Kies uw ergonomische bedbodem aan de hand van deze gids

Zin in een nieuwe ergonomische Lattoflex bedbodem van topkwaliteit? Wij hebben vast en zeker die zeldzame parel die u een verkwikkende slaap zal garanderen. Waarschijnlijk vraagt u zich af: welke bedbodem sluit het best bij uw leefgewoonten, uw lichaamsbouw of uw slaaphouding aan?

Wij hebben meerdere ergonomische bedbodems op punt gesteld, voorzien van de nieuwste technologieën op gebied van slaapcomfort:

  • Winx® 6: dankzij deze innovatieve bedbodem wordt uw lichaam driedimensioneel ondersteund. Het is uitgerust met Winx® vleugels met drie onafhankelijke steunpunten, die de druk perfect verdelen. Het is ook uitgerust met de Flex Zone, een speciale zone die de schouders ondersteunt.
  • Hybrid 2: naast de klassieke technologie van de lattenbodems, heeft deze ergonomische hybride bedbodem de voordelen van de driedimensionele flexibele Winx®-vleugels. Het is eveneens met de Flex Zone uitgerust.
  • Hybrid 1: dit is een lattenbodem voorzien van de nieuwste innovaties, voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het combineert de klassieke technologie van de lattenbodems met de ondersteuning van flexibele vleugels (en alle voordelen die daarmee gepaard gaan). De Flex Zone-technologie is eveneens geïntegreerd, om uw schouders optimaal te ondersteunen.
  • Original 1 en 2: deze traditionele lattenbodems van uitstekende kwaliteit zijn samengesteld uit latten van berkenhout, en eveneens met Flex Zone-technologie uitgerust. Uw schouders genieten bijgevolg van een optimale ondersteuning.

Hoe kiest u een ergonomische bedbodem die perfect bij u past?

In functie van uw voorkeuren, is de ideale ergonomische bedbodem voor de ene niet noodzakelijk ook ideaal voor iemand anders. Dit wordt bepaald door een persoonlijke keuze die van meerdere factoren afhangt: de omvang van uw schouders, uw lighouding, de gewenste stevigheid...

Hebt u advies nodig om een bedbodem te vinden die helemaal op uw lijf geschreven is? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken met een Lattoflex Expert of een Lattoflex Partner. Zin om in afwachting toch al een idee te krijgen? Antwoord snel op de volgende vragen en ontdek welke bedbodem voor u geknipt is:

1/5
Hoe slaapt u bij voorkeur?

test