schuimmatras van Lattoflex

Schuimmatras

✓ Comfort schuim      ✓ Hypoallergeen      ✓ Goede prijs-kwaliteitverhouding      ✓ 7 ergonomische comfortzones

Kies een schuimmatras die op uw lijf geschreven is

Uw ergonomische matras kiezen, ongeacht of u voor een schuimmatras (GELTEX® of traagschuim) of een matras op basis van latex gaat, is een belangrijke keuze. De kwaliteit van uw matras heeft immers een grote invloed op de kwaliteit van uw slaap.

Als u op zoek gaat naar een nieuwe matras, moet u in de eerste plaats zorgen voor een perfecte synergie tussen uw schuimmatras, uw lichaam en uw bedbodem. Hoe beter deze combinatie, hoe meer de prestaties van uw ergonomische matras geoptimaliseerd worden en hoe langer uw matras zal meegaan.

Als u een nieuwe, kwaliteitsvolle schuimmatras wenst aan te schaffen die u een ergonomische ondersteuning biedt, dan kunnen wij u verschillende modellen voorstellen. Lattoflex is een innovatief merk op gebied van slaaptechnologie. Wij gebruiken de beste materialen en de nieuwste spitstechnologie om u ultiem comfort te garanderen, ongeacht uw lighouding en uw slaapgewoonten.

Kies uit de verschillende types schuimmatrassen: GELTEX®, Memory (traagschuim) of ons nieuwe model Luna. Verkiest u een latex matras? Dat is eveneens mogelijk.

Wat is het verschil tussen een latex matras en een schuimmatras? 

De verschillen tussen een latex matras en een schuimmatras begrijpen kan moeilijk lijken, maar het maken van de juiste keuze is noodzakelijk voor uw slaapcomfort. Bij Lattoflex bieden we kwaliteitsmatrassen aan in beide soorten. Wat is dan eigenlijk het verschil tussen deze twee soorten matrassen? 

De kenmerken van een schuimmatras 

Schuimmatrassen, en dan vooral traagschuim, zijn erg geliefd vanwege hun vermogen om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam en zo de juiste ondersteuning te bieden voor elke gebruiker. Ze zijn doorgaans zachter en voelen erg comfortabel aan. Bij Lattoflex vindt u schuimmatrassen van hoogwaardige kwaliteit, speciaal ontworpen voor optimale ondersteuning en uitzonderlijk comfort. 

De kenmerken van een latex matras 

Lattoflex natuurlatex matrassen daarentegen, staan bekend om hun veerkracht en duurzaamheid. Ze bieden uitstekende ondersteuning, maar zijn toch flexibel genoeg om de druk op de belangrijkste punten van het lichaam te verlichten. Ze hebben het bijkomende voordeel dat ze hypoallergeen zijn en bestand zijn tegen huisstofmijt, wat van hen de ideale matrassen maakt voor mensen met een allergie. 

De keuze tussen een schuimmatras en een latex matras 

Beide soorten matrassen bieden voordelen wanneer het gaat om comfort en ondersteuning, maar ze beantwoorden aan uiteenlopende behoeften. Een schuimmatras is wellicht een betere keuze voor degenen die een zachter, meer omhullend gevoel verkiezen, terwijl een latex matras de voorkeur kan genieten voor degenen die op zoek zijn naar meer ondersteuning en extra duurzaamheid. 

De Lattoflex oplossingen 

Bij Lattoflex weten we dat de keuze van de perfecte matras afhangt van de persoonlijke voorkeur van iedere gebruiker. Daarom vindt u bij ons een assortiment schuimmatrassen en een assortiment latex matrassen, die elk unieke voordelen bieden om u te helpen bij het vinden van een optimale nachtrust. 

Schuimmatras: de klassieker

Al decennialang wordt schuim gebruikt in matrassen en vandaag is het een van de eerste keuzes op vlak van beddengoed. Alvorens het schuim tot matras verwerkt wordt, ontstaat het tijdens het proces van “koudschuim”. Het zet uit en stolt dan tot zachte watten waarop u heerlijke en comfortabele nachten kunt doorbrengen. Zodra het is gestold, wordt het versneden in de afmetingen van de toekomstige schuimmatras. Vervolgens vindt de matras haar weg naar huizen en zorgt ze voor de nachtrust die de bewoners nodig hebben.

In combinatie met een verstelbare lattenbodem of boxspring verlicht uw schuimmatras de meest voorkomende rugklachten. Het schuim vermindert drukpunten en past zich daardoor aan de kleinste bewegingen aan om u de beste nachtrust te bezorgen. Als u op zoek bent naar een hypoallergene slaapplaats, dan is een schuimmatras een mooie oplossing. Als u een zwaardere lichaamsbouw heeft en zorgvuldig uw beddengoed moet selecteren, lijkt de schuimmatras de ideale keuze om uw slaap aangenamer te maken. Ons Geltexschuim combineert gel en schuim om de optimale matras te creëren op het vlak van ventilatie en levensduur. Onze matrassen zijn zo ontworpen dat ze een levensduur van 8 à 10 jaar hebben, of zelfs langer als ze goed onderhouden worden.

Ultiem comfort dankzij uw schuimmatras

Dankzij uw Lattoflex matras zult u in uw hele lichaam duidelijk het verschil voelen zodra u wakker wordt. U ervaart een gevoel van intense ontspanning die u inpalmt, en u voelt zich in topvorm.

Onze innovatieve technologieën zorgen ervoor dat de vorm van uw schouders en uw heupen perfect door de schuimmatras gerespecteerd worden. U geniet van een comfortabele lighouding en een kwaliteitsvolle ondersteuning, ongeacht uw slaapgewoonten. Uw lichaam kan 's nachts weer volledig recupereren.

Naast een goede ondersteuning, zorgt uw schuimmatras voor een optimale ventilatie en voert vocht en warmte efficiënt af. U hoeft dus alleen maar volop te genieten van het welzijn dat uw ergonomische matras u bezorgt!

Kies uw ergonomische matras

U hebt keuze uit verschillende types ergonomische matrassen.

Om te beginnen hebben we een GELTEX® matras ontworpen, op basis van een innovatief type schuim: "slow resilient foam". De opencelstructuur is bijzonder luchtig en elastisch. In combinatie met de zeven ergonomische comfortzones, helpt dit om uw lichaam in elke lighouding optimaal te ondersteunen. De druk van de rondingen van uw lichaam wordt goed verdeeld, en u geniet van een optimale ventilatie op het hele oppervlak van de matras, die bovendien hypoallergeen is.

Er zijn meerdere, verschillende comfortgradaties beschikbaar, in functie van uw lichaamsbouw of uw slaapgewoonten. Bekijk snel onze modellen!

schuimmatras 

Daarnaast kunt u ook opteren voor een matras van traagschuim: de Memory matras. Dit schuim past zich perfect aan de rondingen van uw lichaam aan, en uw lichaamstemperatuur is in elk seizoen ideaal. Deze matrassen bestaan uit verschillende schuimlagen die elk een eigen functie vervullen.

Schuimmatras

Onze gloednieuwe schuimmatras Luna is eveneens een perfecte keuze als u wilt opteren voor een matras met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Matras Luna

Wilt u liever een ergonomische matras gemaakt van latex? Dit ongelooflijk soepele, elastische materiaal schenkt u comfort en zachtheid, en verdeelt de druk gelijkmatig. Het is een duurzame investering die u tijdens uw nachtrust een onberispelijke hygiëne biedt.

Schuimmatras

Wanneer u eenmaal uw type schuimmatras hebt gekozen, kunt u verder ook de maat kiezen die voor u het meest geschikt is (eenpersoonsmatras, tweepersoonsmatras, king size matras…). Kortom, u kunt uw matras configureren zodat die volledig bij uw levenswijze aansluit.

Stel uw ergonomische bed samen, en ga voor ultiem comfort

Hebt u naast uw schuimmatras ook zin om elk element van uw bed te combineren, om een perfecte nachtrust te verzekeren? Wij stellen u eveneens een mooi assortiment bedbodems, hoofdkussens en bedkaders voor. Door al deze elementen te combineren, creëert u een ergonomisch bed dat perfect aan uw lichaamsbouw en uw slaapgewoonten is aangepast.

Wilt u gepersonaliseerd advies om te weten welke matras u best kiest? Een schuimmatras die u een ongeëvenaard comfort bezorgt? En wilt u ook de beste combinatie vindien voor uw slaapsysteem? Neem dan snel contact met ons op: uw Lattoflex Expert of Lattoflex Partner zal u alle nodige informatie bezorgen. U kunt ook een afspraak maken om onze verschillende modellen in de winkel te komen bekijken.

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT

✓ 100% GELTEX® kern 16 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

Configureer
uw matras

Met een Lattoflex matras geniet u van ongelimiteerd comfort, dankzij de beste materialen. Dat voel je. Ontdek de matras die het best bij u past

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Zeer tevreden. Ik was het comfort van de bedbodem en van de matras snel gewoon. De enige vraag die ik me stel is: misschien had ik toch beter een harde matras genomen in plaats van een soft. Maar voor de rest ben ik volstrekt tevreden.

50 jaar, Dottignies

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier

Geniet van uw garantie

Ik profiteer ervan