Bedbodems 140x190

Kies een kwalitatieve bedbodem 140x190 voor een onberispelijke slaap

Slaapproblemen komen zo vaak voor, dat we er niet meer van opkijken als mensen in onze omgeving er dagelijks last van hebben. In België lijdt 1 op de 4 mensen aan slaapproblemen. 22,9 % van hun dagelijkse problemen zou te wijten zijn aan die slaapmoeilijkheden en dus aan een ondermaatse slaapkwaliteit. Bovendien raden zorgverleners aan om 7 à 9 uur per nacht te slapen, terwijl Belgen gemiddeld slechts 5 à 6 uur slapen. Daarenboven wordt meer dan de helft elke nacht minstens een keer wakker. Slaaptekort komt vaker voor bij koppels die ouder zijn dan 75. We raden u dan ook aan om voor matrassen en bedbodems 140x190 van een erg goede kwaliteit te kiezen. 

Goede leefgewoontes zijn belangrijk voor een normale slaapcyclus en een optimale mentale gezondheid. De kwaliteit van uw bed is daarbij een niet te verwaarlozen aspect. Maak een doordachte keuze en wees niet bang om wat meer te betalen. De matrassen en bedbodems 140x190 zijn erg gewild door de meeste koppels, en door alleenstaanden die wat meer plaats willen om te slapen. Het is echter belangrijk om uit te zoeken wat het beste bij uw lichaamsbouw en uw slaapgewoontes past.  

Bedbodems 140x190

De positieve invloed van kwalitatieve bedbodems 140x190 op uw slaap 

Bij de aankoop van een bed richten we ons vaak op de kwaliteit van de matras, maar de bedbodems zijn ook van belang en bepalen mee de kwaliteit van onze slaap. Er wordt vaak gezegd dat een goede matras niet zonder de bijbehorende bedbodem 140x190 kan.  

Bij Lattoflex hebben we de verschillende zones van onze bedbodems ontworpen op basis van studies, zodat het lichaam optimaal ondersteund wordt, of u nu ligt of zit. 

Maar voor een herstellende slaap is de kwaliteit van de bedbodems 140x190 en van de matras alleen niet voldoende. Een goede combinatie tussen bedbodem, matras, hoofdkussen en uw lichaam is net zo cruciaal. 

Kortom, uw bed is geen reeks losse elementen, maar een harmonieus geheel waarbij elk onderdeel bijdraagt tot uw comfort en de slaapkwaliteit. De matras ondersteunt uw lichaam, de bedbodem ondersteunt de matras en het hoofdkussen biedt de juiste ondersteuning voor uw hoofd en uw nek. Elk element speelt een complementaire rol voor een optimale nachtrust. 

Bij Lattoflex zetten we daarom in op een holistische benadering van slaap. Elk element van uw bed is een puzzelstuk dat samenwerkt om uw lichaam te ondersteunen en u een goede nachtrust te bezorgen. Door voor Lattoflex te kiezen, kiest u voor een compleet slaapsysteem dat aangepast is aan wat u nodig heeft voor een herstellende en kalmerende slaap. 

  • Wat zijn de ideale afmetingen voor een bedbodem?  

Als u alleen slaapt, is een bedbodem 140x190 de ideale afmeting om u op uw gemak te voelen in bed. Mensen zijn gemiddeld 175 cm groot, dus de lengte van 190 cm volstaat ruim. Een breedte van 140 cm zorgt voor voldoende comfort.  

  • De kwaliteit van een bedbodem en de bijbehorende matras  

De matras moet dik genoeg zijn en bestaan uit materialen van topkwaliteit. Zo kan ze ‘s nachts de bewegingen van uw lichaam opvangen, maar ook het zweet afvoeren. Een aangepaste bedbodem 140x190 zorgt voor de nodige verluchting zodat de matras geen vocht opslaat en schimmelvorming vermeden wordt.  

  • De bedbodems 140x190 van Lattoflex  

Om tot een onovertroffen, comfortabele slaap te komen zonder slaapproblemen, zorgt Lattoflex voor ergonomische bedbodems 140x190 die zich aanpassen aan ieders bewegingen en lichaamsbouw. De gevoelige zones, zoals de schouders en het bekken, worden zodanig ondersteund dat u geen pijn voelt ‘s ochtends noch op lange termijn.  

Berkenhouten bedbodems 140x190 van Lattoflex bieden uw lichaam bewegingsvrijheid tijdens uw slaap. De soepelheid en zone-indeling verdelen de drukzones over het hele bed.  

Bedbodems 140x190

Zoom in op de gepatenteerde technologie van bedbodems 140x190 Hybrid 2

De Flex Zone-technologie, die in de bedbodems 140x190 Hybrid 2 van Lattoflex geïntegreerd werd, is sinds 2021 gepatenteerd. Deze belangrijke bedcomponenten vullen de voordelen van een goede matras aan. Ze bieden de nodige ondersteuning aan uw lichaam dankzij een slimme combinatie van Winx®-latten en -vleugels, kenmerkend voor bedbodems van Lattoflex.  

De bedbodems 140x190 zijn soepel en stevig en speciaal ontworpen om zich aan te passen aan elke lichaamsbouw. De bedbodems van Lattoflex combineren flexibiliteit en soepelheid om iedereen de nachtrust te bezorgen die hij verdient.  

Bedbodems 140x190

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier