Wat is een lattenbodem 160x200?

Als we ons bed moeten vervangen of een kwalitatievere slaap willen, informeren we ons in de eerste plaats over de matras. Nochtans is de bedbodem even belangrijk. We nemen de lattenbodem 160x200 onder de loep. 

De lattenbodem  

De lattenbodem heeft geen introductie meer nodig. Het is het bekendste onderdeel van een bed en vond zijn plekje in onze huizen dankzij het praktische gebruik en het optimale slaapcomfort. 

De lattenbodem 160x200 van Lattoflex is meer dan een eenvoudige ondersteuning van uw matras: hij is de hoeksteen voor een goede nachtrust. Dankzij het slimme en zorgvuldige ontwerp biedt dit type bedbodem een nauwkeurige en aangepaste steun aan elk lichaamsdeel. Het ergonomische design zorgt ervoor dat de latten gericht de belangrijkste zones ondersteunen: hoofd, schouders, heupen en benen, met respect voor de natuurlijke welvingen. 

Die uitstekende ondersteuning vertaalt zich in een opmerkelijk betere slaap. Ze bevordert een goede slaaphouding waardoor uw pijn vermindert en slaapkwaliteit verbetert. De soepelheid van de latten speelt eveneens een belangrijke rol: uw lichaam kan ‘s nachts op een natuurlijke manier bewegen zonder onnodige druk uit te lokken. 

De structuur van een lattenbodem 160x200 van Lattoflex werd ook ontworpen voor een optimale verluchting van uw matras. Doordat de latten enkele centimeters uit elkaar liggen, is er een constante luchtstroom. Dat vermijdt vochtophoping en zorgt ervoor dat uw matras langer meegaat. Die ventilatie draagt ook bij tot een gezondere en hygiënische slaapomgeving. 

Een lattenbodem 160x200: de Lattoflex-oplossing voor meer comfort 

Om evidente redenen, zoals plaats en slaapcomfort, willen veel koppels hun bed inruilen voor een lattenbodem 160x200, ook wel queensize genoemd. Als u kiest voor het zogenaamde koninginnenbed, weet dan dat het bij Lattoflex ook mogelijk is om twee bedbodems van 80x200 te combineren zodat u uw ondersteuning kunt personaliseren. 

Als u regelmatig in uw bed leest of televisie kijkt en verschillende houdingen aanneemt, is het aangeraden om twee aparte bedbodems aan te schaffen. Als het enkel een kwestie van slapen is, dan volstaat een lattenbodem 160x200. 

Lattenbodem 160x200

Een lattenbodem 160x200 van Lattoflex gecombineerd met een GELTEX® matras

Om uw lattenbodem 160x200 perfect aan te vullen, raden we een GELTEX® matras van Lattoflex aan. Deze ergonomische matras gebruikt de ‘slow resilient foam’-technologie. De elastische honingraatstructuur verzekert u van een uitstekende ondersteuning van elk lichaamsdeel. Comfortabele en rustgevende nachten gagarandeerd. 

Wat deze matras echt onderscheidt, is de perfecte wisselwerking met uw bedbodem voor een optimale steunverdeling. De lattenbodem 160x200 en de matras werden ontworpen om samen te werken, wat een correcte, natuurlijke steun bevordert. Dankzij deze perfecte symbiose geniet u van onovertroffen slaapcomfort. 

Met de combinatie van de lattenbodem 160x200 en een GELTEX® matras geniet uw lichaam van een optimale ergonomische ondersteuning met respect voor natuurlijke welvingen en aandacht voor een herstellende nachtrust. Het is de ideale keuze voor een perfecte slaap. 

Lattenbodem 160x200

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier