Bedbodem 90x200

Waarom is een bedbodem 90x200 perfect voor één persoon?

Zoekt u een aangepaste bedbodem voor uzelf of voor uw tiener? Dan zijn de bedbodems 90x200 van Lattoflex precies wat u zoekt. De afmetingen en het slaapcomfort voldoen volledig aan uw noden. 

Een bedbodem 90x200 is ideaal voor lange mensen. Een goede tip: kies een bedbodem die 15 cm langer is dan uw lengte. Een persoon van 1,85 m opteert dus het best voor een bedbodem van 200 cm lang. Bovendien zorgt de breedte van 90 cm ervoor dat u zich op uw gemak voelt om te slapen. U kunt ‘s nachts in alle vrijheid bewegen. Als u een bedbodem 90x200 voor uzelf of voor uw tiener koopt, doet u een investering die vele jaren meegaat.  

Door een eenpersoonsbedbodem 90x200 te kiezen, bent u zeker van comfortabele nachten.  

Wat is de goede hoogte voor uw bedbodem 90x200?

Nu u de juiste afmeting van uw bedbodem gekozen heeft, is het belangrijk om de hoogte te bepalen zodat u ‘s ochtends gemakkelijk kunt opstaan. In principe moet u rekening houden met de hoogte van de bedbodem plus de hoogte van de matras. De hoogte van een bedbodem 90x200 is vaak tussen de 15 en 20 centimeter, zonder de poten. De bedoeling is om de matras goed te verluchten zodat zweet ‘s nachts wordt afgevoerd en er geen schimmelvorming optreedt.  

Om de ideale hoogte van uw bedbodem 90x200 en uw matras te bepalen, gaat u op uw bed zitten. Draai uw benen naar de zijkant van het bed. Als uw voeten plat op de grond staan, heeft uw bed de juiste hoogte. Doe deze test onmiddellijk in de winkel. Zo bent u er zeker van dat u de juiste onderdelen voor uw bed koopt, die perfect bij uw noden en uw lichaamsbouw aansluiten. 

Bedbodem 90x200 ?

Waarom Lattoflex-technologie kiezen voor uw bedbodem 90x200?

Lattoflex is al sinds 1957 slaapexpert en beschikt over de nodige knowhow. Het stond aan de wieg van elke kleine revolutie op de beddenmarkt. Dat jaar zou de uitvinding van de bedbodem uw comfort voorgoed veranderen en vandaag is de bedbodem 90x200 de bekendste van allemaal. Om te streven naar zachte, rustige nachten, die tegemoetkomen aan alle noden en elk lichaamstype, werken we samen met ingenieurs, dokters en onderzoekers. Zo worden de beste ideeën met de meest geavanceerde expertise gecombineerd. 

Sinds 2021 integreren we Flex Zone-technologie in al onze bedbodems, inclusief de bedbodems 90x200, om uw bewegingen ‘s nachts optimaal te ondersteunen en om onze bedden aan alle lichaamstypes aan te passen. Deze technologie, gecombineerd met dubbele latten die comfortzones voor het bekken en de schouders creëren, bezorgt u rustige nachten en fitte dagen. Lattoflex is een toonaangevend merk in de beddenwereld met producten van de beste kwaliteit.  

Bedbodem 90x200 ?

Bedbodems 90x200: het Original 1-model van Lattoflex

De bedbodems 90x200 van het model Original 1 van Lattoflex creëren een bed dat uw lichaam als geen ander ondersteunt. Om één te worden met u en uw matras (want die twee elementen zijn onlosmakelijk verbonden), heeft Lattoflex de Flex Zone-technologie in uw bedbodem geïntegreerd. 

De koolstofveringen en de verdeling van de schouderdruk corrigeren de positie van de wervelkolom, voorkomen rugpijn of verlichten die als u er al last van heeft. Slaap is een cruciaal onderdeel van uw gezondheid en u slaapt het best in een zo natuurlijk mogelijke positie. Dat kan met een goede bedbodem 90x200 en een matras die aangepast is aan uw lichaamsbouw en aan de dagelijkse lasten die uw lichaam ondergaat. 

Laat u in slaap wiegen door de Original 1 bedbodem 90x200 van Lattoflex, die bewezen een perfecte nachtrust biedt. Materiaal van topkwaliteit en uitzonderlijke producten beloven u een ongeëvenaard comfort en nachten vol zoete dromen. 

Bedbodem 90x200 ?

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier