Kies uw ergonomische matras

Wenst u zich binnenkort een nieuwe ergonomische matras van topkwaliteit aan te schaffen, zodat u van een verkwikkende nachtrust kunt genieten? Dan vraagt u zich vast af welke matras er het best geschikt is voor uw lichaamsbouw, uw houding of uw slaapgewoonten.

In functie van uw voorkeuren stellen we u meerdere soorten matrassen voor, gemaakt van innovatieve materialen:

  • Latex van natuurlijke oorsprong: dit natuurlijke materiaal is ongelooflijk soepel en zacht, en past zich perfect aan alle welvingen van uw lichaam aan, om de hele nacht lang maximaal slaapcomfort te garanderen.
  • GELTEX® schuim: “slow resilient foam”  is een innovatief materiaal dat uw lichaam in alle houdingen optimaal ondersteunt en de druk waar nodig perfect opvangt.
  • Memory schuim : een matras die uit meerdere schuimlagen bestaat, wat ervoor zorgt dat u altijd een optimale temperatuur heeft en van een comfort geniet dat zijn gelijke niet kent, voor een deugddoende nachtrust.
  • Comfort schuim : biedt een gevoel van stevigheid en tegelijk een aangename verlichting van de druk.

In functie van diverse factoren is de ene ergonomische matras voor iemand meer geschikt dan een andere matras. Om uw matras op correcte wijze te kiezen, dient u immers met meerdere elementen rekening te houden, zoals uw ideale temperatuur, uw gewicht, eventuele alleergieën of uw lievelingshouding om te slapen…

Hoe kiest u de ideale matras?

Om de beste keuze te maken en zo voor uw rug zorg te dragen, stellen we u voor om alles rechtstreeks met een van onze experts te bespreken. Wanneer u met een Lattoflex Expert een afspraak maakt, krijgt u gepersonaliseerd advies en alle nodige informatie om een ergonomsiche matras te kiezen die perfect bij u past. Zin om eens met een Lattoflex Expert te praten? Neem snel contact met ons op!

Wilt u liever eerst een idee krijgen van het soort matras dat voor u geknipt is voordat u op een expert een beroep doet? Wij hebben speciaal voor u een gids samengesteld, aan de hand waarvan u meer te weten komt: beantwoord de volgende vragen en ontdek zo welke ergonomische matras op uw lijf geschreven is.

Met een matras van Lattoflex kiest u voor de beste innovaties ten dienste van slaapcomfort. Er staan u heerlijke, verkwikkende nachten te wachten, en u wordt voortaan elke dag goed uitgerust wakker. Ongetwijfeld een investering die de moeite waard is!

1/6
Waarom ben je op zoek naar een nieuwe matras?

test

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier