Maak uw kamer af met de accessoires van Lattoflex

Lattoflex stelt accessoires voor die elegant maar vooral ook functioneel zijn: het nachtkastje, de opbergkoffer en de bank. Deze elementen voegen een vleugje stijl toe aan uw interieurdecoratie en vormen praktische oplossingen om uw slaapkamer netjes opgeruimd te houden.

accessoires

Het nachtkastje van Lattoflex

Het nachtkastje van Lattoflex vult uw bed aan en creëert een harmonieus geheel in uw slaapkamer. Met dit sobere, praktische nachtkastje hebt u al uw spullen bij de hand. Een bijzonder kenmerk is het voorpaneel van de lade, bekleed met een stof die past bij het bedkader dat u hebt gekozen. Dit betekent dat u dus een van de stoffen uit onze collectie kunt kiezen om uw nachtkastje te personaliseren. Verkrijgbaar in Oak en Walnut.

nachtkastje van Lattoflex

De opbergkoffer van Lattoflex

De opbergkoffer van Lattoflex is de ideale oplossing om uw slaapkamer met stijl ordentelijk te houden. Deze elegante, praktische koffer biedt u ruimte om heel wat voorwerpen op te bergen, en geeft uw interieurdecoratie een vleugje elegantie. Het is immers ontworpen om perfect bij uw bedkader te passen. De opbergkoffer is beschikbaar in onze hele collectie stoffen. Zo kunt u een stofje kiezen dat zo goed mogelijk bij uw bed en uw interieurinrichting past.

De bank van Lattoflex

Met onze bank vindt u dat ideale extraatje qua comfort om u wat te ontspannen in de kalmte van uw kamer of om bijvoorbeeld uw schoenen makkelijk te kunnen aantrekken. De bank biedt tegelijk functionaliteit en stijl. Net als voor het nachtkastje en de opbergkoffer, is de stof van de bank in heel onze collectie beschikbaar. Kies gewoon het stofje dat u het meest bevalt!

bank van Lattoflex

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier