Bedbodem 140x200

Is een bedbodem 140x200 voor een of twee personen bedoeld?

Bent u net verhuisd naar een nieuwe woning of wilt u een nieuw bed kopen? Gun uzelf meer plaats als het bedtijd is met een bedbodem 140x200 en de bijbehorende matras. De afmetingen, die iets groter zijn dan een standaard tweepersoonsbed, bezorgen u en uw wederhelft de mogelijkheid om ‘s nachts te ontspannen zonder de ander te storen. 

Hoewel de bedbodems 140x200 niet zo groot zijn als een queensize of een kingsize, die in de meeste hotels te vinden zijn, bieden ze toch comfort en ruimte zoals men zelden in privéwoningen vindt. Als u met twee bent, zorgt uw bedbodem 140x200 ervoor dat u elk uw eigen plekje heeft zonder de ander te hinderen. 

Als u alleen bent, nog beter! Dan heeft u twee keer zoveel plaats voor uzelf. Of u nu met twee of alleen bent, maakt niet veel uit. Het belangrijkste is dat u zoveel plaats en comfort heeft als u wilt, zodat de nachten rustig en kalm verlopen. 

Welke maat van bedbodem kiezen?

Heeft u zich al afgevraagd wat de ideale maat is van de bedbodem voor uw slaapkamer? We zetten de bedbodem 140X200 in de kijker, een populaire keuze voor wie ruimte en comfort hoog in het vaandel draagt. 

Het is duidelijk dat elke slaper zijn eigen noden heeft. Hier maken we de slogan van Lattoflex helemaal waar: “Feel the knowhow”. Door rekening te houden met uw unieke manier van slapen, ondersteunt de bedbodem 140X200 van Lattoflex uw lichaamsvormen. Het is niet zomaar een bed, maar de ervaring van een verkwikkende nachtrust. 

Lattoflex is gerenommeerd voor zijn lattenbodems en matrassen. Wat de bedbodem 140X200 echt onderscheidt, is de binnenkant: een geavanceerde ondersteuningstechnologie die zorgt voor een herstellende slaap. U staat elke ochtend met opgeladen batterijen op. Het resultaat van de merkfilosofie van Lattoflex: “goed slapen en fris opstaan”.

Door te investeren in een bedbodem 140x200 van Lattoflex bent u er zeker van dat uw slaap aangepast is aan UW manier van slapen. Wordt het geen tijd om te ervaren wat “goed slapen en fris opstaan” echt betekent?

Bedbodem 140x200

Bedbodem 140x200: de perfecte keuze voor een kwalitatieve slaap

Sommige mensen worden vanzelf wakker zodra de zon opkomt, anderen slapen amper en nog anderen zouden de hele ochtend slapen en moeten meerdere wekkers zetten om uit bed te geraken. Dat laatste profiel noemen we ook wel eens een marmot, maar er bestaan vier dieren die overeenkomen met de vier slaaptypes die voorkomen bij mensen. 

  • De dolfijn, de leeuw en de wolf 

Het lijkt op het begin van een fabel, maar het is geen verhaaltje voor het slapengaan. Zo’n 10 procent van de bevolking komt overeen met het type dolfijn. Hij is een lichte slaper en de helft van zijn hersenen blijft de hele nacht actief. Hij kan ook last hebben van slapeloosheid. 

De wolf, een echt nachtdier, komt overeen met 15 à 20 procent van de mensen. Hij blijft graag laat op en vindt slaap niet zo belangrijk. De leeuw komt even vaak voor als de wolf, maar is vooral in de ochtend actief. Ook al slaapt hij weinig, toch is een kwalitatieve slaap belangrijk en verkiest hij vooral een bedbodem 140x200. 

  • Bij Lattoflex: de beer  

Ook al associëren we diepe slapers met marmotten, toch is het de beer die 50 procent van de bevolking vertegenwoordigt. De beer is een levensgenieter die graag plezier maakt, eet en ... slaapt. Geen twijfel mogelijk: de bedbodem 140x200 van Lattoflex is hem op het lijf geschreven want die werd speciaal ontwikkeld voor wie veel slaap nodig heeft. 

En u? Bent u eerder een leeuw, een beer, een wolf of een dolfijn?

Bedbodem 140x200

Moet een bedbodem 140x200 poten hebben?

Misschien dacht u er nog niet eerder over na, maar bij Lattoflex vinden we dat een bedbodem poten moet hebben. Naast het esthetische voordeel van een bed op poten in het midden van de kamer, zorgt een bedbodem 140x200 met poten ervoor dat uw matras lang meegaat.

Een matras van goede kwaliteit kiezen, zoals die van Lattoflex, is essentieel om ervoor te zorgen dat ze minstens tien jaar meegaat. Maar zelfs de beste matras kan verslechteren als het belang van een goede basis over het hoofd wordt gezien. 

Een bedbodem 140x200 op poten van Lattoflex biedt extra bescherming voor uw matras. Hij helpt niet alleen om de vorm van uw matras te behouden, maar ook om het vocht af te voeren dat zich 's nachts ophoopt, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen. 

De Lattoflex bedbodem en matras werken samen om uw comfort en de duurzaamheid van uw bed te maximaliseren. De bedbodem 140x200 van Lattoflex is speciaal ontworpen om de ventilatie te verhogen, wat bijdraagt aan de levensduur van uw matras. Zorg ervoor dat u de juiste keuze maakt met Lattoflex, voor een optimale nachtrust en een duurzame investering. 

Bedbodem 140x200

Hoe kiezen welke ergonomische bedbodem 140x200 van Lattoflex u nodig heeft?

Om de ideale bedbodem te kiezen voor een echt rustgevende en comfortabele nachtrust, raden we u aan om te kiezen voor een bedbodem die zich aanpast aan uw lichaamsbouw en één wordt met uw matras. 

De ergonomische bedbodem 140x200 van Lattoflex is uitgerust met Flex Zone-technologie. Hierdoor kan uw lattenbodem zijn latten en vleugels aanpassen aan de delen van uw lichaam die meer ondersteuning en minder druk nodig hebben, zoals bijvoorbeeld uw schouders en heupen.

Bedbodem 140x200

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier