Matras rugpijn

Matras rugpijn

Los uw rugklachten op met een matras tegen rugpijn van Lattoflex

Rugpijn kan zich in vele vormen manifesteren. Een klassieker is rugpijn die optreedt wanneer u ’s morgens opstaat. Op die manier bent u letterlijk verkeerd aan uw dag begonnen: in plaats van opgewekt aan uw nieuwe dag te beginnen, moet u afrekenen met slaaptekort omdat u slecht hebt geslapen, met alle gevolgen voor uw humeur van dien. En terecht, want de pijn waarmee u opstond, zal u overdag nog een tijdje verder plagen. Gelukkig kunt u dit probleem indijken door uw bestaande matras voor een matras tegen rugpijn om te ruilen.

Misschien lijkt dit te eenvoudig om waar te zijn, maar het helpt echt. Lees de getuigenissen op onze website en overtuig uzelf hoe anderen soelaas en beterschap vonden door gewoon voor een ergonomische matras van Lattoflex te kiezen. Welke matras kiezen bij rugpijn hangt in grote mate van uw persoonlijke situatie af. We zijn allemaal anders gebouwd, en lichamelijke eigenschappen zoals uw gewicht spelen wel degelijk een rol om de “juiste” matras te vinden. Ook persoonlijke voorkeuren en slaapgewoonten bepalen mee welke matras u best koopt om met uw rugklachten komaf te maken. Een matras tegen rugpijn moet in de eerste plaats voldoende ondersteuning bieden. Verder is het belangrijk dat de matras ook niet te hard is, om geen extra druk te creëren. Een juist evenwicht tussen ondersteuning en verdeling van de druk is de sleutel om een matras tegen rugpijn in het aanbod van Lattoflex te vinden.

Een goede matras tegen rugpijn is zijn investering waard

Een oude matras die nog in goede staat verkeert, kan op zich wel nog een tijdje dienst doen. Maar als u met rugklachten af te rekenen hebt, is de aanschaf van een nieuwe matras uitstellen niet de juiste strategie. Door nog efjes te wachten, riskeert u immers dat u meer dan u lief is bij de dokter langs mag gaan om pijnstillers te vragen of u aan een dure diagnose moet onderwerpen. Het geld dat u aan medische zorgen besteedt, kon u beter voor een nieuwe matras tegen rugpijn gebruiken. En bij Lattoflex hoeft die trouwens helemaal niet zo duur te zijn.

Een goede gezondheid is onbetaalbaar. We moeten allemaal gewoon goed voor onszelf zorgen. Als u rugklachten hebt, dan zult u zeker baat vinden bij een goede matras voor rugklachten. Een matras die u ’s nachts op correcte wijze ondersteunt, zorgt de volgende morgen voor een fantastisch gevoel dat u na zoveel tijd “eindelijk nog eens goed hebt geslapen”. Stilaan nemen de rugklachten af en krijgt uw dagelijkse leven weer kleur en glans omdat de pijn achterwege blijft. Een matras tegen rugpijn is een eenvoudig middel om een vervelend probleem te ontwortelen.

Hoe kiest u een matras tegen rugpijn die voor u ideaal is

Een matras tegen rugpijn moet in hoofdzaak voldoende ondersteuning bieden op plaatsen waar vaak op een klassieke matras weinig of geen steun wordt geboden. Een klassieker is de zone van de onderrug. Wanneer hier geen ondersteuning is voorzien, hangt de wervelkolom door, waardoor er spanning op de lendenen ontstaat. Gevolg: de volgende morgen hebt u flink wat last van spierpijn in uw onderrug. In plaats van uw spieren ’s nachts te laten ontspannen, zijn ze volledig overspannen en veroorzaken heel wat pijn.

Een andere kwaliteit van een matras tegen rugpijn in het vermogen om de druk van het lichaam zo goed mogelijk te verdelen. Wanneer u te hard ligt of als uw matras de druk niet gelijkmatig verdeelt, ontstaan er drukpunten op uw lichaam die heel wat klachten kunnen veroorzaken. Deze drukpunten geven de wervelkolom een onnatuurlijke kromming, en belasten de spieren die zich tijdens uw slaap onvoldoende kunnen ontspannen. De combinatie van druk en een verkeerde lighouding zorgt voor pijn en verstoort uw nachtrust.

Lattoflex heeft een aantal matrassen ontwikkeld die als matras tegen rugpijn ideaal voor u zijn. Dankzij onze ervaring, stellen wij matrassen van hoogwaardige kwaliteit voor, die aan de hand van de nieuwste technologieën een gelijkmatige verdeling van de druk en een perfecte ondersteuning van het lichaam verzekeren. Door te opteren voor een nieuwe matras met meer steunvermogen, kunt u heel wat rugklachten tegengaan en uw levenskwaliteit verbeteren omdat u eindelijk weer eens goed doorslaapt. Uw nachtrust is immers onontbeerlijk om overdag met de nodige energie er tegen aan te gaan. En... zonder rugpijn!

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier