Bedbodem 180x200

Alles over bedbodems 180x200

De meest luxueuze hotels kiezen voor het grootste bed en het toppunt van kwalitatieve slaap: het zogenaamde kingsize bed. Waarom heet het kingsize? Simpel, wie erin slaapt, voelt zich de koning te rijk. Met een bedbodem 180x200 en meestal ook een erg dikke matras zorgt een kingsize bed voor de beste slaap ooit. In zo’n groot bed vindt u elkaar amper terug.

Hoewel het oorspronkelijk enkel voor koningen bedoeld was, en recent ook voor hotels, halen veel mensen nu ook zelf het grootste bed in huis om te genieten van een heerlijke nachtrust. Aarzel dus niet en doe uzelf een plezier met een bedbodem 180x200 die uw nachten én uw dagen zal veranderen.

Uw partner woelt? Kies voor een bedbodem 180x200!

Woelt uw partner ‘s nachts en verstoort dat uw nachtrust? Stap dan over op de bedbodem 180x200 van Lattoflex! Deze kingsize bedbodem is speciaal ontworpen voor koppels en grotere mensen en biedt een zee van ruimte om comfortabel en royaal te slapen. U vindt er allebei uw eigen plekje zonder elkaar te storen. 

Een kwalitatieve slaap is niet enkel een kwestie van genoeg slapen, maar ook van comfort en doorslapen. Een onderbroken nacht kan de herstellende functie van slaap verstoren. En hierin onderscheidt de bedbodem 180x200 van Lattoflex zich: de uitstekende kwaliteit en optimale aanpassingsmogelijkheden beperken micro-ontwaken ‘s nachts. 

Dankzij hun geavanceerde technologie en de stevige structuur zorgen de bedbodems 180x200 van Lattoflex voor een precieze ondersteuning en een uitstekende stabiliteit. Ze absorberen efficiënt de bewegingen van uw partner en garanderen een rustige en herstellende slaap. 

Kies voortaan voor het comfort en de grandeur van de bedbodem 180x200 van Lattoflex en geniet van een diepe nachtrust. 

Bedbodem 180x200

Bedbodem 180x200 of boxspring: wat is het verschil?

Tussen alle trends in de beddenwereld blijft de boxspring altijd een centrale positie innemen. Is hij echt comfortabeler? Bezorgt hij zijn eigenaar echt een betere slaap? Lattoflex legt uit wat het verschil is tussen een bedbodem 180x200 en een boxspring. 

  • De boxspring 

De boxspring is letterlijk een soort kast met veren in. Het is een frame met opgevulde randen dat bestaat uit veel veren. Klassieke hotels kiezen vaak voor een boxspring, waardoor hij in de loop van de tijd de bijnaam ‘hotelbed’ heeft gekregen. 

De boxspring is bekleed met stof en kan worden gepersonaliseerd. U kiest het motief en de kleur. De luxueuze en imposante uitstraling geeft uw slaapkamer een totaal verschillende look, afhankelijk van uw smaak. Op vlak van comfort is hij ideaal voor mensen die last hebben van spierpijnen en dankzij de aangepast hoogte is hij ook geschikt voor oudere mensen. 

Bedbodem 180x200

De bedbodem 180x200

In tegenstelling tot de boxspring is de lattenbodem de grote klassieker die het meest terug te vinden is bij mensen thuis. De houten latten worden speciaal vervaardigd om flexibiliteit en stevigheid aan uw slapende lichaam te bieden, maar ook voor een perfecte ventilatie die essentieel is voor de levensduur van een ergonomische matras. Het onderhoud van een bedbodem 180x200 is eenvoudig en snel. Meer dan een vochtige doek heeft u niet nodig. Een goed verluchte lattenbodem houdt geen stof vast en is dus ideaal voor mensen met een allergie. 

Bedbodem 180x200

Waarom kiezen voor een bedbodem 180x200 van Lattoflex?

De producten van Lattoflex bevatten de beste materialen voor een slaap van topkwaliteit. Als u kiest voor een bedbodem 180x200 van Lattoflex, dan kiest u voor meer dan een halve eeuw expertise en knowhow. Onze bedbodems zijn voorzien van de Flex Zone-technologie, die de juiste ondersteuning en druk voorziet voor elke zone van uw lichaam voor een rustige en verkwikkende nachtrust. 

Lattoflex biedt zijn klanten niet alleen uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs, maar ook uitzonderlijke garanties. Als u een bedbodem aankoopt, krijgt u automatisch 5 jaar garantie* om u te beschermen tegen eventuele gebreken of defecten in uw beddengoed, zelfs bij levering. Lattoflex biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met degelijke garanties. Zo kunt u vanavond al op uw beide oren slapen. 

*zie voorwaarden 

Bedbodem 180x200

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier