Testimonials header

Tevreden klanten getuigen

Om ons ergonomisch verantwoorde slaapcomfort écht naar waarde te schatten, moet u eens op een Lattoflex bedbodem en matras slapen. De mensen die dat – nacht na nacht – doen, delen graag hun ervaringen met u.

Mijn rugpijn is volledig verdwenen Ik ben heel blij dat ik eindelijk na al die jaren een supergoed bed heb. Mijn rugpijn is volledig verdwenen, niet overdreven, en mijn nachtrust is zo positief geëvolueerd. Ik ben een andere persoon en voel me veel beter!

49 jaar, Houthulst

Als ik opsta, heb ik nu veel minder rugpijn. Zeer positief: ik slaap beter en langer dan vroeger, en nu sta ik op met minder rugpijn. Ik kan nu ook beter op mijn rug of op mijn zij slapen, zonder dat ik daarbij moet nadenken. Voordien was ik gewoon om in een goede lighouding te slapen. Het is dus ook even wennen, want in het begin heb je het gevoel dat je op een doorgezakte matras ligt. Maar dat is helemaal niet het geval, integendeel!

Bart, 51 jaar, Brussel

Mijn slaapkwaliteit is verbeterd Super, vanaf de eerste nacht. De vleugeltjes van het systeem passen zich direct aan hoe je ook ligt. De combinatie bodem en matras is top. Mijn slaapkwaliteit is verbeterd.

51 jaar, Stekene

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Uitgerust, comfortabel en goede ventilatie Uitgerust, comfortabel en bezit een goede ventilatie. Kortom, tevreden mens!

46 jaar, Oostende

Nu veel minder tot geen rugpijn meer Ik ben heel tevreden. Ik ben geen buikslaper meer en bijgevolg heb ik nu veel minder tot geen rugpijn meer.

42 jaar, Alveringem

Tevreden! Positieve ervaring! Tevreden! Positieve ervaring! Vleugeltjes geven bewegingsvrijheid, snelle aanpassing aan veranderende ligging (rug, rechts, links) merkelijk invloed op bv. rugproblemen.

80 jaar, Waarschoot

Heerlijk slapen Sinds we dit bed hebben, ga ik graag slapen en sta ik uitgerust op!

54 jaar, Genk

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Overtuigd van het nut van een kwalitatief bed Na enkele weken wel overtuigd van het nut van een kwalitatief bed. Nu wel nog een goed kussen ...

32 jaar, Leuven

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Constante nachtrust Beter, constante nachtrust waardoor ik ’s morgens beter en frisser opsta. Minder kwaaltjes. Veel beter dan verwacht. Lattoflex is meer dan een lattenbodem, het is een slaapsysteem.

33 jaar, Kluisbergen

Uitgeslapen opstaan, ’s morgens geen spierpijn meer Ik ben zéér tevreden. Bij het buikslapen geen rugpijn meer. Uitgeslapen opstaan, ’s morgens geen spierpijn meer. Zalig!

56 jaar, Vilvoorde

Geen pijn meer bij het slapen Sedert ik op het bed slaap, heb ik geen pijn meer bij het slapen en geen pijnstillers meer moeten gebruiken.

78 jaar, Bellegem

Schitterend ventilatiesysteem Heel comfortabele verdeling van gewicht via de vleugeltjes. Schitterend ventilatiesysteem.

64 jaar, Jette

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier