stevige matras van Lattoflex

Stevige matras

Gun uzelf een zeer comfortabele, stevige matras

Wilt u goed voor uw rug zorgen en duidelijk het verschil voelen met een stevige matras, die niet te zacht maar ook niet te hard is? Het is niet altijd eenvoudig om die zeldzame parel te vinden, die enerzijds aan uw levensstijl is aangepast maar ook perfect  op uw lichaamsbouw aansluit.

U hebt heel wat mogelijkheden: welke ergonomische matras kiest u best om een comfortabele nachtrust te verzekeren?

Nestel u comfortabel op uw stevige matras

Om zeker te zijn dat uw stevige matras ook performant is, is het van fundamenteel belang om een perfecte synergie tussen uw lichaam, uw ergonomische matras en uw bedbodem te creëren. De kwaliteit van uw slaap zal er alleen maar beter door worden.

Dankzij kwaliteitsvolle materialen en innovatieve technologieën, zakken uw schouders en uw heupen comfortabel in uw stevige matras. Dit garandeert een ideale, natuurlijke houding voor uw wervelkolom, en een optimale steun op het hele slaapoppervlak.

Dankzij onze ergonomische matrassen geniet u van een optimale ventilatie. Vocht en warmte worden goed afgevoerd: zo blijft uw lichaamstemperatuur ideaal.

Een ergonomische matras die voor elke lichaamsbouw geschikt is

Heel wat mensen zijn ervan overtuigd dat hard slapen de beste oplossing is voor de rug. Maar eigenlijk klopt dat bijlange niet. U kunt natuurlijk voor een stevige matras opteren, maar die stevigheid is subjectief. Dit hangt af van de lichaamsbouw maar ook van de slaapgewoonten die iedereen heeft. Een stevig ligoppervlak voor de ene kan voor iemand anders veel te zacht zijn.

Om zeker te zijn dat u een ergonomische matras kiest die volledig op uw lijf geschreven is, kan opteren voor een gepersonaliseerd slaapsysteem een goed idee zijn.

Waarom kiezen voor een stevige matras?

’s Ochtends is het niet voldoende om gewoon op tijd te vertrekken. Een goede nachtrust is essentieel voor een mooie dag vol enthousiasme en energie. In de wereld van bedden bestaan er twee grote categorieën: stevige matrassen en zachte matrassen. Welke u kiest, hangt af van uw voorkeuren maar alvorens u de keuze maakt, zijn er een aantal parameters waarmee u rekening moet houden. Ontdek hieronder de belangrijkste redenen om uw zinnen te zetten op een stevige matras.

Het is erg belangrijk om tijdens uw slaap de wervelkolom goed te ondersteunen. Die steun moet dus optimaal zijn om later rugklachten en rugproblemen te voorkomen. Rugpijn die steeds terugkeert, kan een negatieve impact hebben op uw leven. Het zal u meer tijd kosten om de pijn te verzachten dan om klachten te vermijden. Een stevige matras kan dan een van de oplossingen zijn om de pijn te voorkomen of te verlichten.

Behalve de wervelkolom ondersteunt een stevige matras uw hele lichaam. Sommige mensen hebben er nood aan om zich geborgen te voelen terwijl ze slapen. Dat gevoel kan opgewekt worden dankzij een stevige matras. Ze is voornamelijk gericht op mensen die gewoonlijk op hun rug slapen. Een stevige matras vervormt niet snel, waardoor ze een langere levensduur heeft.

Ontdek onze modellen ergonomische matrassen

Lattoflex stelt alles in het werk om u alle beste technologieën op gebied van slaapcomfort ter beschikking te stellen. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen om onze ergonomische matrassen, bedbodems, bedkaders en hoofdkussens te ontwerpen.

Wij beschikken over meerdere types stevige matrassen of zachtere matrassen, samengesteld uit diverse materialen, zodat onze matrassen voor elke lichaamsbouw geschikt zijn. Hierna vindt u onze beschikbare modellen:

Onze latex matrassen zijn zeer comfortabel en zacht. De elasticiteit van natuurlijke latex is uniek en biedt u absoluut comfort dankzij een gelijkmatige drukverdeling. Dit materiaal is bijzonder hygiënisch.

stevige matras Lattoflex

Maak ook kennis met een nieuw type stevige matras, op basis van het innovatieve GELTEX® schuim, dat een elastische opencelstructuur heeft. Dit wordt  “slow resilient foam” genoemd. Bovendien hebben GELTEX®-matrassen het voordeel dat ze grotendeels hypoallergeen zijn. Ze hebben zeven ergonomische comfortzones, die ervoor zorgen dat elke ronding van uw lichaam goed ondersteund wordt tijdens uw slaap. De druk wordt gelijkmatig verdeeld en u geniet van een efficiënte ventilatie. U hebt de mogelijkheid om het stevigheidsniveau van uw ergonomische matras te kiezen.

stevige matras

Onze Memory matrassen bestaan uit meerdere lagen traagschuim. Dit type stevige matras past zich naadloosa aan alle rondingen van uw lichaam aan, terwijl het een temperatuur garandeert die altijd optimaal blijft. Op dit type matras brengt u zeer comfortabele nachten door.

Stevige matras

Gloednieuw in ons assortiment zijn de matrassen Luna. Deze matras is samengesteld uit schuim en laat u genieten van een ergonomische matras voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

stevige matras luna

Een stevige matras of toch beter een zachte matras?

Nood aan een beetje hulp om uw ergonomische matras te kiezen? Antwoord op de volgende vragen en ontdek welk type ergonomische matras voor u ideaal is.

Ontdek de matras die op uw lijf geschreven is

Wilt u advies om uw keuze te maken? Neem contact op met uw Lattoflex expert voor een afspraak in een van onze gespecialiseerde winkels. Zo kunt u begeleiding krijgen en krijgt u meteen ook de kans om onze matrassen te komen testen.

Een synergie tussen uw stevige matras, uw bedbodem en uw lichaam

Als u van een optimaal comfort wilt genieten en de doeltreffendheid van uw latex, GELTEX® of Memory matras wilt optimaliseren, aarzel dan niet om die te combineren met een kwaliteitsvolle bedbodem, met vleugels of met latten. Deze twee elementen kunnen elkaar aanvullen en perfect op elkaar inspelen om samen uw comfort te garanderen.

Voor uw nek en uw hoofd kunt u ook opteren voor ergonomische hoofdkussens, die u een weldadig comfort zullen verzekeren. Wij stellen u hoofdkussens in verschillende vormen voor, ontworpen op basis van innovatieve materialen.

Personaliseer ook uw bedkader, om in uw slaapkamer een finishing touch en een vleugje design toe te voegen. Er zijn diverse afwerkingen en kleuren verkrijgbaar.

Welke factoren zijn belangrijk wanneer u een stevige Lattoflex matras koopt? 

Wanneer het gaat over de aankoop van een stevige matras bij Lattoflex, vormen uw persoonlijke slaapbehoeften de belangrijkste factor waar u rekening mee dient te houden. Als u een rug- of buikslaper bent, is een stevige matras wellicht zeer geschikt voor u, omdat deze de nodige steun biedt om de juiste uitlijning van uw wervelkolom te behouden. 

De juiste stevigheid kiezen 

Bij Lattoflex vindt u een breed assortiment aan stevige matrassen die beantwoorden aan uw persoonlijke slaapvoorkeuren. De diverse stevigheidsniveaus zijn speciaal ontworpen zodat u het juiste evenwicht vindt tussen comfort en ondersteuning. Vergeet niet dat een stevige matras daarom niet per se hard moet zijn; de matras moet u altijd van het gewenste comfort voorzien. 

Schenk aandacht aan de gebruikte materialen voor de fabricage van de stevige matras 

Bij Lattoflex wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen voor onze stevige matrassen, ook voor de traagschuim- en latex matrassen. Deze materialen dragen niet enkel bij aan de stevigheid van de matras, maar zorgen ook voor een uitstekende duurzaamheid die ertoe leidt dat uw matras zijn vorm en ondersteuning door de jaren heen behoudt. 

Vertrouw op de knowhow van Lattoflex 

De aankoop van een kwaliteitsmatras is een belangrijke investering en bij Lattoflex doen wij ons uiterste best om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Dankzij onze jarenlange expertise en ons uitgebreid aanbod aan stevige matrassen, kunnen wij u garanderen dat u een matras vindt die aan uw behoeften beantwoordt en die u een kwaliteitsvolle slaap biedt. Vertrouw op Lattoflex om u te begeleiden bij uw keuze van de juiste stevige matras voor u.  

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT

✓ 100% GELTEX® kern 16 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

OPTIMUM FUSION

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ Topper Soft Latex 4 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

OPTIMUM

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

ZEN PLUS

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

ZEN

✓ Kern 100 % latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

VITA PLUS

✓ Kern 100 % latex
✓ Kern 16 cm
✓ 5 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

Luna

✓ Kern in comfortschuim
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Stevig ligcomfort

MEMORY 24

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 6 cm
✓ Toplaag traagschuim 8 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

MEMORY 20

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 4 cm
✓ Toplaag traagschuim 6 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier