Elektrische lattenbedbodem 160x200

Wat is het verschil tussen een elektrische lattenbedbodem 160x200 queensize en kingsize?  

U heeft vast al eens een nacht doorgebracht in een groot hotel waar u onder indruk was van de grootte van uw bed en waar u misschien de beste nacht ooit heeft gehad. Dat effect hebben queensize en kingsize bedden, maar kent u de verschillen? 

Het queensize bed  

Het queensize bed kan een klassieke of een elektrische lattenbedbodem 160x200 hebben. Het is het formaat dat een queensize onderscheidt van standaard bedden. Net als de elektrische bedbodem wordt het queensize bed steeds betaalbaarder voor slapers die bewust kiezen voor meer comfort ‘s nachts. 

Dankzij het ‘koninginnenbed’ heeft u meer plaats, comfort en slaapt u onafhankelijk van uw partner. 

Het kingsize bed  

Aangezien de koning het hoofd van het rijk is, is het normaal dat zijn bed het grootste is, niet? Dit fantastische bed meet 180x200 en biedt koppels nog meer ruimte. Zo storen ze elkaar nooit wanneer ze naar dromenland vertrekken. Er bestaan zelfs kingsize XL en XXL-formaten, maar deze modellen worden voornamelijk aan de andere kant van de Atlantische oceaan verkocht, bij onze Amerikaanse vrienden. 

Als dat gigantische formaat u interesseert, meet dan zeker uw slaapkamer op. Zo weet u of het bed erin past voordat u uw spaarcenten aanspreekt. Als het te groot is, kunt u terugvallen op een queensize elektrische lattenbedbodem 160x200, wat zeker voldoende is.  

Elektrische lattenbedbodem 160x200

Een queensize elektrische lattenbedbodem of een dubbele van 80x200: wat is het meest interessant?

Met twee slapen op een queensize elektrische lattenbedbodem 160x200 tilt het slaapcomfort naar een hoger niveau. Er zijn heel wat posities mogelijk en ademhalingsproblemen zijn verleden tijd. 

Maar het is goed mogelijk dat uw gewoontes en behoeften op gebied van slaap sterk verschillen van die van uw partner. Om dat te counteren, kunt u twee elektrische bedbodems van 80x200 verbinden. U kunt individueel bewegen en zodra ze naast elkaar liggen, worden ze één elektrische lattenbedbodem 160x200, maar toch onafhankelijk van elkaar om het effect van de bedbodem maximaal tot zijn recht te laten komen. 

U beschikt elk over een eigen matras en dus is uw bed volledig aangepast aan ieders lichaamsbouw. 

Waarom kiezen voor een elektrische lattenbedbodem 160x200 Lattoflex Winx® 6?  

De elektrische lattenbedbodem 160x200 Winx® 6 van Lattoflex belichaamt topkwaliteit in de beddenwereld van koppels. Het queensize relaxbed, dat voor uw comfort ontworpen is, is uitgerust met de Winx®-technologie: een combinatie van driedimensionale vleugels, glasvezellatten en lathouders. Deze elementen in combinatie met de Flex Zone-technologie passen zich met gemak aan de natuurlijke bewegingen van uw slapende lichaam aan. 

De drukzones ter hoogte van de schouders en het bekken worden de hele nacht ondersteund, zodat de vleugels van de bedbodem de contouren van uw lichaam perfect kunnen volgen. Resultaat? Een onovertroffen ergonomie en een herstellende, diepe nachtrust. Bovendien is deze bedbodem volledig gemotoriseerd met verschillende posities voor hoofd, rug en benen, en een relaxmodus in drie posities voor een slaapervaring op maat. 

Elektrische lattenbedbodem 160x200

De voordelen van een elektrische lattenbedbodem 160x200 van Lattoflex

Bij Lattoflex begrijpen we dat iedereen uniek is en eigen specifieke noden heeft. Iedereen zou los van de standaardmarkt de vrijheid moeten hebben om te kiezen wat het beste bij hem of haar past. Daarom bieden wij een uitgebreid gamma aan, speciaal ontworpen om aan al uw verwachtingen en noden te voldoen. 

Een van de kenmerken van onze bedbodems is de afwezigheid van tussenruimte als de bedbodem in een rechte positie staat, in tegenstelling tot wat we vaak zien bij veel concurrenten. Dat garandeert niet enkel een optimaal comfort, maar ook een perfect continuüm tussen de verschillende zones van de bedbodem. 

We benadrukken graag dat we niet enkel de zones van onze luxebedbodems optimaliseren. De zones zijn optimaal en doordacht zodat ook ons basismodel comfort biedt. Bij Lattoflex weerspiegelt elke lattenbedbodem 160x200 ons streven naar kwaliteit en welzijn voor onze klanten. 

Elektrische lattenbedbodem 160x200

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier