Original 2

Original 2 : een ergonomische lattenbodem van uitstekende kwaliteit

Bent u op zoek naar een bedbodem met latten van uitzonderlijke kwaliteit voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, die praktisch is en eveneens autonoom kan worden gebruikt ? Dit is een fundamentele voorwaarde om een herstellende nachtrust te verzekeren.

De ergonomische bedbodem Original 2 van Lattoflex is een uitstekende keuze. Dankzij de 28 latten van berkenhout, de intelligente anatomische ondersteuning en de Flex Zone-technologie, geniet u van een ongeëvenaard comfort en slaapt u ongelooflijk goed. Deze bedbodem voorziet een optimale indeling in zones, wat zorgt voor een intelligente ondersteuning en een slimme flexibiliteit over de hele lengte van het slaapoppervlak: uw ergonomische bedbodem past zich met andere woorden perfect aan uw lichaamsbouw aan.

Om u een optimale nachtrust te garanderen, hebt u ook de mogelijkheid om uw bedbodem met latten Original 2 te combineren met een kwaliteitsvolle ergonomische matras (van latex, GELTEX®,  memory foam of comfort schuim). Stel ook uw gepersonaliseerde bedkader samen, volledig op uw smaak en behoeften afgestemd. Opteer ten slotte voor ergonomische hoofdkussens, om uw hoofd en uw nek goed te ondersteunen. De combinatie van al deze elementen garandeert u absoluut een deugddoende, verkwikkende nachtrust.

Wenst u meer advies om uw ergonomische bedbodem te kiezen ? Neem snel contact met ons op en maak een afspraak met uw Lattoflex verkoper. Hij zal u uitleggen hoe u de beste keuze voor uw rug maakt.

 

✓ Bedbodem met latten      ✓ Intelligente anatomische ondersteuning      ✓ Flex Zone-technologie

 

Een intelligente, anatomische ondersteuning voor een verkwikkende nachtrust

De hele nacht lang wordt elk lichaamsdeel optimaal ondersteund omdat het slaapoppervlak van de lattenbodem Original 2 van Lattoflex in verschillende segmenten is ingedeeld. Zo geniet uw lichaam van een intelligente, anatomische ondersteuning over de hele lengte. Dankzij deze ergonomische bedbodem slaapt u zeer diep, u komt volledig tot rust en wordt nergens door gestoord. Daarna wordt u volledig uitgerust wakker en voelt u zich in topvorm.

Flex Zone : een innovatieve technologie die uw schouders ondersteunt

Deze nieuwe technologie van Lattoflex, die in uw bedbodem is geïntegreerd, zorgt ervoor dat uw schouders optimaal worden ondersteund. Ongeacht uw lichaamsbouw gaan uw schouders comfortabel op het slaapoppervlak rusten, en de druk wordt op intelligente wijze verdeeld dankzij de dubbele ophanging .in carbon Dankzij de innovatieve Flex Zone-technologie nemen uw schouders en uw volledige wervelkolom een ideale, natuurlijke houding aan. Zo vermijdt u rugklachten en voorkomt u dat u geradbraakt wakker wordt.

Flex Zone

De nieuwe functionele schouderzonetechnologie Flex Zone zorgt dat uw schouders comfortabel wegzakken in het slaapoppervlak. De carbon ophanging verdeelt de schouderdruk. Zo ontstaat de ideale positie voor de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom.

Zonering

Door te interageren zorgen de Flex Zone voor uw schouders (1), lendezone (2) en bodyzone (3) – afhankelijk van uw lichaamsbouw – voor meer of minder ondersteuning. Dankzij zachte overgangen tussen deze zones ontstaat de ideale positie voor de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom.

Lathouders

De lathouders zijn de ‘schokdempers’ van uw lattenbodem. Ze zijn in de schouder- en heupzones extra versterkt om de juiste ondersteuning op het juiste moment mogelijk te maken.

Latten

28 latten uit berkenhout – waarvan 4 zich in de Flex Zone bevinden – zorgen voor een goede ondersteuning, flexibiliteit en veerkracht over heel de lengte van het ligoppervlak.

Ergonomie

De Original 2 is een vrijstaand model gebaseerd op de traditionele lattenbodem. Voor een heel toegankelijke prijs bent u zeker van ergonomisch verantwoord ondersteund slapen.

Ontdek de lattenbodem Original 2

Original 2

✓ Vlakke lattenbodem
✓ Houten latten
✓ Flex Zone

Configureer
uw bedbodem

R2 servomat
Ik ben in de wolken dat ik eindelijk nachtrust heb gevonden die deze naam waardig is en mij weer op de been helpt.

39 jaar, Ukkel

Dit is echt een investering in gezondheid. Wanneer je eenmaal een Lattoflex hebt gehad, dan wil je gewoon niets anders meer.

31 jaar, Beaucourt

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier