Elektrische lattenbodem

Wat is een elektrische lattenbodem? 

Bent u op zoek naar een nieuw bed zodat uw nachten rustig en uw dromen zoet zijn? Wat als u overstapt op een elektrische lattenbodem om uzelf het toppunt van slaap te gunnen zodat u ‘s ochtends helemaal opgeladen naar het werk vertrekt?

Voordat u naar beddenwinkels in uw buurt gaat en uw oog op de eerste de beste elektrische lattenbodem laat vallen, moet u weten dat er verschillende soorten bestaan.

De elektrische lattenbodem

De elektrische lattenbodem past zich aan uw lichaamsbouw aan en helpt u om de ideale positie te vinden om te slapen, te lezen of televisie te kijken. Hij draagt bij tot een betere ondersteuning van uw rug. 

De elektrische bedbodem met vleugels

De elektrische bedbodem met vleugels staat in voor een kwalitatieve ondersteuning en uitstekende nauwkeurigheid. Die nauwkeurigheid is het gevolg van de driedimensionale ondersteuning van het lichaam (in de breedte, de lengte en de diepte). 

De elektrische lattenbodem met vleugels

Deze optie is de combinatie van beide modellen. Door de eigenschappen van de latten te combineren met die van de vleugels, krijgt u de perfecte balans tussen comfort en een goede nachtrust.  

Elektrische lattenbodem

Waarom kiezen voor een elektrische lattenbodem?

Als we het hebben over de elektrische lattenbodem, bedoelen we eigenlijk een relaxatiebed. Het heeft tal van voordelen en bezorgt elke slaper een optimale slaapkwaliteit. Een van de belangrijkste voordelen van een relaxatiebed is dat u de positie kunt aanpassen naar zittend en half-zittend. 

Of u nu een fervent lezer bent, een fan van late televisieprogramma’s of gewoon van een bepaalde positie houdt, de elektrische lattenbodem is het perfecte bed voor u. Switch naar een andere positie in enkele seconden en zonder enige moeite. 

Uw elektrische lattenbodem is de perfecte uitrusting voor uw bed en past zich aan elk lichaamstype aan. Als u met twee bent, kunnen u en uw partner ervoor kiezen om twee aparte elektrische bedbodems aan te schaffen. Op die manier creëert u een tweepersoonsbed met een individuele en persoonlijke slaapplek.  

Elektrische lattenbodem: welke opties kiezen?

Uw elektrische lattenbodem komt met verschillende mogelijkheden. Er zijn een aantal opties die elk hun voordelen hebben. Eerst en vooral kiest u het aantal gewenste motoren. Relaxatiebedden met twee motoren beschikken over de mogelijkheid om het bovenste deel (hoofd, schouders) en het onderste deel (benen, voeten) apart te bewegen. Bij een elektrische lattenbodem met vier motoren zijn er vier delen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen.

Met de optie verstelbare rug kunt u een licht gebogen positie aan de matras geven om de druk op uw buikstreek te verlichten. 

Elektrische lattenbodem

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier