Elektrische lattenbedbodem 90x200

Wat is het verschil tussen een elektrische lattenbedbodem 90x200 en een verpleegbed?  

De elektrische bedbodem wint aan populariteit bij mensen thuis, maar het is niet altijd duidelijk wat het verschil is met een verpleegbed. We leggen de belangrijkste verschillen uit. 

De elektrische bedbodem  

De elektrische bedbodem, ook wel het elektrisch relaxbed genoemd, is een bed dat speciaal ontwikkeld werd voor ontspanning en relaxatie. Een elektrische lattenbedbodem 90x200 is interessant voor iemand die alleen slaapt en wat gezondheidsproblemen heeft. Er zijn verschillende posities zodat u liggend, half-zittend of volledig zittend kunt slapen. Daardoor kan niet alleen het bloed beter doorstromen, maar uw lichaam kan ook beter ademhalen. 

Als u astma heeft of regelmatig last heeft van slaapapneu, helpt een elektrische lattenbedbodem 90x200 u om die storende problemen te verminderen. 

Voordat u voor een elektrische lattenbedbodem 90x200 kiest, moet u weten dat het in geen geval een bed is voor mensen met een zeer beperkte mobiliteit. Het wordt een relaxbed genoemd dankzij de verschillende mogelijke posities en vooral dankzij het optimale comfort, dat een klassiek bed niet kan bieden. 

Het verpleegbed  

Het verpleegbed is een bed zoals u dat kent van in het ziekenhuis. Behalve de posities die een elektrisch bed te bieden heeft, kan een verpleegbed ook verticaal omhoog en omlaag gebracht worden. Zo kunnen personen met een zeer beperkte mobiliteit met een minimum aan inspanning in en uit bed. 

Het is speciaal ontworpen voor personen die dagelijkse zorg nodig hebben of die de hele dag moeten liggen. De aankoop van een verpleegbed is erg duur. Kies enkel voor deze oplossing als u het echt nodig heeft. 

We raden u ook aan om uw huisarts te raadplegen. Die kan u vertellen of u echt een verpleegbed nodig heeft.  

Elektrische lattenbedbodem 90x200

2 of 4 motoren voor uw elektrische lattenbedbodem 90x200? 

Als u uw oog laat vallen op een elektrische lattenbedbodem 90x200, weet dan dat niet elk bed dezelfde eigenschappen heeft. 

Relaxbedden met twee motoren beschikken over de mogelijkheid om het bovenste deel en het onderste deel apart te bewegen. Het bovenste deel omvat het hoofd en de schouders, het onderste deel de voeten en de benen. 

Een elektrische lattenbedbodem 90x200 met 4 motoren biedt meer bewegingsvrijheid en dus meer comfort. De vier motoren zorgen ervoor dat de vier zones (hoofd, schouders, benen en voeten) onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. 

Zoom in op de elektrische lattenbedbodem 90x200 Winx® 6 Servomat R4  

Om van een volledig herstellende slaap te genieten en eventuele ademhalings- en doorbloedingsproblemen te counteren, is de elektrische lattenbedbodem 90x200 Winx® 6 Servomat R4 de perfecte keuze. 

Dankzij de driedimensionale vleugels past hij zich zorgvuldig aan uw hele lichaam aan. De Winx®-technologie die vleugels, glasvezellatten en lathouders combineert, ondersteunt samen met de Flex Zone-technologie heel precies de drukzones. Uw nachten baden in zachtheid en welzijn. Bovendien is deze bedbodem volledig gemotoriseerd. U stelt hem dus gemakkelijk in voor het hoofd, de rug en de benen, of u kiest voor de relaxmodus in drie posities. Ontdek geoptimaliseerd comfort vanuit een geheel nieuwe invalshoek met de Winx® 6 Servomat R4. 

Elektrische lattenbedbodem 90x200

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier