Latex matrassen

Ergonomische latex matrassen

✓ Natuurlijke latex      ✓ Druk gelijkmatig verdeeld      ✓ Unieke elasticiteit      ✓ Duurzame investering

Wat is een goede latex matras?

Een goede latex matras kiezen, is een beslissing die de kwaliteit van uw nachtrust sterk kan verbeteren. Maar wat is een goede latex matras? Hier komen meerdere factoren bij kijken. Als specialist in matrassen, schenkt Lattoflex speciale aandacht aan al deze details die voor het verschil zorgen.

- Een eerste vereiste voor een goede latex matras is dat ze gemaakt moet zijn van hoogwaardige materialen. De Lattoflex matrassenexpertise maakt het mogelijk om de best verende en meest duurzame latex voor haar matrassen te selecteren. Een kwaliteitsvolle latex matras kenmerkt zich door zijn lange levensduur, waarbij het comfort en de ondersteuning behouden blijven.
-Een andere belangrijke factor is de dichtheid van een latex matras. Bij Lattoflex wordt de dichtheid van latex matrassen zorgvuldig overwogen om de juiste balans tussen stevigheid en zachtheid te bieden. Deze optimale dichtheid zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht, waardoor de ondersteuning van de wervelkolom verzekerd wordt en drukpunten vermeden worden.
- Een goede latex matras moet een uitstekende ventilatie bieden. De Lattoflex latex matrassen beschikken over meerdere ventilatiekanalen die zorgen voor een efficiënte luchtcirculatie en die de warmteaccumulatie beperken. Op deze manier wordt er een koeler en gezonder slaapklimaat gecreëerd.
- Een kwaliteitsvolle latex matras past zich aan aan uw specifieke behoeften. Het is om die reden dat Lattoflex een breed assortiment aan latex matrassen met diverse karakteristieken aanbiedt, gaande van zeer stevig tot extra zacht, afhankelijk van uw persoonlijke slaapvoorkeur.

Een goede latex matras is veel meer dan zomaar een matras. Het is een investering in uw welzijn en uw gezondheid. Met een Lattoflex latex matras, bent u elke nacht opnieuw zeker van een goede nachtrust

De voordelen van een latex matras

De latex matras behoort tot de topklasse van de slaapwereld. Ze zorgt voor comfort en welzijn, twee punten die prioritair zijn bij de keuze van beddengoed. Als u lijdt aan chronische rugklachten of als u geplaagd wordt door nachtelijk zweten, is een latex matras een uitstekende keuze. In combinatie met de juiste bedbodem heeft uw latex matras een lange levensduur van wel 12 jaar of meer. Zo hoeft u die niet vaak te vervangen.

De legendarische elasticiteit van latex speelt in op elke lichaamsbouw en ondersteunt uw lichaam tijdens de nacht. Onze latex matras beschikt over de speciale eigenschap om zich aan u aan te passen en blijft steun bieden terwijl u tijdens uw dromen duizenden avonturen beleefd. Deze elastische kampioen is niet te hard en niet te zacht en is uitzonderlijk veerkrachtig. De grote souplesse vangt bovendien alle schokken op die de drukpunten van uw lichaam ’s nachts ondergaan.

Net zoals pocketverenmatrassen integreert een latex matras aan elke zijde ademende cellen voor een optimale ventilatie en een lange levensduur. Op die manier wordt uw nachtelijk zweet afgevoerd en blijven huisstofmijten op afstand. Voor rustige nachten de komende jaren en dagen vol welzijn kiest u voor latex. Het heeft zijn degelijkheid al bewezen, u mag erop vertrouwen!

Ontdek onze ergonomische latex matrassen

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle, ergonomische matras samengesteld uit een natuurlijk materiaal, zodat u ‘s nachts comfortabel kunt slapen en ‘s morgens goed uitgerust wakker wordt ? Bij Lattoflex vindt u een aanbod latex matrassen die zich perfect aan de welvingen van uw lichaam aanpassen terwijl u slaapt, om uw lichaam op ideale wijze te ondersteunen.

Kiezen voor een van onze latex matrassen betekent dat u van een ongeëvenaarde nachtrust zult genieten : absoluut comfort, een verkwikkende slaap, en ’s morgens stilletjes wakker worden met het aangename gevoel dat u helemaal uitgerust bent. Bovendien is de positie die uw wervelkolom tijdens uw slaap aanneemt een optimale houding.

De latex matrassen van Lattoflex hebben heel wat voordelen die bovenaan op uw lijstje dienen te staan wanneer u een keuze wilt maken, zoals:

  • Ze bieden u de hele nacht lang een uitzonderlijk comfort.
  • Hun elasticiteit is uniek (dit verzekert u een optimale ondersteuning van uw hele lichaam terwijl u slaapt, en respecteert de natuurlijke welving van uw wervelkolom).
  • De druk wordt gelijkmatig verdeeld.
  • Latex is een volledig natuurlijk materiaal.
  • Latex matrassen zijn hypoallergeen, ze trekken minder bacteriën aan en zijn schimmelwerend: de ideale oplossing voor bijvoorbeeld mensen die allergisch zijn voor huismijt.
  • Dit materiaal is zeer resistent, het vervormt niet en het scheurt niet : u zult dus langer van uw matras kunnen genieten.

De open celstructuur van latex, de ventilatiekanalen en de verticale en laterale perforaties zorgen voor extra beluchting en voor flectiezones. Dit garandeert u met andere woorden een goede ventilatie bij elke beweging tijdens uw slaap.

Onze matrassen van natuurlijke latex zijn ongelooflijk soepel, comfortabel en flexibel. Uw lichaam wordt perfect ondersteund en uw bloedsomloop is optimaal.

U hebt het goed begrepen : na een nachtje slapen op een latex matras van Lattoflex voelt u duidelijk het verschil : u wordt in topvorm wakker, uitgerust om volop van uw nieuwe dag te genieten !

Al onze latex matrassen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten hoezen (die makkelijk in de wasmachine op 40 °C kunnen worden gewassen): Climawatt®, Washwool of Sensus®. Naar wens kunt u ook voor verschillende comfortniveaus kiezen: Soft (voor de modellen Optimum en Optimum Fusion), Medium of Firm.

Wij hebben verschillende modellen in ons gamma, zodat u een ergonomische latex matras kunt kiezen die het best bij u past : Vita Plus, Zen, Zen Plus, Optimum en Optimum Fusion.

Aarzel niet om onze matrassen rechtstreeks in de winkel te komen testen, om honderd procent zeker te zijn dat u de beste keuze maakt ! Hebt u wat tips nodig ? Neem dan snel contact met ons op. Uw Lattoflex Expert of Lattoflex Partner kan u heel wat informatie geven over onze verschillende ergonomische latex matrassen.

Om uw lichaam perfect te ondersteunen, is het absoluut noodzakelijk om uw matras goed te kiezen. Maar dat is niet alles. Het is van fundamenteel belang om te opteren voor een goede ergonomische bedbodem van uitstekende kwaliteit, aangepast aan uw latex matras en voorzien van geavanceerde technologie. Maak ook uw keuze uit onze verschillende hoofdkussens op basis van latex of andere materialen, om een goede ondersteuning van uw hoofd en uw nek te verzekeren. Stel ten slotte het bedkader samen, in harmonie met uw interieurdecoratie. Zo hebt u de mogelijkheid om uw volledige Lattoflex bed zelf samen te stellen. U zult zonder twijfel bijzonder comfortabele nachten doorbrengen !

Ondertussen kunt u alvast in onderstaande tabel even kennis maken met onze verschillende modellen ergonomische latex matrassen :

OPTIMUM FUSION

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ Topper Soft Latex 4 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

OPTIMUM

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

ZEN PLUS

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

ZEN

✓ Kern 100 % latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

VITA PLUS

✓ Kern 100 % latex
✓ Kern 16 cm
✓ 5 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

Configureer
uw matras

Met een Lattoflex matras geniet u van ongelimiteerd comfort, dankzij de beste materialen. Dat voel je. Ontdek de matras die het best bij u past

De uitstekende versteviging aan de rugzijde en de hardheid van de matras, ideaal voor een verkwikkende nachtrust, vielen bij mij bijzonder in de smaak. En ook het individuele comfort, waardoor ik kan bewegen zonder mijn partner te storen. Een buitengewoon bed. Absoluut geen spijt van. Mijn rugklachten zijn aanzienlijk verbeterd en ik slaap nu dieper. Ik apprecieer het comfort van dit geheel, dat ervoor zorgt dat ik ‘s morgens fris en monter wakker word.

80 jaar, Kraainem

De matrassen bieden een bijzonder groot comfort. Dankzij u hebben we heerlijk geslapen.

64 jaar, Rocourt

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier