Matras 180x200

Matrassen 180 x 200

Het belang van comfortabel slapen: kies voor matrassen 180 x 200 cm

Na een drukke dag is het altijd heerlijk om eindelijk languit uw lichaam wat rust te gunnen op bed. De drukke bezigheden eisen veel van ons, en uw slaap is dan ook welverdiend. Feit blijft wel dat u ook wat comfort nodig hebt om tijdens uw slaap volledig te recupereren. Een belangrijke factor voor uw slaapcomfort is de breedte van uw bed. Een bed dat wat smal uitvalt, geeft u en uw partner niet altijd de nodige bewegingsvrijheid. In België zijn matrassen 180 x 200 cm ondertussen de standaard geworden. Dankzij deze maat hebben beide partners een eigen slaapbreedte van 90 cm, de ideale breedtemaat voor een comfortabel eenpersoonsbed, om ’s nachts ongestoord te kunnen slapen.

Bij Lattoflex zijn matrassen 180 x 200 cm in alle uitvoeringen voorzien: u vindt bij ons een GELTEX® matras, een latex matras en zelfs onze matras Luna in deze afmetingen. Een extra voordeel om comfortabel van uw nieuwe matras te genieten, is dat die in alle uitvoeringen per model verder personaliseerbaar is. U kunt bijvoorbeeld kiezen of u een medium of firm ligcomfort wenst. Want niet iedereen slaapt goed op een harde matras. Om aan uw persoonlijke voorkeur tegemoet te komen, voorziet Lattoflex naargelang het model verschillende graden wat de stevigheid betreft.

Bovendien zijn de meeste matrassen van Lattoflex met maar liefst zeven comfortzones voorzien, die het gekozen ligcomfort (soft, medium of firm) aanvullen en perfectioneren. Op onze matrassen 180 x 200 cm krijgt u over het hele oppervlak van de matras een perfecte ondersteuning van uw lichaam: de gekende drukpunten ter hoogte van schouders en bekken worden van betere ondersteuning voorzien, die in aanvulling met andere comfortzones (hoofd, onderrug, knieën...) voor een ideale steun verzekeren, welke slaaphouding u ook aanneemt.

Maak uw keuze uit de matrassen 180 x 200 cm van Lattoflex

Een nieuwe matras koopt u niet zomaar. Het is de bedoeling dat u vele jaren van uw matras zult genieten, en daarom is een zekere kwaliteit geen overbodige luxe. Uw matras wordt immers dagelijks gebruikt en behoudt best zo lang mogelijk haar ondersteuningsvermogen. Uw keuze welke matras kopen hangt in grote mate ook af van de duurzaamheid die wordt aangeboden en een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Bij Lattoflex zit u voor beide in ieder geval goed: al onze matrassen 180 x 200 cm zijn het product van jarenlange ervaring en gemaakt op basis van de beste materialen tijdens het productieproces om de nodige duurzaamheid te verkrijgen. Zo krijgt u bij ons maar liefst vijf jaar garantie op materiaalgebreken en verborgen fabricagefouten. Want Lattoflex is zeker van de aangeboden kwaliteit. En uiteraard betaalt u bij ons voor matrassen 180 x 200 cm een correcte prijs waarvoor u meer kwaliteit krijgt dan u had verwacht.

In ons aanbod matrassen 180 x 200 cm kunt u kiezen uit diverse ergonomische matrassen gemaakt op basis van de nieuwste technologische bevindingen. Zo zijn onze GELTEX® matrassen ideaal als u op zoek bent naar matrassen 180 x 200 cm die een goede drukverdeling en een optimale ventilatie verzekeren. Een ander pluspunt van GELTEX® is de grote duurzaamheid van dit materiaal. U geniet veel langer van uw matras in vergelijking met een andere doorsneematras. De latex matrassen zijn een ander paradepaardje in onze collectie. Deze matrassen 180 x 200 cm zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex, een materiaal dat heel wat bijkomende voordelen biedt. Dit resistente materiaal heeft een unieke elasticiteit die uw slaapcomfort zeker bevordert. Verder is natuurlijke latex hypoallergeen, een gedroomde oplossing voor mensen die aan allergieën lijden.  Als derde luik in het aanbod stelt Lattoflex de Memory matrassen 180 x 200 cm voor. Memory matrassen hebben al vele slapers in vervoering gebracht dankzij het geweldige vermogen van Memory foam om zich aan alle rondingen van uw lichaam aan te passen. Deze matrassen bestaan uit meerdere lagen die elk een specifieke rol vervullen. Het resultaat is een perfecte ondersteuning van uw lichaam op een matras waarop u het nooit te warm of te koud hebt. Tot slot vindt u ook handige meeneem matrassen 180 x 200 cm in onze nieuwe uitvoering Luna matrassen: deze kwaliteitsvolle uitvoering wordt opgerold in een meeneemdoos aangeboden, ideaal om altijd een goede matras bij de hand te hebben.

Welke uitvoering u ook verkiest, u weet dat u bij Lattoflex een goede koop doet: een kwaliteitsvolle matras waar u nog lang plezier aan zult beleven.

De matrassen 180x200 van Lattoflex hebben vele voordelen 

Wanneer u eenmaal geproefd heeft van de bewegingsvrijheid die matrassen 180x200 u bieden, wilt u nooit meer terug naar een kleiner formaat. Bij matrassen 180x200 heeft elke partner voldoende ruimte om te kunnen genieten van een verkwikkende nachtrust en een subliem slaapcomfort. Ook wanneer uw partner een rusteloze slaper is, zult u hier weinig last van hebben op matrassen 180x200. Een bed met deze afmetingen geeft u bovendien een gevoel van luxe, elke avond opnieuw. Als uw slaapkamer groot genoeg is, aarzel dan niet om voor een kingsize bed te kiezen. U zult het zich niet berouwen. 

Waar moet u op letten bij de aankoop van matrassen 180x200 

De ideale matras voor u vinden, is een individueel traject. Niet iedereen heeft immers dezelfde vereisten wat betreft slapen. Zo kan het zijn dat uw partner van een harde matras houdt, terwijl u liever op een zachte matras ligt. Wanneer u een keuze maakt tussen de matrassen 180x200 van Lattoflex zijn er enkele belangrijke keuzes die u moet maken: 

  • De matraskern: de kern is bepalend voor de ventilatie van de matras. 
  • De afwerkingslaag: deze laag heeft een impact op het comfort. 
  • De stevigheid: de stevigheid van de matras is bepalend voor de ondersteuning en de juiste ondersteuning is belangrijk voor uw rug. 
  • De duurzaamheid: u wilt immers niet elk jaar een nieuwe matras kopen. 

Hieronder geven we u meer informatie over de verschillende soorten matrassen 180x200 en deze zaken.  
 

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier