Elektrische bedbodem 140x200

Is een elektrische lattenbedbodem 140x200 voor een of twee personen bedoeld?  

Overstappen van een klassieke naar een elektrische bedbodem is een grote vooruitgang in uw leven als slaper. Als u echter de eerste de beste beddenwinkel wil binnenstappen om het nieuwste elektrische bed te kopen, moet u vooraf goed nadenken. 

Om het juiste formaat van uw toekomstige oase van rust te bepalen, is de eerste vraag of u alleen slaapt of niet. Iemand met een gemiddeld gewicht die alleen slaapt, is misschien eerder geneigd om een bed met afmeting 90x200 te kiezen, terwijl de standaardmaat voor een koppel zich richt op een elektrische lattenbedbodem 140x200. 

Niet alleen gewicht is een belangrijke factor, ook lichaamsbouw in het algemeen speelt een rol. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een model dat bij uw lichaam past en dat u voldoende ruimte biedt om te slapen. 

De elektrische lattenbedbodem 140x200 is niet enkel voor koppels. Een alleenstaande kan perfect ook voor dat formaat kiezen. Zo voelt u zich niet beklemd wanneer u in bed kruipt. Zodra u het formaat van uw bedbodem bepaald heeft, moet de matras erop afgestemd worden. Die moet bovendien ook passen bij uw lichaamsbouw.  

Elektrische bedbodem 140x200

Zoom in op de elektrische lattenbedbodem 140x200 Hybrid 2 Servomat R2

Als u uw oog laat vallen op een elektrische lattenbedbodem 140x200, dan is het model Hybrid 2 Servomat R2 van Lattoflex een uitstekende keuze dankzij zijn onovertroffen comfort. Hij is uitgerust met de gepatenteerde Flex Zone-technologie en ondersteunt elke drukzone van uw lichaam. Op die manier worden spier- en rugpijn verzacht. 

Dankzij de motor kunt u de elektrische lattenbedbodem 140x200 Hybrid 2 Servomat R2 in de meest comfortabele positie zetten. Zo kunt u beter ademen of kan uw bloed goed circuleren. Dit relaxbed maakt komaf met slaapapneu en biedt verschillende posities om zware benen te verlichten. 

Wat is het verschil tussen een RF- en een BT- afstandsbediening?  

De afstandsbedieningen RF (radiofrequentie) en BT (Bluetooth) zijn twee technologieën die worden ingezet om de positie van een elektrische lattenbedbodem 140x200 eenvoudig te veranderen.  

De RF-afstandsbediening verzendt gegevens via elektromagnetische golven en bedient zo een apparaat. Het bereik is 30 meter en kan door muren. Een directe lijn met het apparaat is dus niet nodig. 

Bluetooth is een draadloze technologie om gegevens over te dragen die we goed kennen, want al onze dagelijkse audiovisuele apparaten zijn ermee uitgerust.  

Elektrische bedbodem 140x200

Welke matras hoort bij de elektrische lattenbedbodem 140x200?

We raden aan om bij een elektrische lattenbedbodem 140x200 ook te investeren in een bijbehorende matras. De matrassen GELTEX® Comfort Plus, Zen en Memory 24 van Lattoflex passen perfect bij het model Hybrid 2 Servomat R2. 

Samen vormen ze een bed dat u heerlijke nachten en fitte dagen bezorgt.  

Elektrische bedbodem 140x200

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier