Kies de stof voor uw bedkader

✓ Meer dan 60 stoffen      ✓ Prachtige kleuren en kwaliteiten      ✓ Stof aangepast aan uw interieurdecoratie

Selecteer de perfecte stof voor uw bedkader

Bent u helemaal weg van een van onze ergonomische matrassen en een bedbodem van Lattoflex, en wenst u uw bedkader samen te stellen in perfecte harmonie met uw stijl, uw persoonlijkheid en de interieurdecoratie van uw slaapkamer? Laat u dan inspireren door meer dan 60 stoffen van uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar in schitterende kleuren.

Via de keuze van de stof van uw bedkader geeft u het bed waarin u elke ochtend graag in wakker wilt worden een elegante finishing touch. Wij stellen u allerlei soorten stoffen voor om een gepaste sfeer te creëren, zodat uw bed van Lattoflex harmonieus bij uw slaapkamer past: een lederlook, zachte fluweel, vilt, een motiefje… U vindt ongetwijfeld een combinatie die naadloos op uw wensen aansluit.

Wanneer u uw bedkader samenstelt, hebt u ook de mogelijkheid om de basis van uw bedkader, uw hoofdbord en uw poten naar wens te kiezen. Elke combinatie is volledig uniek: u stelt een bed samen dat uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Vraag raad aan een expert en stel uw Lattoflex-bed samen!

Hebt u liever wat goede raad om uw bedkader zo goed mogelijk te personaliseren?  Neem dan snel contact met ons op: onze Lattoflex Expert zal u wegwijs maken. Hij zal u raad geven om uw keuze te maken, en begeleidt u om een Lattoflex-bed samen te stellen dat volledig op uw lijf geschreven is. Wilt u de stoffen graag in het echt zien, zodat u zich beter een beeld kunt vormen? Dat kan! Kom naar de winkel voor een overzicht.

Wanneer u uw gestoffeerde bedkader hebt samengesteld die perfect bij uw slaapkamer past, kunt u opteren voor een ergonomische matras die uw rug goed zal ondersteunen. Wij stellen kwaliteitsvolle matrassen voor van latex, GELTEX®, Memory, en comfort schuim. Ontdek ook al onze ergonomische bedbodems, voorzien van hoogwaardige technologie. Als u ook op zoek bent naar een ergonomisch hoofdkussen om uw hoofd en uw halswervels goed te ondersteunen, dan zijn er op onze website verschillende modellen beschikbaar, ontworpen op basis van verschillende materialen.

Ontdek hierna onze verschillende categorieën kwaliteitsvolle stoffen voor uw bedkader: