GELTEX<sup>®</sup> matrassen

GELTEX® matrassen

✓ 100% GELTEX®      ✓ Optimale zonering    ✓ Snelle warmte- en vochtafvoer    ✓ Verschillende comfortniveaus    

Een verkwikkende nachtrust dankzij de GELTEX® matrassen

Bent u op zoek naar een ergonomische matras die u 's nachts optimaal ondersteund en dankzij dewelke u elke dag vol energie wakker wordt ? Reken op GELTEX® om het verschil te ervaren !

De nieuwe GELTEX® matrassen garanderen een optimale synergie met de bedbodem. Dankzij de nieuwe samenstelling van het GELTEX® foam wordt warmte en vocht nog sneller afgevoerd, dit zorgt ervoor dat u sneller in slaap valt en uw lichaam beter herstelt. Bovendien werd de zonering van elke matras zo aangepast om nog beter te interageren met de goede zonering van elke Lattoflex bedbodem. Uw wervelkolom wordt zo op een natuurlijke en optimale manier ondersteund. Op een Lattoflex GELTEX® matras kan u dus comfortabel wegzakken, genieten van een deugddoende slaap, volledig opladen voor een volgende actieve dag.

GELTEX® matrassen zijn gemaakt van "slow resilient foam". Dankzij de elasticiteit en open celstructuur ondersteunt GELTEX® elk lichaam in elke slaaphouding, en absorbeert het de druk om zich aan alle welvingen aan te passen. Zo blijft uw lichaam altijd optimaal ondersteund en kan het perfect recupereren: u wordt elke ochtend opnieuw fris en uitgerust wakker !

De GELTEX® matrassen van Lattoflex beantwoorden aan de 5 pijlers van de Slaapdriehoek. Volgens de Slaapdriehoek spelen 5 factoren een belangrijke rol voor een gezonde en ergonomische slaap:  

  • Ventilatie: nooit te warm of te koud wanneer u slaapt,
  • Optimale drukverdeling, 
  • Ondersteuning van uw lichaam,
  • Duurzaamheid,
  • Levensduur (betere weerstand tegen vocht, warmte en de druk van het lichaam) : u geniet langer van uw ergonomische matras.

Sommige van onze GELTEX® matrassen zijn samengesteld uit twee lagen: GELTEX® Support Foam die de kern van de matras vormt, en een extra bovenlaag in zacht en comfortabel GELTEX® Comfort Foam.

Bij Lattoflex vindt u meerdere types ergonomische matrassen van GELTEX®, in functie van het comfortniveau dat u wenst, uw slaapgewoonten en het type ventilatie dat u wenst te genieten: GELTEX® Support, GELTEX® Support Plus, GELTEX® Comfort Plus, GELTEX® Wellness en GELTEX® Wellness Fusion. Ontdek hieronder de kenmerken van elk type. 

Ervaar zelf de voordelen van de nieuwe generatie GELTEX® matrassen

Wenst u onze GELTEX® matrassen binnenkort zelf in de winkel te komen testen? Of wilt u liever gepersonaliseerd advies krijgen om de beste keuze te maken? Neem dan snel contact op met uw Lattoflex verkoper, die u graag wegwijs zal maken en u zal helpen om een ergonomische GELTEX® matras te kiezen die het best bij u past ! Blijft u liever thuis om uit te zoeken welke matras geschikt is voor uw lichaamstype en slaapgewoonten? Geen probleem! Beantwoord dan de vragen in onze matrassengids om u op weg te helpen bij uw keuze.  

Alle GELTEX® matrassen zijn hypoallergeen en voorzien van 7 ergonomische comfortzones. De hoes kan afgeritst worden en kan makkelijk in de wasmachine op 40°C worden gewassen. Verder kunt u ook kiezen tussen een Medium of Hard comfortniveau, naargelang uw persoonlijke voorkeur.

Als u volop wil genieten van het ergonomisch comfort van uw matras, en dus ook van een betere lichaamsondersteuning, dan kan u opteren voor een Lattoflex ergonomische bedbodem van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van geavanceerde technologie, waarvoor uw GELTEX® matras speciaal aangepast is. Verwen uzelf ook met een van onze GELTEX® hoofdkussens om uw hoofd en uw nek de perfecte steun te bieden. En wil u deze ergonomie mooi verpakken, stel dan zelf uw bedkader samen die past bij uw interieur. Dankzij al deze elementen geniet u van een compleet Lattoflex bed, waarin u zalige en verkwikkende nachten zal doorbrengen.

Een Geltex®-matras, wat is dat?

Een Geltex®-matras is een type matras dat gebruik maakt van gelschuimtechnologie. Die technologie combineert de eigenschappen van traagschuim en latexschuim voor een beter slaapcomfort. Het is een innoverende technologie die zorgt dat u kunt genieten van een slaapkwaliteit die u nooit eerder ervaren hebt. De revolutionaire technologie geeft beddenspecialisten een nieuwe kijk op slaap en op het cruciale belang ervan in ons dagelijks leven.

Geltex®-schuim bestaat uit miljoenen gelbolletjes die vermengd worden met schuim. Deze samenstelling zorgt voor een betere luchtcirculatie en een uitstekende regeling van de lichaamstemperatuur. Dat draagt bij tot een comfortabele en herstellende nachtrust.

Geltex®-matrassen staan bekend om hun duurzaamheid en hun resistentie tegen doorzakken. Dat betekent dat ze een stevige en consistente ondersteuning bieden aan uw lichaam. Ze zijn bovendien hypoallergeen en stofmijtbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een allergie en voor astmapatiënten. Dankzij het ventilatiesysteem, dat voor een perfecte luchtcirculatie zorgt, behoudt dit type matrassen een optimale hygiëne en levensduur.

Kortom, een Geltex®-matras is een interessante optie voor wie een comfortabele, duurzame, ademende en hypoallergene matras zoekt. Zoals bij elke matrasaankoop is het echter belangrijk om grondig onderzoek te doen en de tijd te nemen om het model te vinden dat het best bij uw noden en uw budget aansluit.

Ontdek hierna onze verschillende modellen van de ergonomische matras van GELTEX® :

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT

✓ 100% GELTEX® kern 16 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

Configureer
uw matras

Met een Lattoflex matras geniet u van ongelimiteerd comfort, dankzij de beste materialen. Dat voel je. Ontdek de matras die het best bij u past

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier

Geniet van uw garantie

Ik profiteer ervan