Matras voor rugpijn

Matras voor rugpijn

Kies een matras voor rugpijn

U wenst een nieuwe matras om rugpijn te voorkomen en zorg te dragen voor uw lichaam terwijl u slaapt? Dankzij een hoogwaardige ergonomische matras ligt uw lichaam in de best mogelijke positie. Met een matras voor rugpijn, wordt u elke ochtend na een ontspannende en verkwikkende nacht wakker zonder pijntjes en kwaaltjes.

Welke matras voor rugpijn kiest u? Een matras die zich aanpast aan uw lichaamsvorm en slaaphouding? Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen.

Hoe kiest u een matras voor rugpijn?

​​​Als u last heeft van rugpijn, is het belangrijk om een matras voor rugpijn te kiezen die uw wervelkolom voldoende ondersteunt. Vermijd daarom matrassen die te zacht zijn, want die kunnen een slechte houding veroorzaken tijdens de slaap. Dat kan dan weer uw rugpijn verergeren. Kies liever voor een matras met een stevige of gemiddelde ondersteuning.

Verzeker u ervan dat de matras voor rugpijn die u kiest, uw lichaam correct ondersteunt. Het slaapoppervlak moet vlak en gelijkmatig zijn om drukpunten te vermijden en om uw wervelkolom in een neutrale positie te houden.

Geef de voorkeur aan traagschuimmatrassen, die ontworpen zijn om zich aan te passen aan uw lichaamsvorm en om een aangepaste ondersteuning te bieden. Ze kunnen drukpunten verlichten en helpen om de pijn te verminderen, vooral in de onderrug.

Voordat u een matras koopt, moet u ze in slaaphouding testen. Ga op uw rug, uw zijde en uw buik liggen om er zeker van te zijn dat u de beste ondersteuning krijgt in elke positie.

Een speciale kwaliteitsmatras voor rugpijn gaat meerdere jaren mee. Het is een investering op lange termijn die uw gezondheid ten goede komt. Zorg ervoor dat u een duurzame kwaliteitsmatras kiest die op lange termijn aan uw noden voldoet.

Om uw ideale matras te kiezen en rugpijn te verlichten, is het belangrijk om een matras te zoeken die voldoende stevig is. Ze moet ondersteuning voor uw wervelkolom bieden, een vlak en gelijkmatig slaapoppervlak hebben en ontworpen zijn om zich aan te passen aan uw lichaamsvorm.

Omdat iedereen uniek is, zal alleen een matras die goed aangepast is aan uw lichaamsbouw, slaaphouding, gewicht, lichaamstemperatuur, levensstijl, eventuele allergieën, enz. rugpijn voorkomen. Om comfortabel te slapen zonder rugpijn is het dus belangrijk dat u de juiste matras kiest!

Kiezen voor een gerenommeerd merk van slaaptechnologie, zoals Lattoflex, is belangrijk om te garanderen dat u een goede nachtrust krijgt. Onze ergonomische matrassen zijn gemaakt met de nieuwste technologieën en kwaliteitsmaterialen en zijn de beste manier om rugpijn te voorkomen. Daardoor kan uw lichaam zijn natuurlijke positie innemen en wordt het goed ondersteund. Onze ergonomische matrassen ventileren goed, zodat warmte en vocht efficiënt afgevoerd worden.

U kan persoonlijk advies krijgen van een deskundige op dat gebied. Contacteer snel uw Lattoflex Expert of uw Lattoflex Partner en maak een afspraak in een van onze gespecialiseerde winkels. U krijgt dan de gelegenheid om onze verschillende matrassen voor rugpijn uit te proberen.

Een perfecte synergie voor de verzorging van uw rug

De kwaliteit van uw nachtrust en de invloed daarvan op uw rug hangen af van een aantal factoren. Het is belangrijk om een synergie te creëren tussen uw ergonomische matras, uw lichaam en het bedbodem. De prestatie van uw matras zal verbeteren en uw slaap zal optimaal zijn. Geen pijn meer dankzij een matras voor rugpijn!

 

Welke matras voor rugpijn kies ik?

We gebruiken de nieuwste technologieën en innovatieve materialen om ergonomische matrassen, bedbodems, bedkaders en hoofdkussens te ontwikkelen. Met een bed van Lattoflex kan u rugpijn effectief voorkomen.

We bieden verschillende soorten ergonomische matrassen aan:

Onze ergonomische matrassen in latex bieden u ongelooflijk comfort en hygiëne. Het natuurlijke materiaal is elastisch en soepel. De druk van uw lichaam wordt gelijkmatig verdeeld en elke kromming wordt ondersteund om rugpijn te voorkomen.

matras voor rugpijn

Onze ergonomische GELTEX®-matrassen zijn bijzonder innovatief. Ze zijn gemaakt van GELTEX® schuim of "slow resilient foam". Het voordeel van GELTEX® is dat het materiaal hypoallergeen is. Elke matras heeft zeven ergonomische comfortzones die ervoor zorgen dat uw lichaam tijdens de nacht goed ondersteund wordt. Bovendien geniet u van een doeltreffende ventilatie en wordt de druk gelijkmatig verdeeld.

matras voor rugpijn

Traagschuimmatrassen zijn gemaakt van visco-elastisch schuim. Ze passen zich aan elke welving van uw lichaam aan en voorkomen zo rugpijn. U heeft het nooit te warm of te koud: uw temperatuur is optimaal terwijl u slaapt.

matras voor rugpijn

We hebben een gloednieuw model ontwikkeld met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: onze ergonomische matras Luna. Ontdek ze nu!

Matras voor rugpijn

Wij helpen u een matras voor rugpijn te kiezen

Welke ergonomische matras heeft u nodig om rugpijn te voorkomen en te verminderen? Vind uw ideale ergonomische matras door enkele vragen te beantwoorden.

Vind uw ideale matras

Stel uw bed samen en zeg vaarwel tegen rugpijn

Heeft u uw toekomstige matras gekozen om uw lichaam, en in het bijzonder uw wervelkolom, optimaal comfort te bieden? Om de matras doeltreffender te maken, combineert u ze met een ergonomische bedbodem van uitstekende kwaliteit.

Kiezen voor een ergonomisch hoofdkussen garandeert een optimaal comfort voor uw hoofd en nek.

Vervolgens kan u een vleugje design toevoegen door een bedkader samen te stellen dat bij uw bed past. Kies uit verschillende afwerkingen en kleuren.

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT

✓ 100% GELTEX® kern 16 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

OPTIMUM FUSION

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ Topper Soft Latex 4 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

OPTIMUM

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

ZEN PLUS

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

ZEN

✓ Kern 100 % latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

VITA PLUS

✓ Kern 100 % latex
✓ Kern 16 cm
✓ 5 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

Luna

✓ Kern in comfortschuim
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Stevig ligcomfort

MEMORY 24

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 6 cm
✓ Toplaag traagschuim 8 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

MEMORY 20

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 4 cm
✓ Toplaag traagschuim 6 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier