Tweepersoons bedbodem

Tweepersoons bedbodem: welke breedte en lengte? 

De afmeting van uw tweepersoons bedbodem moet afgestemd zijn op de oppervlakte van uw kamer. Het is belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte in uw slaapkamer. Niet alleen om esthetische, maar ook om praktische redenen. Zorg ervoor dat het bed niet overdreven veel ruimte inneemt: dat maakt het niet alleen gemakkelijker om in bed te kruipen, maar ook om eromheen te bewegen. Voldoende plaats rond het bed helpt om comfortabel in en uit bed te stappen en om dagelijkse taken, zoals het verschonen van de lakens, eenvoudiger te maken. Een goed gekozen afmeting voor een tweepersoons bedbodem draagt bij tot een comfortabele en praktische slaapomgeving.

Als het comfort van een ruim bed u aanspreekt, dan is een tweepersoons bedbodem van 200 cm breed misschien wel precies wat u zoekt. Bij Lattoflex bieden we een ruim gamma aan bedbodems aan, gaande van 140 tot 200 cm breed. Zo voldoen we aan ieders noden. Of u uzelf nu volledig wil kunnen uitstrekken of uw slaapplek moet delen met een partner, we hebben de aangepaste oplossing voor uw wensen. Let op, de breedte 220 en 240 cm bieden we niet aan in één tweepersoons bedbodem. Voor dergelijke afmetingen raden we aan om twee aparte bedbodems te installeren. We zorgen zo voor een fantastische, gepersonaliseerde slaapplek. Het is de ideale manier om uw eigen kingsize bed te creëren. Een luxehotel waardig, maar dan bij u thuis.

Wat betreft de lengte van een tweepersoons bedbodem, moet uw bed minstens 10 à 15 cm langer zijn dan u. De standaard maat van 200 cm past bij de meeste mensen, maar als u groter bent dan 1,90 m, moet u een langer bed van 210 of 220 cm kiezen om uw lichaam het nodige comfort te bieden.  

Tweepersoons bedbodem

Zoom in op de tweepersoons bedbodem Original 2 Lattoflex

Deze ergonomische tweepersoons bedbodem bestaat uit 28 berkenhouten latten en biedt uw lichaam de best mogelijke ondersteuning. Met de Flex Zone-technologie is de zone-indeling van de latten niet enkel een kwestie van steun, maar vooral van comfort gedurende de hele nacht. De afstelling van de latten en de soepelheid van het berkenhout ondersteunen uw onbewuste bewegingen. 

Dankzij een slim flexibiliteitssysteem past de bedbodem Original 2 Lattoflex zich aan elk lichaamstype aan en worden uw batterijen ‘s nachts volledig opgeladen. De dag nadien bent u helemaal in topvorm. Uw tweepersoons bedbodem voorziet ook voldoende verluchting en steun voor uw kwaliteitsmatras van Lattoflex, zodat die langer meegaat.  

De tweepersoons bedbodem Original 2 van Lattoflex beperkt zich niet tot een eenvoudige ondersteuning, maar creëert een symbiose met uw lichaam om tot een herstellende en diepe slaap te komen. Elke berkenhouten lat werd zorgvuldig vervaardigd om te kunnen plooien en bewegen in harmonie met uw bewegingen, hoe subtiel ook. De bedbodem optimaliseert niet enkel de fysieke ondersteuning, maar ook uw algemeen comfort. 

Dankzij de slimme flexibiliteit, gecombineerd met de Flex Zone-technologie, kan deze tweepersoons bedbodem zich aan elk lichaamstype aanpassen. Daarom is de Original 2 de ideale keuze voor iedereen. Combineer met een matras van Lattoflex voor een goede ventilatie en een ongeëvenaarde ondersteuning. U verlengt de levensduur van uw matras en geniet van een optimale slaapervaring.  

Tweepersoons bedbodem

Moet u de tweepersoons bedbodem en de matras tegelijk vervangen? 

Er wordt vaak gezegd dat een matras niet zonder haar bedbodem kan. Bij Lattoflex gaan onze bedproducten meestal hand in hand zodat we zeker zijn dat we u de ideale oplossing aanbieden voor uw nachtrust. Een tweepersoons bedbodem van Lattoflex zal dus efficiënter zijn met de juiste matras. Onze adviseurs staan paraat om u bij te staan bij uw keuze. 

Doorgaans hebben een bedbodem en een matras een levensduur van 10 jaar. Na al die jaren zijn hun mechanische eigenschappen en verluchtingssystemen, die voor een optimale hygiëne zorgen, minder efficiënt. Vernieuw dus uw tweepersoons bedbodem samen met uw matras zodat u steeds geniet van zoete dromen en een zachte nachtrust.  

Tweepersoons bedbodem

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier