Lattenbodem 180x200

Grootte, comfort en kwaliteit: de wereld van de lattenbodem 180x200 

Droomt u ervan om uzelf het beste bed cadeau te doen met een lattenbodem 180x200? Het kingsize bed doet de grootste slapers helemaal wegdromen. De grootte kan echter een probleem vormen als uw kamer niet de juiste afmetingen of inrichting heeft. 

Het formaat van uw lattenbodem zou niet alleen aangepast moeten zijn aan de grootte van uw kamer, maar ook aan uw noden op vlak van comfort en toegankelijkheid. Een lattenbodem 180x200 kan bijvoorbeeld belangrijke voordelen bieden. 

In een gemiddelde kamer van 10 m² kan een lattenbodem 180x200, ook vaak kingsize genoemd, probleemloos geïnstalleerd worden. Los van de ruimte is het belangrijk om te weten welk comfort dit formaat van bedbodem met zich meebrengt. Dankzij de ruime afmetingen staat een lattenbodem 180x200 garant voor een superieure slaapkwaliteit en grote bewegingsvrijheid ‘s nachts. 

Bovendien maakt een lattenbodem 180x200 het eenvoudig om in bed te stappen. De ideale hoogte zorgt ervoor dat u gemakkelijk gaat zitten, zodat opstaan en gaan liggen moeiteloos verloopt. Dat is vooral aangenaam voor mensen met rugproblemen of mensen die minder mobiel zijn. 

Een lattenbodem 180x200 in uw slaapkamer verhoogt op die manier het comfort zonder in te boeten op gebruiksgemak. Het is dus een strategische keuze voor wie comfort en gebruiksgemak hoog in het vaandel draagt. 

Hoe de kamer inrichten met een lattenbodem 180x200? 

Om uw bedbodem 180x200 in uw kamer te doen passen, moet u uw kamer zo goed mogelijk inrichten. Als het een kleine functionele kamer is, kiest u beter voor een kleinere lattenbodem, zoals de queensize 160x200. Een kleine functionele kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 7 m². Denk naast de slaapkwaliteit dus ook aan uw levenscomfort. Een queensize bed zorgt voor beide. 

Een functionele en comfortabele kamer hebben we eerder al vermeld. Met een oppervlakte van 10 m² is er nog plaats voor andere meubels en ruimte rond het bed. Uw kingsize past er dus perfect in en u heeft nog plaats om er een tv-meubel te zetten. 

Een kamer van 15 m² biedt alle comfort en heeft voldoende ruimte voor een lattenbodem 180x200. U kunt die grote ruimte inrichten zoals u het wenst, met een dressing, een boekenplank en zelfs een bureau als u regelmatig telewerkt. 

Lattenbodem 180x200

Een lattenbodem 180x200 Lattoflex Winx®6 voor optimaal comfort

Het model lattenbodem 180x200 Winx®6 van Lattoflex is een ware revolutie op vlak van slaapcomfort. Het innovatieve systeem integreert de hoogtechnologische Winx®-technologie. Deze technologie werd ontworpen om uw nachtelijk comfort te optimaliseren en combineert houten latten met kleine vleugels uit ultraresistent synthetisch materiaal. 

Maar wat doet die Winx®-technologie precies? Ze is ontworpen om zich perfect aan te passen aan elke beweging die u tijdens uw slaapt maakt. De vleugels van de bedbodem Winx® van Lattoflex zijn flexibel en werken onafhankelijk van elkaar om de juiste anatomische ondersteuning te bieden. Ze volgen de vormen van uw lichaam en concentreren zich vooral op de drukzones van de heupen en de schouders. 

De Winx®-technologie voorziet ook een uitstekende ventilatie. De flexibele vleugels zorgen voor een optimale luchtcirculatie en vermijden op die manier dat warmte zich accumuleert. Dat draagt bij tot een frisse en hygiënische slaapomgeving. 

De lattenbodem van Lattoflex is het resultaat van meer dan 50 jaar expertise op vlak van slaapcomfort en belooft een herstellende en diepe nachtrust. Door te kiezen voor een kingsize model, geeft u uzelf het beste cadeau: in de ideale positie slapen om ‘s ochtends helemaal fit en uitgerust wakker te worden. 

Lattenbodem 180x200

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier