Hoofdkussens header

Een kwaliteitsvol ergonomisch hoofdkussen : maak uw keuze

Om ‘s nachts goed te slapen, is het belangrijk om over een kwaliteitsvol slaapsysteem te beschikken. Hiervoor hebt u niet alleen een geschikte bedbodem en bijhorende matras nodig, maar ook een goed hoofdkussen. En omdat iedereen een eigen slaapprofiel heeft, raden wij iedereen aan om een hoofdkussen te kiezen dat het best bij hem of haar past.

Een goed slaapsysteem is van fundamenteel belang om naar behoren van uw drukke dagen te recupereren. U hebt vast en zeker al uw ergonomische bedbodem en uw ergonomische matras gekozen. Maar de kers op de taart is een ideaal hoofdkussen kiezen, zodat uw nekwervels en uw hoofd tijdens uw slaap in absoluut comfort kunnen rusten : u zult gewoon het verschil voelen.

De keuze van een ergonomisch hoofdkussen hangt af van persoon tot persoon, in functie van uw lichaamsbouw, uw voorkeuren en uw slaapgewoonten.

Lattoflex heeft ergonomische hoofdkussens ontwikkeld op basis van innovatieve materialen die zich perfect aanpassen aan de vorm van uw lichaam en die optimaal ventileren. Al onze hoofdkussens voeren vocht doeltreffend af en passen zich perfect aan de contouren van het hoofd en de nek aan dankzij hun uitzonderlijke elasticiteit.

Lattoflex biedt u de keuze tussen verschillende soorten hoofdkussens :

- Een hoofdkussen met een latex kern, met een klassieke of een ergonomische vorm,

- Een Ergo Sensus® hoofdkussen, met ergonomische vorm,

- Een Comforel Suprême hoofdkussen, met bolletjes van 100 % polyester,

- Een hoofdkussen met witte eendendons,

- Een hoofdkussen met GELTEX®.

Wilt u graag weten welk hoofdkussen voor u het best geschikt is, of wilt u tips om een goed onderbouwde keuze te maken ? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak met een Lattoflex expert.

Comfort Pearl hoofdkussen

Hoofdkussen met synthetische vulling,
Vulling: 100 % polyester bolletjes Comforel® Suprême,
Zeer zacht en soepel

Comfort Plume hoofdkussen

Hoofdkussen van Poolse witte eendendons,
Hoofdkussen gevuld met dons in 3 compartimenten,
Vulling binnenste compartiment: 100 % witte eendenpluimpjes

Ergo Latex hoofdkussen

Ergonomisch latex hoofdkussen,
Dankzij de uitzonderlijke elasticiteit, past het zich perfect aan de vorm van het hoofd en de nek aan

Ergo Sensus hoofdkussen

Ergonomisch hoofdkussen van traagschuim,
Sensus® reageert op de lichaamstemperatuur en past zich perfect aan de vorm van het hoofd en de nek aan

GELTEX® FLAT

Dit hoofdkussen is speciaal ontworpen voor mensen die op hun buik slapen, om hun comfort maximaal te verbeteren.
Hoogte: 6 tot 9 cm.

GELTEX® PREMIUM

De speciale vorm van dit hoofdkussen in een 8 zorgt ervoor dat zowel de nek, het hoofd als de schouders ondersteund worden. Dit type hoofdkussen is ideaal voor mensen die op hun zij slapen en die regelmatig van houding willen veranderen zonder wakker te worden.
Hoogte: 8 tot 11,5 cm.

GELTEX® SUPPORT

Dit ergonomisch hoofdkussen is ontworpen voor mensen die op hun rug of op hun zij slapen. De asymmetrische vorm ondersteunt uw hoofd en uw nek optimaal.
Hoogte: 10 tot 13 cm.

GELTEX® TRADITIONAL

Dit traditionele hoofdkussen heeft meer afgeronde randen en is eerder geschikt voor mensen die op hun rug of op hun zij slapen.
Hoogte: 10 cm.

Latex hoofdkussen

latex hoofdkussen,
Dankzij de uitzonderlijke elasticiteit past dit hoofdkussen zich perfect aan de vorm van het hoofd en de nek aan

Ergonomische GELTEX® hoofdkussens

Het innovatieve GELTEX® schuim is ongetwijfeld het materiaal dat u de beste ergonomische ondersteuning biedt. De GELTEX® technologie is een volledig nieuwe schuimcategorie die “slow resilient foam” wordt genoemd. Het biedt u tijdens uw nachtrust drie fundamentele elementen : een goede ventilatie, een gelijkmatige drukverdeling en een optimale ondersteuning van elk lichaamsdeel. Op een hoofdkussen van GELTEX® slapen betekent dat u ‘s nachts aangenamer en comfortabeler slaapt.

Lattoflex heeft 4 types hoofdkussens met GELTEX® ontwikkeld, zodat u altijd een model vindt dat voor u het meest geschikt is : GELTEX® Flat, GELTEX® Support, GELTEX® Traditional en GELTEX® Premium.

Wenst u meer informatie over onze GELTEX® hoofdkussens ? Lees dan snel onze websitepagina over dit type hoofdkussen.

Traditionele ergonomische hoofdkussens

In functie van uw slaapgewoonten hebt u de mogelijkheid om uit meerdere types hoofdkussens te kiezen, ontworpen op basis van diverse materialen : latex, traagschuim, eendendons of een synthetische vulling. Al deze materialen hebben specifieke eigenschappen. U vindt ongetwijfeld een ergonomisch hoofdkussen dat voor u geknipt is.

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier