Hybrid 1

Hybrid 1 : de bedbodem met latten, voorzien van technologie

Zin om binnenkort over te stappen naar een ergonomische bedbodem van uitstekende kwaliteit, die een combinatie is van enerzijds klassieke latten en anderzijds meer op technologie is gericht ? U kunt meteen ook genieten van de voordelen van flexibele vleugels, om tijdens uw slaap optimaal ondersteund te worden.

De ergonomische bedbodem Hybrid 1 van Lattoflex is verkrjgbaar voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, en is eveneens uitgerust met Flex Zone-technologie, die bedoeld is om uw schouders tijdens uw slaap goed te ondersteunen. Deze bedbodem met traditionele latten is gecombineerd met vleugels met 2 flexibele steunpunten. Dankzij deze bedbodem geniet u van een optimale indeling in zones, een intelligente ondersteuning en een slimme flexibiliteit over de hele lengte.

Tijdens uw slaap geniet u van een optimaal comfort voor een betaalbare prijs. Daarna wordt u fris en monter wakker, klaar om een nieuwe dag te beginnen. Wat wilt u nog meer ?

Hebt u raad nodig om uw ergonomische Hybrid 1 bedbodem te kiezen ? Stuur ons een bericht, uw Lattoflex verkoper zal u graag helpen om een bedbodem te kiezen die het meest geschikt is voor uw lichaamsbouw en uw leefgewoonten.

 

✓ Hybride bedbodem      ✓ Goede prijs-kwaliteitverhouding      ✓ Flex Zone      ✓ Flexibele vleugels

 

De kwaliteit van een bedbodem met latten, gecombineerd met technologische innovaties

Uw ergonomische bedbodem Hybrid 1 van Lattoflex is uitgerust met een innovatieve technologie die u tijdens uw slaap een ongeëvenaard comfort garandeert : de Flex Zone. Dankzij deze technologie gaan uw schouders comfortabel op de matras rusten, ongeacht uw slaaphouding of uw lichaamsbouw. Uw wervelkolom kan zo vrij een natuurlijke houding aannemen, waarbij de druk ter hoogte van de schouders wordt verminderd. Een geoptimaliseerde indeling in zones laat u genieten van een perfecte overgang tussen de verschillende zones, voor een optimale ondersteuning. De vleugels zijn bijzonder flexibel en ondersteunen uw lichaam eveneens gelijkmatig. Dat zorgt voor een verschil dat u meteen voelt zodra u wakker wordt !

Lattoflex biedt eveneens een exclusief relaxsysteem, dat ervoor zorgt dat uw voeten ter hoogte van uw hart liggen om te rusten. Het voordeel hiervan is dat uw bloedsomloop verbetert en uw spieren bijzonder goed ontspannen. Dit systeem is eveneens beschikbaar bij het model Hybrid 1 STANDAARD R en de Hybrid 1 SERVOMAT R2.

Zin om uw eigen Lattoflex slaapsysteem samen te stellen, perfect op uw bedbodem afgestemd ? Ontdek ook onze ergonomische matrassen (gemaakt van latex, GELTEX®, memory foam of comfort schuim), onze gepersonaliseerde bedkaders en onze ergonomische hoofdkussens.

Flex Zone

De nieuwe functionele schouderzonetechnologie Flex Zone zorgt dat uw schouders comfortabel wegzakken in het slaapoppervlak. De carbon ophanging verdeelt de schouderdruk. Zo ontstaat de ideale positie voor de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom.

Combi latten & vleugels

Hybrid 1 is een traditionele bedbodem in combinatie met flexibele tweepuntsvleugels. Resultaat: een goede ondersteuning, flexibiliteit en veerkracht over heel de lengte van het ligoppervlak.

Lathouders

De lathouders zijn de ‘schokdempers’ van uw Hybrid 1 bedbodem. Ze zijn in de schouder- en heupzones extra versterkt om de juiste ondersteuning op het juiste moment mogelijk te maken.

Zonering

Door te interageren zorgen de Flex Zone voor uw schouders (1), lendezone (2) en bodyzone (3) – afhankelijk van uw lichaamsbouw – voor meer of minder ondersteuning. Dankzij zachte overgangen tussen deze zones ontstaat de ideale positie voor de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom.

Ergonomie

De beweegbare delen van uw verstelbare Hybrid 1 bedbodem bewaren in elke positie de ideale verhoudingen. Of u nu ligt of zit, u wordt altijd optimaal ergonomisch ondersteund.

Ontdek de Hybrid 1 modellen

Hybrid 1 FIX

✓ Vlakke bedbodem
✓ Houten latten & vleugels
✓ Flex Zone

Hybrid 1 STANDAARD R

✓ Manueel (hoofd/relax)
✓ Houten latten & vleugels
✓ Flex Zone

Hybrid 1 SERVOMAT R2

✓ Elektrisch (rug/benen)
✓ Houten latten & vleugels
✓ Flex Zone

Configureer
uw bedbodem

R2 servomat
Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier