Lattenbodem 90x200

Waarom uw lattenbodem 90x200 verhogen? 

De lattenbodem 90x200 van Lattoflex onderscheidt zich door zijn innovatieve ontwerp dat zorgt voor een uitstekende ondersteuning van uw lichaam terwijl u slaapt. Elk element van deze bedbodem, met inbegrip van de specifieke positie van de latten, draagt bij tot de ideale slaapomgeving voor uw lichaam en voldoet aan uw unieke wensen. 

Dankzij de open structuur zorgt de lattenbodem 90x200 voor een continue ventilatie: een essentiële troef voor uw nachtelijk comfort. De continue verluchting bevordert het afvoeren van vocht dat zich ‘s nachts verzameld heeft en helpt uw matras te ‘ademen’. Door in te zetten op een gezond slaapklimaat, gaat uw matras langer mee en is de kwaliteit van uw slaap nog beter. 

De hoogte van de lattenbodem speelt een cruciale rol in het gebruiksgemak. Als uw bed op de ideale hoogte staat, kunt u er comfortabel op gaan zitten, met uw voeten plat op de grond en kunt u zonder al te veel inspanningen weer rechtstaan. Over het algemeen bevindt de hoogte zich tussen de 50 en 55cm vanaf de bovenkant van het bed. 

Het is belangrijk om te weten dat onze lattenbodems 90x200 ofwel met poten geïnstalleerd worden (wat we sterk aanraden) ofwel in een bedkader geïntegreerd worden. Bij beide opties kan u de hoogte van uw bed aanpassen aan uw eigen voorkeuren waardoor u uw comfort extra optimaliseert. 

Lattenbodem 90x200

Het comfort optimaliseren: hoe verstelt u de hoogte van uw lattenbodem 90x200?

De keuze voor een lattenbodem 90x200 is een belangrijke stap in de verbetering van uw slaapervaring, maar ook de installatie van uw bedbodem speelt een essentiële rol. Bij Lattoflex raden we u aan om uw bedbodem nooit op de grond te leggen. Dat is niet enkel een kwestie van esthetiek, maar vooral van functionaliteit en duurzaamheid. 

Om zeker te zijn van de steun en continue ventilatie van de lattenbodem 90x200 van Lattoflex, is het essentieel om hem op poten te installeren of in een verhoogde bedkader. Dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie die de levensduur van uw bedbodem verlengt en uw comfort verhoogt. 

Lattoflex biedt een ruime keuze aan bedpoten die speciaal ontworpen zijn om uw bedbodem te verhogen. Ze werden vervaardigd met het oog op perfecte stabiliteit. Hun hoogte garandeert de ideale ondersteuning en een comfortabel gebruik. In functie van uw interieur kunt u uit verschillende stijlen en materialen kiezen zodat het geheel bij uw kamer past. 

Naast de bedpoten heeft Lattoflex ook aangepaste bedkaders voor uw lattenbodem 90x200. Ze bestaan uit een robuuste en duurzame structuur voor uw bedbodem en brengen een vleugje elegantie in uw kamer. 

Een bedkader en poten voor uw lattenbodem 90x200 

Zoekt u een stijlvolle en elegante kader voor uw lattenbodem 90x200? Dan zijn de modellen van Lattoflex precies wat u zoekt. Ons uitgebreid gamma zorgt voor een verzorgde look van uw lattenbodem en mooie lijnen die perfect in uw interieur passen.  

Uw bed biedt u een kwalitatieve slaap en verdient dus de beste afwerking.  

Lattenbodem 90x200

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier