Tweepersoons elektrische lattenbodem

Tweepersoons elektrische lattenbodem van Lattoflex: waarom voor dit model kiezen?  

In 1957 zorgde Lattoflex voor een revolutie in de beddenwereld door de lattenbodem uit te vinden en te integreren in onze slaapkamers. Die gebeurtenis betekende een keerpunt in de wereld van slapen en dromen. 

Door de technologie en ergonomie van een elektrische bedbodem te vernieuwen, biedt Lattoflex een nieuwe kijk op slapen. Kwaliteit staat voortaan op de eerste plaats. 

Dankzij de doorgedreven technologie die instaat voor uw welzijn ‘s nachts, is de tweepersoons elektrische lattenbodem van Lattoflex een pareltje dat in elke slaapkamer aanwezig zou moeten zijn.  

Tweepersoons elektrische lattenbodem

De Lattoflex-technologie van de tweepersoons elektrische lattenbodem

De elektrische lattenbodem voor twee personen van Lattoflex is uitgerust met onze specifieke technologie voor de schouders: de Flex Zone. Die innovatie ondersteunt de belangrijkste lichaamszones en past zich eraan aan. Maar dat is niet alles: elke zone van onze bedbodem is zorgvuldig onderverdeeld en ontworpen voor een optimale ondersteuning, voornamelijk ter hoogte van de heupen. Dat garandeert onovertroffen comfort voor alle lichaamsdelen.

De talrijke mogelijkheden van een tweepersoons elektrische lattenbodem  

Verlicht uw rugpijn en geniet van de meest comfortabele houding voor uw benen dankzij de talrijke posities van de tweepersoons elektrische lattenbodem. Met een ergonomische hoofdsteun en ideale ondersteuning van de nekwervels is zelfs het kortste middagdutje een bron van relaxatie.  

Tweepersoons elektrische lattenbodem

De tweepersoons elektrische lattenbodems van Lattoflex

Lattoflex pakt uit met geavanceerde technologieën die ontworpen zijn om in elk huis geluk en nachtrust te brengen, en biedt een hele reeks bedbodems aan zoals de tweepersoons elektrische lattenbodem. 

De modellen Winx® 6 Servomat R2, R3 en R4  

De Winx® 6 bedbodem, die berust op innovatie en ergonomie, is verkrijgbaar in verschillende varianten om aan ieders wensen tegemoet te komen. De Winx® 6 bedbodem van Lattoflex is uitgerust met geavanceerde technologieën en glasvezellatten met exclusieve vleugels. Hij biedt een complete driedimensionale ondersteuning en past zich aan elke beweging aan voor een perfecte nachtrust. Dankzij de innovatieve Flex Zone biedt hij specifieke steun aan de schouders, waardoor de wervelkolom correct uitgelijnd is en de druk gelijkmatig verdeeld wordt. De lathouders van TPE-E (thermoplastisch polyester elastomeer Hytrel®) zorgen voor een geoptimaliseerde vering zodat het hele slaapoppervlak comfortabel is. 

De Servomat R2 biedt een elektrische aanpassing van de rugleuning en de knieën, zodat u gemakkelijk kunt wisselen tussen een liggende en een zittende positie. Behalve voor onberispelijke steun zorgt het elektrische relaxatiesysteem voor een continue stimulering van de bloedsomloop. 

De Servomat R3 heeft alle kenmerken van de R2 en voegt de mogelijkheid toe om de afstelling via een afstandsbediening op radiofrequentie (RF) of via Bluetooth (BT) te regelen. Dat biedt een extra dimensie aan het comfort. Voor een volledig elektrische ervaring waarbij elke afstelling geoptimaliseerd is voor comfort, raden we de Servomat R4 aan, waar geen enkele handmatige interventie meer nodig is.

Het model Hybrid 2 Servomat R2  

De ergonomische bedbodem Hybrid 2 van Lattoflex combineert klassieke latten met innovatieve technologieën zoals Winx® en Flex Zone, en biedt een perfecte driedimensionale ondersteuning aan een goede prijs-kwaliteit. Dankzij de tweepersoons elektrische lattenbodem Hybrid 2 Servomat R2 van Lattoflex stelt u heel eenvoudig de positie van de knieën en de rug af met de RF- of BT-bediening. Ga van zitten naar liggen met een simpele druk op de knop. Het relaxsysteem en de hoofdsteun regelt u handmatig. 

Het model Hybrid 1 Servomat R2  

Het model Hybrid 1 van Lattoflex integreert de Flex Zone-technologie voor een optimale ondersteuning van de schouders en een natuurlijke houding van de wervelkolom. Het exclusieve relaxatiesysteem brengt uw voeten op dezelfde hoogte als het hart, wat de bloedsomloop bevordert. De vleugels ter hoogte van de schouders zijn een echte troef van het model Hybrid 1 Servomat R2. Dankzij de befaamde Flex Zone-technologie wordt de druk zodanig verdeeld dat elk lichaamsdeel gepaste ondersteuning krijgt. De posities stelt u heel gemakkelijk in dankzij de afstandsbediening.  

  

 

Tweepersoons elektrische lattenbodem

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier