Schuimmatras

Schuimmatras

✓ Comfort schuim      ✓ Hypoallergeen      ✓ Goede prijs-kwaliteitverhouding      ✓ 7 ergonomische comfortzones

Kies een schuimmatras die op uw lijf geschreven is

Uw ergonomische matras kiezen, ongeacht of u voor een schuimmatras (GELTEX® of traagschuim) of een matras op basis van latex gaat, is een belangrijke keuze. De kwaliteit van uw matras heeft immers een grote invloed op de kwaliteit van uw slaap.

Als u op zoek gaat naar een nieuwe matras, moet u in de eerste plaats zorgen voor een perfecte synergie tussen uw schuimmatras, uw lichaam en uw bedbodem. Hoe beter deze combinatie, hoe meer de prestaties van uw ergonomische matras geoptimaliseerd worden en hoe langer uw matras zal meegaan.

Als u een nieuwe, kwaliteitsvolle schuimmatras wenst aan te schaffen die u een ergonomische ondersteuning biedt, dan kunnen wij u verschillende modellen voorstellen. Lattoflex is een innovatief merk op gebied van slaaptechnologie. Wij gebruiken de beste materialen en de nieuwste spitstechnologie om u ultiem comfort te garanderen, ongeacht uw lighouding en uw slaapgewoonten.

Kies uit de verschillende types schuimmatrassen: GELTEX®, Memory (traagschuim) of ons nieuwe model Luna. Verkiest u een latex matras? Dat is eveneens mogelijk.

Ultiem comfort dankzij uw schuimmatras

Dankzij uw Lattoflex matras zult u in uw hele lichaam duidelijk het verschil voelen zodra u wakker wordt. U ervaart een gevoel van intense ontspanning die u inpalmt, en u voelt zich in topvorm.

Onze innovatieve technologieën zorgen ervoor dat de vorm van uw schouders en uw heupen perfect door de schuimmatras gerespecteerd worden. U geniet van een comfortabele lighouding en een kwaliteitsvolle ondersteuning, ongeacht uw slaapgewoonten. Uw lichaam kan 's nachts weer volledig recupereren.

Naast een goede ondersteuning, zorgt uw schuimmatras voor een optimale ventilatie en voert vocht en warmte efficiënt af. U hoeft dus alleen maar volop te genieten van het welzijn dat uw ergonomische matras u bezorgt!

Kies uw ergonomische matras

U hebt keuze uit verschillende types ergonomische matrassen.

Om te beginnen hebben we een GELTEX® matras ontworpen, op basis van een innovatief type schuim: "slow resilient foam". De opencelstructuur is bijzonder luchtig en elastisch. In combinatie met de zeven ergonomische comfortzones, helpt dit om uw lichaam in elke lighouding optimaal te ondersteunen. De druk van de rondingen van uw lichaam wordt goed verdeeld, en u geniet van een optimale ventilatie op het hele oppervlak van de matras, die bovendien hypoallergeen is.

Er zijn meerdere, verschillende comfortgradaties beschikbaar, in functie van uw lichaamsbouw of uw slaapgewoonten. Bekijk snel onze modellen!

GELTEX<sup>®</sup>-matrassen

Daarnaast kunt u ook opteren voor een matras van traagschuim: de Memory matras. Dit schuim past zich perfect aan de rondingen van uw lichaam aan, en uw lichaamstemperatuur is in elk seizoen ideaal. Deze matrassen bestaan uit verschillende schuimlagen die elk een eigen functie vervullen.

Memory-matrassen

Onze gloednieuwe schuimmatras Luna is eveneens een perfecte keuze als u wilt opteren voor een matras met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Matras Luna

Wilt u liever een ergonomische matras gemaakt van latex? Dit ongelooflijk soepele, elastische materiaal schenkt u comfort en zachtheid, en verdeelt de druk gelijkmatig. Het is een duurzame investering die u tijdens uw nachtrust een onberispelijke hygiëne biedt.

latex matrassen

Wanneer u eenmaal uw type schuimmatras hebt gekozen, kunt u verder ook de maat kiezen die voor u het meest geschikt is (eenpersoonsmatras, tweepersoonsmatras, king size matras…). Kortom, u kunt uw matras configureren zodat die volledig bij uw levenswijze aansluit.

Stel uw ergonomische bed samen, en ga voor ultiem comfort

Hebt u naast uw schuimmatras ook zin om elk element van uw bed te combineren, om een perfecte nachtrust te verzekeren? Wij stellen u eveneens een mooi assortiment bedbodems, hoofdkussens en bedkaders voor. Door al deze elementen te combineren, creëert u een ergonomisch bed dat perfect aan uw lichaamsbouw en uw slaapgewoonten is aangepast.

Wilt u gepersonaliseerd advies om te weten welke matras u best kiest? Een schuimmatras die u een ongeëvenaard comfort bezorgt? En wilt u ook de beste combinatie vindien voor uw slaapsysteem? Neem dan snel contact met ons op: uw Lattoflex Expert of Lattoflex Partner zal u alle nodige informatie bezorgen. U kunt ook een afspraak maken om onze verschillende modellen in de winkel te komen bekijken.

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ GELTEX® Support Foam met Pocketveren
✓ GELTEX® Comfort Foam 6 cm
✓ Extra comfort Foam schouderzone
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

GELTEX® WELLNESS

✓ GELTEX® Support Foam 16 cm
✓ GELTEX® Comfort Foam 6 cm
✓ Extra comfort Foam schouderzone
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ GELTEX® Support Foam 15 cm
✓ GELTEX® Comfort Foam 5 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ GELTEX® Support Foam 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

GELTEX® SUPPORT

✓ GELTEX® Support Foam 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

Configureer
uw matras

Met een Lattoflex matras geniet u van ongelimiteerd comfort, dankzij de beste materialen. Dat voel je. Ontdek de matras die het best bij u past

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Zeer tevreden. Ik was het comfort van de bedbodem en van de matras snel gewoon. De enige vraag die ik me stel is: misschien had ik toch beter een harde matras genomen in plaats van een soft. Maar voor de rest ben ik volstrekt tevreden.

50 jaar, Dottignies

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier

Geniet van uw garantie

Ik profiteer ervan