Lattenbodems - header - WinX6

Geniet van een herstellende nachtrust dankzij onze ergonomische bedbodems

Zin in een slaapsysteem op basis van een kwaliteitsvolle ergonomische bedbodem, volledig gepersonaliseerd zodat uw wervelkolom een natuurlijke houding kan aannemen ? Wilt u graag profiteren van de nieuwste innovaties op gebied van spitstechnologie, bestemd om uw lichaam tijdens uw slaap in een natuurlijke houding te laten rusten ? Met een Lattoflex bedbodem in combinatie met een van onze ergonomische matrassen bent u zeker van een uitstekende investering !

Welke bedbodem kies ik? 

Dit is de eerste vraag die u stelt als u op zoek bent naar een nieuwe bedbodem. Misschien vraagt u zich ook af of uw matras wel een bedbodem nodig heeft? Uw matras direct op de vloer leggen, is natuurlijk mogelijk, maar ze op een bedbodem plaatsen heeft verschillende voordelen. Het helpt om de levensduur van de matras te verlengen. De bedbodem zelf kan ook op de vloer worden geplaatst, maar dat maakt in en uit het bed stappen lastiger en de luchtcirculatie is niet optimaal.

U kiest uw bedbodem op basis van uw matras, en vice versa. Beide zijn bedoeld om harmonieus samen te leven en u alle voordelen en ondersteuning te bieden die nodig zijn voor een perfecte nachtrust. Het beste is om ze op hetzelfde moment en van hetzelfde merk te kopen. De meeste beddenspecialisten zullen u trouwens een matras aanbieden die bij uw bedbodem past, en omgekeerd.

De soorten bedbodems variëren afhankelijk van uw huishouden, budget en individuele verwachtingen. De klassieke bedbodem bestaat uit een reeks houten latten, terwijl andere zijn uitgerust met veren. Of u nu op zoek bent naar een eenpersoonsbedbodem of een tweepersoonsbedbodem, u baseert uw keuze in de eerste plaats op basis van het gewenste slaapcomfort.

Wat is de functie van een bedbodem? 

De belangrijkste functie van een bedbodem is het bieden van een stevige en stabiele ophanging, die dient als essentiële basis voor optimale ondersteuning van de ruggengraat. In nauwe interactie met de matras zorgt het voor een nauwkeurige ondersteuning van verschillende lichaamszones, voooral rond de schouders. Dat zorgt voor een ergonomische slaaphouding. Deze ondersteuning per zone helpt drukpunten te verlichten en bevordert een gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor het slaapcomfort verhoogt.

Naast zijn centrale rol bij de ophanging en ondersteuning, biedt de bedbodem belangrijke secundaire voordelen. Door de matras te verhogen, is die beschermd tegen veelvoorkomende allergenen in de huiselijke omgeving, zoals haren, insecten en vooral huisstofmijt. De verhoging helpt ook om vocht en schimmel bij de matras weg te houden, factoren die de kwaliteit ervan aantasten en de levensduur verkorten. Kiezen voor een bedbodem gemaakt van natuurlijke materialen kan bovendien de risico's verminderen die gepaard gaan met vocht, zoals bepaalde ademhalingsproblemen.

Een goede bedbodem beperkt zich niet tot het verhogen van een matras. Uw bedbodem speelt een doorslaggevende rol in de slaapkwaliteit door zorg te dragen voor geschikte ophanging, ergonomische ondersteuning en bescherming tegen verschillende schadelijke elementen. Het verstandig kiezen van uw bedbodem is dus essentieel om te genieten van een herstellende en gezonde nachtrust.

Om alle soorten matrassen optimaal te ondersteunen, is de aanschaf van een bedbodem essentieel. Bij Lattoflex bieden we bedbodems die geschikt zijn voor elk type matras, meer dan enkel verenmatrassen.

Zonder een bedbodem, kan een matras na verloop van tijd doorzakken en snel de prestaties verliezen waarvoor u ze heeft gekocht. Van een bedbodem 90×200 tot een bedbodem 180×200, een goed gekozen en goed onderhouden bedbodem helpt om stijfheid en rugpijn te vermijden en u elke ochtend echt uitgerust te laten ontwaken.

Welk type bedbodem geniet de voorkeur? 

Om een goede bedbodem te kiezen, moet u op de hoogte zijn van de verschillende soorten matrasondersteuning die momenteel op de beddenmarkt worden aangeboden. Uw bedbodem, die goed moet aansluiten op uw matras, is essentieel om een positieve invloed te hebben op uw slaap.

Denk ook goed na over de maat, of het nu gaat om een "queen size" bedbodem 160×200 of een eenvoudige bedbodem 140×190. U moet het exemplaar kiezen dat past bij het aantal personen dat erop slaapt en hun slaapgewoonten. Naast de grootte en het formaat moet uw bedbodem geschikt zijn voor het gewenste slaapcomfort, namelijk uw slaappositie en ook het niveau van zachtheid en stevigheid.

Over het algemeen, hoe forser en steviger een persoon is, des te steviger moet de bedbodem zijn om een grotere duurzaamheid te garanderen. Neem ook de stevigheid van de latten onder de loep zodat ze perfect aansluiten bij de lichaamsbouw van elke slaper.

De lattenbodem

De lattenbodem is ongetwijfeld het meest verspreide model van bedbodem ter wereld. Sinds de uitvinding door Lattoflex in 1957 is het de eerste keuze van de slapers geworden bij de aankoop van een nieuw bed. De latten vormen de voorkeursondersteuning en kunnen in het bedframe worden geïntegreerd of gewoon zonder frame, maar afhankelijk van elkaar.

Door hun onderlinge afstand van enkele centimeters zorgen ze voor voldoende ventilatie en hygiëne voor de matras. Hun onderlinge afstand, in combinatie met het feit dat de matras verhoogd is, zorgt voor een optimale luchtcirculatie om stof en vocht, maar ook schimmel en huisstofmijt te verdrijven. Dat zorgt voor het vereiste ademend vermogen, een belangrijke voorwaarde voor de levensduur van elke matras op de markt.

Deze 'universele' bedbodem is sterk, ergonomisch en comfortabel. Zijn stevigheid wordt geëvenaard door zijn soepelheid. Het is de combinatie van deze twee eigenschappen die haaks op elkaar lijken te staan, die u een slaapcomfort als geen ander zal geven. Om charme en een bepaald cachet aan uw comfort toe te voegen, raden we u aan te kiezen voor een massief houten lattenbodem.

Een flexibele lattenbodem is ideaal voor lichtere slapers die op zoek zijn naar meer flexibiliteit. Het is de beste keuze voor mensen die alleen slapen, maar die iets meer comfort willen met een lattenbodem 120x200 - met andere woorden, een kleiner tweepersoonsbed. Als u op uw zij slaapt en uw ruggengraat de hele nacht recht wil houden, is dit zeker de juiste bedbodem.

Als u daarentegen een zeer stevige matras nodig hebt, moet u dikkere latten kiezen die recht en compact zijn in plaats van gebogen zoals de flexibele modellen. Zoals hierboven vermeld, is de hoge stijfheid van de latten bedoeld voor mensen met een groter dan gemiddeld postuur. De meeste bedbodems die we hierboven genoemd hebben, hebben dit type latten.

Alle soorten matrassen zijn compatibel met lattenbodems, of ze nu flexibel of stevig zijn.

De bedbodem met veren

Bedbodems met veren zijn vrij gebruikelijk in de meeste huishoudens en slaapkamers. Voor dit soort bedbodems is het belangrijk om een pocketverenmatras te kiezen. Na verloop van tijd kan een latex of schuimmatras namelijk sneller slijten en verouderen.

Dit type bedbodem bestaat in twee versies. Op de beddenmarkt vindt u springveren en pocketveren. Het eerste type biedt de slaper halfzachte ondersteuning, terwijl het tweede type meer stevigheid biedt voor uw nachtrust. De laatste soort richt zich op de belangrijke delen van uw lichaam en biedt elk het comfort dat nodig is voor een goede nachtrust.

De boxspring

Een boxspring is gewoon een lattenbodem met een houten frame bedekt met stof. Deze stof bedekt de hele bodem om het comfort en de slaapkwaliteit te verbeteren. De stof verlengt ook de levensduur van zowel de matras als de bedbodem.

Er zijn drie categorieën boxsprings. De klassieke boxspring staat meestal op poten. Het is het meest voorkomende type, dat u in veel hotels aantreft vanwege de lage kosten en de esthetische uitstraling die hij geeft aan de kamer waarin hij is geïnstalleerd. In hotels vinden we over het algemeen boxsprings 140×200 in tweepersoonskamers, maar ook vaak eenpersoonsbedden.

De tweede categorie is de extra platte boxspring, die rechtstreeks in het hout van het bed wordt gemonteerd. Dat bespaart ruimte voor de slapers die het kopen, en stelt beddenspeciaalzaken in staat om hun klanten een veel compacter alles-in-één product aan te bieden.

De derde categorie is de cuvette-boxspring. Deze biedt een zeer goede ondersteuning voor de matras, maar minder luchtcirculatie dan de andere versies. Als u geïnteresseerd bent in dit type boxspring, kiest u het beste voor de lattenbodem met vleugels, waarvan de kenmerken verderop in dit artikel worden beschreven.

Het relaxbed (elektrisch of manueel)

Het relaxbed, ooit voorbehouden aan ziekenhuizen en gespecialiseerde zorginstellingen, is de laatste jaren steeds makkelijker verkrijgbaar geworden. Of het nu elektrisch of handmatig is, het relaxbed helpt om veel verschillende rust- of slaaphoudingen aan te nemen, afhankelijk van uw lichaamsbouw of de kwalen waaraan u lijdt.

Als u bijvoorbeeld regelmatig last hebt van zware benen, kunt u uw benen ontlasten door het voeteneind van het bed omhoog te zetten. Voor tweepersoonsbedden hebben de relaxbodems twee enkele bedbodems die aan elkaar vastgemaakt zijn, zodat elke partner onafhankelijk van de andere zijn voorkeurspositie kan innemen. Het is ook mogelijk om de positie van het hoofdeinde te veranderen. Bij sommige modellen is het middelste gedeelte ook onafhankelijk, waardoor unieke posities voor de bovenbenen en onderrug mogelijk zijn. Bij elektrische modellen kunt u met een kleine afstandsbediening elke positie aannemen zonder uit bed te komen.

Dit type bedbodem is meestal geschikt voor matrassen van schuim met een hoge veerkracht, traagschuim en latexmatrassen.

De lattenbodem met vleugels

Dit type lattenbodem is over het algemeen ontworpen om een elektrisch relaxbed te ondersteunen. De lattenbodem van Lattoflex heeft meerdere multidirectionele rubberen vleugels. Hij past zich perfect aan aan de nachtelijke bewegingen van elke slaper. Deze vleugels, gemaakt van flexibel synthetisch materiaal, passen hun positie aan op basis van uw slaap en bieden gerichte verlichting voor verschillende drukgebieden van het lichaam. Elke vleugel op de Lattoflex-bodem werkt onafhankelijk, waardoor het hele lichaam nauwkeurig wordt ondersteund en een uitzonderlijke slaapervaring wordt geboden.

Onze lattenbodems met vleugels zijn ideaal voor mensen die lenden- en rugpijn willen verlichten en worden vooral aanbevolen voor mensen die gewend zijn om op hun zij te slapen en die maximaal comfort eisen. Bovendien is de Lattoflex-bodem dankzij de superieure ventilatie perfect geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor verschillende materialen en allergenen. Beddenspecialisten raden aan om dit type lattenbodem te combineren met een traagschuimmatras of een matras van veerkrachtig schuim, maar latexmatrassen zijn ook ideaal.

Waarom kiezen voor Lattoflex?

Sinds 1957 loopt Lattoflex voorop in de innovatie van bedden door materialen van de hoogste kwaliteit te combineren met geavanceerde technologieën. Ons doel is simpel: elke nacht veranderen in een diepe, herstellende slaapervaring, zodat u elke ochtend fris en monter wakker wordt.

We hebben een rijk erfgoed: van de introductie van de lattenbodem tot de ontwikkeling van de hypermoderne Flex Zone-technologie. We hebben meer dan zestig jaar besteed aan onderzoek en ontwikkeling om het allerbeste op slaapgebied te bieden. Elke innovatie, elk ontwerp is ontworpen om 's nachts precies aan de behoeften van uw lichaam te voldoen. We zijn er trots op bedden aan te bieden die niet alleen de norm volgen, maar die ook bepalen.

Als u kiest voor een Lattoflex-bedbodem, kiest u niet alleen voor een bed, maar ook voor een belofte van welzijn. Elke matras is ontworpen om in symbiose te werken met onze bedbodems, zodat ondersteuning en comfort perfect op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat is een betere slaapkwaliteit, minder drukpunten en ondersteuning voor verschillende delen van het lichaam, zoals de schouders en de rug.

Kiezen voor Lattoflex betekent het belang erkennen van een gezonde nachtrust. Een goede nachtrust gaat niet alleen over het aantal uren dat u onder het dekbed doorbrengt, maar ook over de kwaliteit van de rust die u krijgt. Door ons uw vertrouwen te schenken, geniet u niet alleen van een rustige nachtrust, maar ook van een dynamische, productieve en gelukkige dag. Een goede dag begint immers altijd met een uitstekende nacht.

Hoe kiest u best uw ergonomische bedbodem ?

Hoe kunt u zeker zijn dat u de juiste keuze maakt ? Er zijn drie criteria waarmee u best rekening houdt wanneer u uw slaapsysteem kiest :

- de druk die door elk lichaamsdeel wordt uitgeoefend, wordt best zoveel mogelijk verdeeld;

- uw bedbodem en uw matras moeten u een ergonomische ondersteuning bieden;

- uw slaapsysteem moet eveneens voor een goede ventilatie instaan.

Door te opteren voor een ergonomische bedbodem van Lattoflex, kiest u voor een heuse expert op dit vlak.

Naast deze criteria mag u ook niet vergeten dat de keuze voor een goede bedbodem van zeer persoonlijke criteria afhangt, die van persoon tot persoon verschillen. Verkiest u een klassieke bedbodem ? Of wilt u liever profiteren van een elektrische bediening om maximaal comfort te verzekeren wanneer u in bed bijvoorbeeld een boek leest of wat televisie kijkt ? Dit kunt u helemaal zelf bepalen, in functie van uw voorkeuren en uw slaapgewoonten.

Om u nog beter slaapcomfort te verzekeren, zijn alle bedbodems van Lattoflex in diverse afwerkingen verkrijgbaar, van een vaste bedbodem tot een model dat volledig elektrisch kan worden geregeld.

Dit zijn de ergonomische bedbodems die wij u voorstellen : Winx® 6, Hybrid 2, Hybrid 1, Original 2 en Original 1. Zij zijn uitgerust met de nieuwste technologische innovaties, bijvoorbeeld met Flex Zone, die uw lichaam optimaal ondersteunt en u zo een nachtrust verzekert die nog dieper en meer verkwikkend is. Uw schouders zakken comfortabel in het ligoppervlak en de druk wordt op intelligente wijze gelijkmatig verdeeld dankzij de carbon ophanging. U geniet van een optimale ondersteuning dankzij de unieke interactie tussen de verschillende zoneringen en de versterkte lathouders. 

Wenst u begeleiding om zeker te zijn dat u een model kiest dat het best bij u past ? Vraag dan advies aan een Lattoflex Expert. Wilt u zorg dragen voor uw rug en een bedbodem kiezen die ontworpen is om rugklachten te voorkomen ? Dan is Lattoflex ongetwijfeld de beste keuze. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken !

Zin om onze ergonomische bedbodems even uit te testen, zodat u te weten komt welk model op uw lijf geschreven is ? Aarzel dan niet om even in onze winkel binnen te stappen !

Winx® 6: een bedbodem van topkwaliteit, uitgerust met spitstechnologie

De Winx® 6 van Lattoflex garandeert een driedimensionale ondersteuning van het hele lichaam: in de breedte, in de diepte en in de lengte. Dankzij unieke vleugels met drie onafhankelijke steunpunten die op glasvezellatten zijn bevestigd, wordt een gelijkmatige verdeling van de druk van het lichaam verzekerd, zodat u urenlang aan één stuk door kunt slapen.

Deze zeer flexibele bedbodems garanderen u een correcte lighouding tijdens elke slaapfase, ongeacht de plaats waar u ligt in bed.

De ergonomische bedbodem Winx® 6 is uitgerust met hoogtechnologische eigenschappen om u een verkwikkende nachtrust te verzekeren: flexibele Winx®- vleugels (3 steunpunten),  lathouders van TPE en de innovatieve Flex Zone (4 modules waarvan 1 zwevend) die uw schouders mooi laat inzakken in de matras. Elke ochtend na een nachtje slapen op uw Lattoflex bedbodem, wordt u in topvorm wakker, klaar voor een nieuwe dag. Dit is van fundamenteel belang voor uw welzijn en uw gezondheid.

Welke technologie werd er in onze Winx® 6-bedbodems geïntegreerd?

- De bedbodem omvat WINX®-vleugels van POM (polyoxymethyleen). Deze vleugels bestaan uit drie flexibele steunpunten die onafhankelijk van elkaar bewegen, waardoor ze zich nauwkeurig aan de welvingen van uw lichaam en aan al uw bewegingen kunnen aanpassen.

- De latten die de basis van de bedbodem vormen, zijn vervaardigd uit een mix van glasvezel en polyesterhars.

- De basis van de ophanging (werkt zoals schokdempers) bestaat uit  lathouders van TPE-E (thermoplastisch polyester elastomeer Hytrel®).

Onze verschillende ergonomische Winx® 6-bedbodems zijn in vijf versies verkrijgbaar, die elk specifieke kenmerken hebben. U vindt vast en zeker een versie die aan uw slaapgewoonten beantwoordt en het best bij uw lichaamsbouw past.

Dit zijn onze beschikbare versies: Winx® 6 FIX, Winx® 6 STANDAARD R, Winx® 6 SERVOMAT R2, Winx® 6 SERVOMAT R3 en Winx® 6 SERVOMAT R4.

Ontdek snel meer details over deze modellen.

WINX<sup>®</sup> 6

Hybrid 2: de perfecte combinatie van Winx® vleugels en een bedbodem met latten

Wilt u een bedbodem aanschaffen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, die u laat profiteren van spitstechnologie die ervoor zorgt dat uw schouders correct ondersteund worden ? Opteer dan voor een ergonomische hybride bedbodem : uw garantie op heerlijke, comfortabele nachten in een natuurlijke lighouding.

Met de bedbodem Hybrid 2 combineert Lattoflex de klassieke technologie van lattenbodems met de voordelen van de unieke ondersteuning van de flexibele Winx®-vleugels. Hybrid 1 is uitgerust met vleugels met twee flexibele steunpunten, terwijl Hybrid 2 uitgerust is met driedimensionale Winx®-vleugels. U geniet van een optimale ondersteuning dankzij de interactie tussen de verschillende zoneringen.  

Bovendien beschikt deze aantrekkelijk geprijsde bedbodem met latten ook over Flex Zone, de laatste innovatie van Lattoflex voor een perfecte ondersteuning van de schouders. Kortom, een ongelooflijk niveau knowhow op gebied van slaapcomfort voor een toegankelijke prijs.

De Hybrid 2 bedbodem van Lattoflex is in 3 versies verkrijgbaar, van vast tot elektrisch verstelbaar: Hybrid 2 FIX, Hybrid 2 STANDAARD R en Hybrid 2 SERVOMAT R2.

Klik door om meer te weten te komen over deze uitzonderlijke bedbodem.

Hybrid 2

Hybrid 1: een bedbodem met latten inclusief de nieuwste innovaties

Eveneens voor een goede prijs-kwaliteitverhouding kunt u opteren voor een bedbodem-model dat de doeltreffendheid van een klassieke bedbodem met latten combineert met de nieuwste technologische innovaties op gebied van slaapcomfort (vooral op het vlak van ondersteuning van de schouders).

Met de bedbodem Hybrid 1 combineert Lattoflex de klassieke technologie van de bedbodems met latten met de voordelen van de ondersteuning door flexibele vleugels.

In deze bedbodem heeft Lattoflex ook Flex Zone geïntegreerd, de nieuwe technologie voor ondersteuning van de schouders ! Dankzij een optimale regeling en de interactie van de verschillende elementen, liggen uw schouders altijd comfortabel, ongeacht of u nu brede of smalle schouders hebt. De ophanging  in carbon verdeelt de druk van de schouders over de verschillende delen van de zone. Zo neemt uw wervelkolom een lighouding aan die dicht aanleunt bij haar natuurlijke houding, en op de kop van de schouders wordt minder druk uitgeoefend. Dit is een hoog niveau knowhow wat slaapcomfort betreft, voor een toegankelijke prijs.

Na een verkwikkende nacht op deze bedbodem wordt u goed uitgerust wakker. Dat is te danken aan het feit dat de contouren van uw lichaam gerespecteerd worden, om u maximaal comfort te bieden.

De bedbodem met latten Hybrid 1 van Lattoflex is in 3 versies verkrijgbaar, van vast tot elektrisch verstelbaar: Hybrid 1 FIX, Hybrid 1 STANDAARD R en Hybrid 1 SERVOMAT R2.

Neem een kijkje op de webpagina die aan dit model is gewijd voor meer details.

Hybrid 1

Original 1 en 2: de traditionele lattenbodems van Lattoflex

Als u zich liever een traditioneler ergonomisch basismodel van Lattoflex wilt aanschaffen, maar toch van een uitzonderlijke kwaliteit wilt genieten, dan zijn de lattenbodems Original 1 en 2 voor u. Deze lattenbodems hebben een eenvoudigere uitstraling. Ze zijn samengesteld uit latten van berkenhout, maar zijn wel uitgerust met de innovatieve Flex Zone-technologie, die zorgt voor een optimale ondersteuning van uw schouders. De druk van uw schouders wordt op intelligente wijze verdeeld dankzij de dubbele ophanging in carbon. Zo kan uw wervelkolom een bijzonder natuurlijke houding aannemen, waardoor u rugklachten vermijdt.

Met de lattenbodems Original 1 en 2 profiteert u in uw slaapkamer van de legendarische kwaliteit van Lattoflex voor een betaalbare prijs. Het slaapoppervlak van de Original lattenbodems is in diverse zoneringen ingedeeld en verzekert een intelligente, anatomische ondersteuning van uw lichaam over de hele lengte.

Original 1 is een model die enkel als inleg in een bedkader gebruikt kan worden, terwijl de Original 2 zowel als inleg gebruikt kan worden, maar ook verkrijgbaar is op zwarte ronde poten van 23 of 28 cm. Original 2 is uitgerust met eindlatten aan het hoofdeinde en voeteneinde die standaard gemonteerd zijn.

Original 1-2

Alle bedbodems

WINX® 6 FIX

✓ Vlakke bedbodem
✓ Winx® vleugels
✓ Flex Zone

WINX® 6 STANDAARD R

✓ Manueel (hoofd/relax)
✓ Winx® vleugels
✓ Flex Zone

WINX® 6 SERVOMAT R2

✓ Elektrisch (rug/benen)
✓ Winx® vleugels
✓ Flex Zone

WINX® 6 SERVOMAT R3

✓ Elektrisch (rug/benen/hoofd)
✓ Winx® vleugels
✓ Flex Zone

WINX® 6 SERVOMAT R4

✓ Elektrisch (rug/benen/hoofd/relax)
✓ Winx® vleugels
✓ Flex Zone

Hybrid 2 FIX

✓ Vlakke bedbodem
✓ Houten latten & Winx® vleugels
✓ Flex Zone

Hybrid 2 STANDAARD R

✓ Manueel (hoofd/relax)
✓ Houten latten & Winx® vleugels
✓ Flex Zone

Hybrid 2 SERVOMAT R2

✓ Elektrisch (rug/benen)
✓ Houten latten & Winx® vleugels
✓ Flex Zone

Hybrid 1 FIX

✓ Vlakke bedbodem
✓ Houten latten & vleugels
✓ Flex Zone

Hybrid 1 STANDAARD R

✓ Manueel (hoofd/relax)
✓ Houten latten & vleugels
✓ Flex Zone

Hybrid 1 SERVOMAT R2

✓ Elektrisch (rug/benen)
✓ Houten latten & vleugels
✓ Flex Zone

Original 2

✓ Vlakke lattenbodem
✓ Houten latten
✓ Flex Zone

Original 1

✓ Vlakke lattenbodem
✓ Houten latten
✓ Flex Zone
✓ Inleg

Configureer
uw bedbodem

R2 servomat
Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier