Original 1

Original 1 : een ergonomische lattenbodem van uitstekende kwaliteit

Onze lattenbodem Original 1 is het instapmodel van ons gamma hoogwaardige bedbodems, waar u zalige nachten op zult doorbrengen. Original 1 biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een bedbodem kiezen is van fundamenteel belang als u een verkwikkende nachtrust wenst of als u komaf wilt maken met geradbraakt wakker worden en met rugklachten.

Als u van plan bent om u een goede ergonomische lattenbodem voor een betaalbare prijs aan te schaffen, dan is de Original 1 van Lattoflex ongetwijfeld geknipt voor u.  De Original 1 is uitgerust met 28 latten van gelaagd  berkenhout, en ondersteunt uw lichaam op intelligente wijze. De Flex Zone-technologie staat garant voor een optimale indeling in zones, met 4 flexibele latten van berkenhout en een versterkte dubbele lat ter hoogte van de lendenen. Dit zorgt ervoor dat u elke nacht opnieuw van een uniek ligcomfort geniet, zodat u diep slaapt en elke ochtend goed uitgerust wakker wordt.

Zin om zelf een uiterst comfortabel bed van A tot Z samen te stellen ? Aarzel dan niet om uw lattenbodem Original 1 te combineren met een van onze ergonomische matrassen van uitstekende kwaliteit (gemaakt van GELTEX®, latex, memory foam of comfort schuim). Personaliseer uw bedkader zodat die harmonieus bij uw interieur aansluit. Wenst u een goede ondersteuning voor uw nek en uw hoofd ? Overweeg dan onze ergonomische hoofdkussens ! Er staan u bijzonder verkwikkende nachten te wachten dankzij uw Lattoflex slaapsysteem.

Hebt u begeleiding en advies nodig om uw bedbodem met latten te kiezen? Neem contact met ons op en maak een afspraak met uw Lattoflex verkoper. 

 

✓ Bedbodem met latten      ✓ Intelligente anatomische ondersteuning      ✓ Flex Zone-technologie

 

Original 1 : een diepe slaap dankzij een intelligente, anatomische ondersteuning

Het ligoppervlak van de lattenbodem Original 1 is in verschillende segmenten ingedeeld. Op die manier kan uw hele lichaam perfect ondersteund worden. U geniet immers van een intelligente, anatomische ondersteuning over de hele lengte. Op deze ergonomische bedbodem slaapt u dieper en herstelt uw lichaam beter tijdens uw slaap. Elke ochtend wordt u zachtjes wakker, en voelt u zich volledig uitgerust.

Uw schouders worden ondersteund dankzij de Flex Zone-technologie

Uw ergonomische lattenbodem Original 1 is eveneens uitgerust met de  Flex Zone-technologie, die uw schouders tijdens uw slaap perfect ondersteunt. Uw bed past zich perfect aan uw schouders aan, en uw wervelkolom neemt een zeer natuurlijke houding aan, ongeacht uw lichaamsbouw. De dubbele ophanging in carbon verdeelt de druk op intelligente wijze. Elke ochtend wordt u zonder rugpijn wakker.

Flex Zone

De nieuwe functionele schouderzonetechnologie Flex Zone zorgt dat uw schouders comfortabel wegzakken in het slaapoppervlak. De carbon ophanging verdeelt de schouderdruk. Zo ontstaat de ideale positie voor de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom.

Zonering

Door te interageren zorgen de Flex Zone voor uw schouders (1), lendezone (2) en bodyzone (3) – afhankelijk van uw lichaamsbouw – voor meer of minder ondersteuning. Dankzij zachte overgangen tussen deze zones ontstaat de ideale positie voor de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom.

Lathouders

De lathouders zijn de ‘schokdempers’ van uw lattenbodem. Ze zijn in de schouder- en heupzones extra versterkt om de juiste ondersteuning op het juiste moment mogelijk te maken.

Latten

28 latten uit berkenhout – waarvan 4 zich in de Flex Zone bevinden – zorgen voor een goede ondersteuning, flexibiliteit en veerkracht over heel de lengte van het ligoppervlak.

Ergonomie

De Original 1 is een inlegmodel gebaseerd op de traditionele lattenbodem. Voor een heel toegankelijke prijs bent u zeker van ergonomisch verantwoord ondersteund slapen.

Ontdek de lattenbodem Original 1

Original 1

✓ Vlakke lattenbodem
✓ Houten latten
✓ Flex Zone
✓ Inleg

Configureer
uw bedbodem

R2 servomat
Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier