Welke matras kopen

Welke matras kopen ?

Factoren die bepalen welke matras kopen

Op onze matras brengen we heel wat tijd door: studies tonen aan dat we gemiddeld een derde van ons leven slapend doorbrengen. U doet er dan ook goed aan om bij de aanschaf van een slaapkamer stil te staan bij de vraag: Welke matras kopen?

In eerste instantie zijn mensen vaak geneigd om hun keuze door het beschikbare budget te laten beïnvloeden. Welke matras kopen betekent voor hen eerder: hoeveel wil ik aan een matras uitgeven? Toch mag het financiële aspect bij de aanschaf geen beperking voor de kwaliteit van de gekozen matras vormen. Gelukkig vindt u in het aanbod van Lattoflex zeer degelijke ergonomische matrassen van goede kwaliteit voor een budgetvriendelijke prijs.

Een andere factor die mee bepaalt welke matras kopen, is de nood aan een ergonomische, goede matras voor rugklachten. Mensen met rugpijn kunnen veel baat hebben wanneer zij beslissen om hun oude matras voor een nieuwe, degelijke matras tegen rugklachten om te ruilen. Een oude matras heeft veel van zijn ondersteunend vermogen verloren, waardoor uw rug tijdens uw slaap het zwaar te verduren krijgt. Het is niet zo fijn om elke morgen met rugpijn wakker te worden, zeker als u weet dat gewoon uw matras vervangen al volstaat om er ’s morgens opnieuw fris en monter bij te lopen!

Verder staat u best ook even stil bij het materiaal dat u voor uw nieuwe matras wenst. Mensen met een allergie aan huismijt, kiezen best voor een matras van antiallergeen materiaal. Op dit vlak zit u bij Lattoflex zeker goed als u wilt weten welke matras kopen om uw allergieaanvallen de kop in te drukken. In ons assortiment zijn diverse modellen verkrijgbaar die in antiallergene versie worden aangeboden.

Ten slotte doet u er goed aan om de juiste afmetingen voor uw nieuwe matras indachtig te zijn wanneer u kiest welke matras kopen. In ruime slaapkamers kunnen matrassen 180 x 200 het slaapcomfort in een tweepersoonsbed aanzienlijk verbeteren. Maar voor extra grote personen hebben we ook aangepaste lengtematen, bijvoorbeeld 210 cm lang en zelfs 220 cm lang. Bij elk type matras kunt u bij Lattoflex online de mogelijke afmetingen bekijken, zowel voor eendelige als tweedelige matrassen.

Lattoflex helpt u kiezen welke matras kopen

Vindt u het allemaal wat moeilijk en weet u nog steeds niet welke matras kopen? Geen nood: Lattoflex heeft voor u een handige tool klaargestoomd, die u in een oogwenk door het rijke aanbod naar een selectie producten loodst die aan uw verwachtingen beantwoorden. Op de website van Lattoflex vindt u onze matrassengids, waar een zestal gerichte vragen u naar een voor u geschikt type matras leiden.

Deze vragen zijn van algemene aard en polsen in een eerste instantie naar uw slaapvoorkeuren, bijvoorbeeld of u een harde matras ofwel een zachte matras verkiest. De vraag of u het tijdens uw slaap snel te warm hebt, of juist niet, helpt ons begrijpen of u een matras met extra ventilatie zult nodig hebben. Ook de vraag of u aan allergieën lijdt, is belangrijk om u bij uw keuze welke matras kopen naar een selectie matrassen door te verwijzen die beter op uw allergische gevoeligheid afgestemd zijn.

De matrassengids van Lattoflex stelt nadien een aantal matrassen voor die het best aan uw specifieke behoeften beantwoorden. Daarna wordt het bepalen welke matras kopen kinderspel: u kunt de geselecteerde modellen rustig bij u thuis bekijken, en nagaan of de afmetingen die u wenst voor dit model ook beschikbaar zijn. Om u helemaal van uw aankoop te overtuigen, maakt u een afspraak bij een verkooppunt bij u in de buurt om er de matras van uw keuze te komen bekijken en even uit te proberen.

Garanties van Lattoflex bij uw keuze welke matras kopen

Als u bij Lattoflex een matras koopt, geniet u vanaf het moment van de levering van een garantie van 5 jaar. Dit betekent concreet dat Lattoflex u tijdens deze periode garandeert tegen defecte materialen en/of verborgen fabricagefouten. Deze garantie is degressief, dit betekent dat de garantie gedurende de eerste twee jaar volledig is en alle kosten dekt, daarna wordt een degressieve staffel toegepast wegens de gebruiksfactor. Een dergelijke garantie getuigt van ons vertrouwen in de degelijkheid van onze producten, en is een zekerheid voor u als klant wanneer u beslist welke matras kopen. Lees de volledige garantievoorwaarden op onze website.

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier