabricagefouten en defecte materialen.
 3. Tijdens het eerste en tweede jaar is de garantie volledig en dekt ze alle kosten van herstel of vervanging en vervoer1. Daarna wordt er rekening gehouden met een waardevermindering door gebruik. In het derde jaar wordt een bijdrage van 40% gevraagd, in het vierde jaar 60% en in het vijfde jaar 80%, exclusief transport- en administratiekosten.
 4. Op alle bodems geldt een garantie van 2 jaar op alle mechanische en houten delen, op motoren en bedieningen (behalve batterijen, kabels en stekkers)1.
 5. 2 jaar garantie op tijk en doorstikkingsmaterialen in de matrasbekleding.
 1. U kunt geen aanspraak maken op de garantie als er fouten zijn door :
  • Een verkeerde behandeling of verkeerd gebruik van de matras of bodem.
  • Slijtage of verkleuring van bekledingstijken en garens.
  • Urine-, bloedvlekken of andere zichtbare bevuilingen.
  • Het gebruik van de matras of bodem in een onvoldoende verluchte of vochtige ruimte waardoor schimmelvorming ontstaat.
  • Het gebruik van de matras op een niet aangepaste of slecht geplaatste bodem.
  De matras kan na verloop van tijd tot 15% aan hoogte of 20% aan stramheid verliezen. Door gebruik kunnen doorstikkingsmaterialen in de matrasbekleding tot 65% van hun aanvangsdikte blijvend worden samengedrukt. Vanzelfsprekend vallen deze normale evoluties niet onder de garantie. Voor de zichtbare gebreken die bij de ontvangst van een matras of bodem werden vastgesteld, kan achteraf geen garantie meer verleend worden.
 2. Als de matras of bodem vervangen of hersteld moet worden, wordt de garantieperiode niet verlengd.
 3. Meent u aanspraak te kunnen maken op deze garantie, neem dan contact op met de erkende verdeler waar u uw product van Lattoflex heeft gekocht. Vergeet het garantiebewijs samen met het aankoopbewijs niet.
1 Is het herstel of de vervanging echter onmogelijk of staat zij buiten verhouding met de waarde van het goed, dan kan er ook een alternatieve vorm van genoegdoening worden voorgesteld, zoals vervanging door een gelijkaardig product of een financiƫle compensatie.