Om de inhoud te zien, moet je de
cookies accepteren

Training starts in bed
Training starts in bed

Lattoflex en sport

Lattoflex is ergonomie. Om de kwaliteiten van ons merk alle eer aan te doen, is sport, en bij uitbreiding gezond leven, de ideale match. Die perfecte match tussen sport en Lattoflex staat centraal in alles wat we de komende jaren met ons merk gaan doen, onder de noemer "Training starts in bed".

Slaap en een ergonomisch bed zijn essentieel om goed te presteren en te recupereren. Dat wordt helaas nog vaak vergeten. Daarom ziet Lattoflex het als een persoonlijke missie om het belang van kwalitatieve slaap voor de gezondheid aan iedereen duidelijk te maken. Om die boodschap zoveel mogelijk draagkracht te geven, werkt Lattoflex sinds dit jaar samen met enkele topsporters en sportevents. Zij ervaren het effect dat een ergonomisch van Lattoflex heeft op hun lichaam, prestaties en successen en delen dat met de wereld.

Benieuwd van wie Lattoflex officiële sportpartner is? Lees dan zeker verder...

Training starts in bed

Wielerploeg Intermarché-Wanty

De Belgische wielerploeg wordt steeds groter en belangrijker. Vorig seizoen verraste het team met 21 overwinningen en stond het zelfs even bovenaan de UCI World Ranking. De wielerploeg heeft tal van talentvolle renners, zoals Biniam Girmay, Mike Teunissen en Vito Braet. De komende seizoenen zullen ze hun succesvol parcours dus kunnen verderzetten.

Intermarché-Wanty

Claudia Van Avermaet

Voedingscoach en yogalerares Claudia weet als geen ander hoe je gezond en fit door het leven moet gaan; en dat zowel mentaal als fysiek. Ze is zeer actief, heeft een passie voor gezonde recepten en deelt haar kennis met de wereld via haar boeken. Sinds 2023 is Claudia trotse ambassadrice van Lattoflex.

Claudia Van Avermaet

Koen Naert

In 2018 werd Koen Europees kampioen marathon in Berlijn. Vandaag is hij in volle voorbereiding voor de Olympische spelen van Parijs. Naast talent voor lopen, heeft Koen ook een passie voor gezondheidszorg. Als Health Ambassador werkt hij onder meer samen met de Diabetes Liga en doet hij vrijwilligerswerk in Kenia. 

Koen Naert

Lattoflex x Marathons

Het komende jaar sponsort Lattoflex de hele en halve marathon van Gent, Brussel en Antwerpen. Die events worden elk jaar populairder, want steeds meer mensen willen gezond en fit door het leven gaan. Lattoflex wil helpen bij dat doel met ergonomische slaaptips.

Lattoflex x Marathons

Manifesto

Lattoflex en sport.

Dat is samen uitrusten.
Dat is samen fitter worden.
Goesting. Uithoudingsvermogen. Samen blessures genezen. Samen bijtanken.
Samen energie opdoen.
Samen dromen van topprestaties, nieuwe uitdagingen, overwinningen.
Winnen ... samen als team.

Samen met de wielrenners van Team Intermarché-Wanty op weg naar een mooi seizoen.
Samen met onze Belgische marathonloper Koen Naert op weg naar grote races.
Samen met Claudia Van Avermaet op naar een gezond en fit leven.
Samen een marathon lopen.


Samen met het ganse Lattoflex team.
En niet te vergeten, dankzij onze ergonomische bedbodems en matrassen.
Lattoflex en sport, de perfecte match.