Ontdek uw ergonomische bedbodem en matras.

Wilt u binnenkort een nieuw bed van uitstekende kwaliteit? Dan bent u vast op zoek naar een ergonomische bedbodem en een bijhorende matras. Wij kunnen u een ruim aanbod met verschillende modellen voorstellen. Ze zijn uitgerust met spitstechnologie en gemaakt van de beste materialen.

Bij Lattoflex wordt innovatie op gebied van slaapcomfort voorop gesteld, om u een herstellende nachtrust te bieden. U voelt duidelijk het verschil zodra u 's morgens wakker wordt: u bent beter uitgerust en voelt u in topvorm.

Hoe stelt u uw bed samen en kiest u voor elementen die het best bij u passen? Dat hangt van heel wat criteria af: lichaamsbouw, lighouding, slaapgewoonten... Wij helpen u graag om uw keuze te maken.

Ontdek de ergonomische matras die voor u geknipt is

Als u droomt van een comfortabele matras die perfect aansluit bij elke ronding van uw lichaam en u de hele nacht lang in een cocon houdt, dan hebben wij ongetwijfeld wat u zoekt.

Lattoflex stelt u verschillende soorten matrassen voor: van latex, GELTEX®, of Memory traagschuim. Elke soort matras heeft specifieke eigenschappen om u een goede ondersteuning te bieden.

Hoe weet u welke ergonomische matras volledig aan uw behoeften beantwoordt? We hebben voor u een gids samengesteld om u te helpen uw keuze te maken.

Ontdek snel welke ergonomische bedbodem voor u geschikt is

Lattoflex heeft de meest performante, innovatieve technologieën in haar bedbodems geïntegreerd. Om te beginnen de Flex Zone om een perfecte ondersteuning van uw schouders te verzekeren, en verder flexibele vleugels die de druk verdelen (deze vleugels verschillen naargelang het model). We beschikken over vaste ergonomische bedbodems, maar stellen u ook handmatig of elektrisch verstelbare bedbodems voor, om u een groter comfort te bieden wanneer u in bed een boek leest of televisie kijkt.

Wilt u een test doen om te weten voor welke bedbodem u best kiest? Antwoord snel op een aantal vragen die wij voor u hebben voorbereid, en u ontdekt meteen welk model u kunt kiezen.

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier