GELTEX<sup>®</sup> header

GELTEX® maakt het verschil

Een goed slaapsysteem zorgt voor een perfecte synergie tussen bedbodem en matras. Onze GELTEX®-matrassen werken harmonieus samen met onze Lattoflex bedbodems. Zo komt de nieuwe performante Flex Zone schouderzonetechnologie in deze bedbodems nog meer tot haar recht. Het innovatieve en gepatenteerde GELTEX®-schuim tilt uw slaapcomfort naar een ongeëvenaard hoog niveau. Bovendien is GELTEX® extra duurzaam.

Een innovatieve mix van gel en schuim

GELTEX®-schuim. De naam laat het al vermoeden: deze technologie combineert het beste van gel en schuim. Dankzij de uiterst opencellige en elastische structuur van dit schuim helpt GELTEX® om elke positie van het lichaam optimaal te ondersteunen en de druk op te vangen waar het nodig is. Resultaat? Een slim en innovatief materiaal waarmee we matrassen vervaardigen waarop u heerlijk en ergonomisch ondersteund slaapt.

Een innovatieve mix van gel en schuim

Beschikbaar in verschillende comforttypes

GELTEX®-schuim bestaat in verschillende comforttypes met een andere hardheid. Het kan daardoor optimaal afgestemd worden op de rol die het in uw matras vervult.

GELTEX® Support foam:

de stevigere laag van uw matras die vooral het ondersteunende werk verricht.

 

GELTEX® Comfort Foam:

de zachte en comfortabele bovenlaag van uw matras die voor een zalig én ergonomisch verantwoord ligcomfort zorgt.

Exclusief bij de Lattoflex Experts en Lattoflex Partners

U vindt de Lattoflex matrassen met GELTEX®-schuim niet overal. Alleen bij een selecte groep van slaapcomfortwinkels en meubelzaken die Lattoflex verkopen. Daar begeleidt een specialist u richting de matras die perfect bij uw lichaamsbouw past. Kom kijken, ervaren en vergelijken.

Geniet van uw garantie

Ik profiteer ervan

Configureer
uw matras

Met een Lattoflex matras geniet u van ongelimiteerd comfort, dankzij de beste materialen. Dat voel je. Ontdek de matras die het best bij u past

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier