matras 140x200

Matras 140x200

Kiezen voor een kwaliteitsmatras 140x200

Wakker worden op een matras 140x200 en een echt gevoel van rust ervaren, is zeer aangenaam. Dat is mogelijk door te kiezen voor een ergonomische matras die een goede ondersteuning biedt en de rondingen van uw lichaam volgt. Na een nachtje slapen op een Lattoflexmatras 140x200 merkt u al snel het verschil: u bent uitgerust en klaar om aan een nieuwe dag te beginnen.

Het vinden van de juiste matras 140x200 voor u kan niet eenvoudiger zijn! Kies een Lattoflexmatras en u weet zeker dat u geen fout maakt.

Bij Lattoflex focussen we op kwaliteit en ontwerpen we onze ergonomische matrassen met de laatste technologieën en maximale kwaliteit voor al onze innovatieve materialen.

Zo gebruiken wij bijvoorbeeld GELTEX®: een volledig nieuwe categorie van "slow resilient foam". Dankzij een zeer open en elastische celstructuur ondersteunt GELTEX® uw lichaam in elke positie optimaal en absorbeert het de druk. Onze matrassen 140x200 zijn dus ergonomisch en laten u toe volledig te ontspannen.

Dankzij onze expertise zullen uw nachten zachter en comfortabeler worden.

Een matras 140x200 voor een rustgevende slaap

Een goede nachtrust draagt bij tot een betere levenskwaliteit, daarom is het essentieel dat uw matras 140x200 aangepast is aan uw lichaamsbouw en slaapgewoonten.

Bij Lattoflex vindt u behalve matrassen 140x200 ook andere formaten. Hieronder vindt u enkele afmetingen voor eenpersoons- en tweepersoonsmatrassen die wij aanbieden:

Waarom kiezen voor een matras 140 x 200?

Als u naar een nieuwe woning verhuist, rijst de vraag welk formaat uw nieuw bed moet hebben. Of u nu alleen of met twee slaapt, een matras 140 x 200 is een uitstekende keuze. Ze is groter dan een standaard bed en biedt voldoende ruimte om comfortabel te rusten, zowel in de breedte als in de lengte. Voor mensen die 1m90 groot zijn, is het raadzaam om te kiezen voor een lengte van minimum 2 meter. Een matras 140 x 200 is niet enkel geschikt voor wie alleen slaapt, maar ook voor koppels die het niet erg vinden om wat dichter bij elkaar te liggen. Er is voldoende ruimte voor twee personen om rustig samen te slapen, maar u heeft ook de mogelijkheid om ’s nachts dicht tegen elkaar aan te kruipen.

Combineer uw matras 140 x 200 met de juiste bedbodem, zorg voor het juiste onderhoud en goede verluchting en u kunt jarenlang heerlijk slapen en ontwaken. Onze beddenspecialisten raden aan om uw bed minstens een keer per week te onderhouden. Dat houdt in dat u de lakens ververst, de slaapkamer verlucht en dat u de matras op de rand legt terwijl u de lattenbodem reinigt. Keer uw matras 140 x 200 elke 6 maanden om voor optimaal gebruik.

GELTEX®-schuim is zeer efficiënt op het gebied van ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Het voegt ook twee extra pijlers toe: de duurzaamheid en de levensduur van uw matras 140x200.

GELTEX® garandeert ook een betere weerstand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk.

En om ervoor te zorgen dat u de hele nacht het gevoel van rust ervaart wanneer u op uw nieuwe matras 140x200 ligt, hebben onze Lattoflexmatrassen zeven ergonomische zones voor een ongeëvenaard comfort.

matras 140x200

Latex heeft veel voordelen. Het biedt uitzonderlijk comfort, unieke elasticiteit en een gelijkmatige drukverdeling.

Onze latexmatrassen 140x200 kraken niet en doorstaan de tand des tijds. Ze verminderen ook bacteriën en zijn schimmelwerend.

Slapen op een ergonomische latexmatras van Lattoflex betekent dat u de nacht doorbrengt in een knus nest en heerlijk wakker wordt.

Matras 140x200

Memory is de ideale traagschuimmatras 140x200. U slaapt ongestoord de hele nacht door en hebt het nooit te warm of te koud. U wordt fris wakker en bent klaar om uw dag te starten.

De matras bestaat uit verschillende schuimlagen, elk met zijn eigen speciale kenmerken. Hun combinatie leidt tot een ideaal slaapcomfort: een bovenlaag met open celstructuur, een kern die uw lichaam ondersteunt en een comfortabele tussenlaag. Ze maken van deze matras 140x200 een combinatie van innovatieve materialen om u een uitstekende slaapkwaliteit te bezorgen.

Matras 140x200

De nieuwste categorie van hoogwaardige Lattoflexmatrassen 140x200 is de Lunamatras. Ze is gemaakt van schuim en laat u genieten van een goede nachtrust in absoluut comfort.

Matras 140x200

Heeft u advies nodig bij het kiezen van uw ideale matras 140x200 voor een optimale slaapkwaliteit? Beantwoord de vragen in onze gids en ontdek welk model bij u past!

Hoe kan u deskundige hulp krijgen?

Uw Lattoflex expert kan u helpen bij het kiezen van uw ideale matras 140x200. U mag er zeker van zijn dat u het juiste model kiest voor u.

Maak een afspraak om erover te praten.

Als u dat wenst, kan u ook een van onze verkooppunten bezoeken om onze volledige collectie Lattoflexmatrassen 140x200 te ontdekken.

Personaliseer uw ergonomisch bed van Lattoflex

Voor een echt gevoel van rust is er niets beters dan een hoogwaardige matras 140x200.

Met een bijpassende ergonomische  bedbodem ontdekt u een perfecte synergie tussen de lattenbodem en de matras 140x200 voor het ultieme slaapcomfort.

Een ergonomisch kussen ondersteunt uw nek comfortabel, zodat u nog meer kan ontspannen.

Om de slaapoplossing compleet te maken, kan u zelfs een gepersonaliseerd bedframe toevoegen. Dat geeft uw slaapkamer dat kleine decoratieve tintje dat ze tot nu toe gemist heeft.

De impact van de Lattoflex matras 140x200 op de kwaliteit van uw slaap en uw algemeen welzijn

De kwaliteit van onze slaap is een cruciale factor die invloed uitoefent op ons welzijn en op onze algehele gezondheid. Een van de doorslaggevende elementen voor onze slaapkwaliteit is de matras waarop we slapen. Een slechte matras kan leiden tot een verstoorde slaap en lichaamspijn, wat dan op zijn beurt weer invloed uitoefent op onze gemoedstoestand en onze efficiëntie gedurende de dag. Met dit in het achterhoofd, is de Lattoflex matras 140x200 een uitstekende keuze om de kwaliteit van uw slaap en bijgevolg ook uw algehele gezondheid te verbeteren.

Een goede nachtrust vereist een matras die zich perfect aanpast aan uw lichaamscontouren en die ervoor zorgt dat de wervelkolom zijn natuurlijke positie de hele nacht door behoudt. De Lattoflex matrassen 140x200 bieden, dankzij hun innovatieve ontwerp, ongeëvenaarde ondersteuning aan elk deel van het lichaam. Ze passen zich moeiteloos aan aan uw gewicht en aan de bewegingen tijdens uw slaap. Dit helpt om drukpunten te verminderen, waardoor u ’s nachts minder vaak wakker wordt en een diepere, en daardoor meer doeltreffende, slaap zeker is.

De Lattoflex matrassen 140x200 zijn ontworpen op basis van geavanceerde technologieën, zoals GELTEX-schuim of vormgeheugenschuim, voor een optimaal gevoel van comfort. Deze materialen dragen bij aan een goede ventilatie, waardoor de lichaamstemperatuur gereguleerd wordt en het nachtelijk zweten afneemt. Bovendien zijn de matrassen hypoallergeen en bestand tegen huisstofmijt. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit in de slaapkamer beter en kunt u gemakkelijker ademhalen.

Het effect van de Lattoflex matras 140x200 beperkt zich niet tot de nacht. Een goede nachtrust leidt ertoe dat u uitgeruster wakker wordt en vol energie aan de dag kunt beginnen. Dat heeft een positief effect op uw humeur, uw geheugen en uw concentratievermogen en vermindert mogelijk het risico op slaapgerelateerde gezondheidsproblemen. Door te investeren in een Lattoflex matras 140x200, investeert u in uw gezondheid en in uw levenskwaliteit.

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT

✓ 100% GELTEX® kern 16 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

OPTIMUM FUSION

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ Topper Soft Latex 4 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

OPTIMUM

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

ZEN PLUS

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

ZEN

✓ Kern 100 % latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

VITA PLUS

✓ Kern 100 % latex
✓ Kern 16 cm
✓ 5 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

Luna

✓ Kern in comfortschuim
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Stevig ligcomfort

MEMORY 24

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 6 cm
✓ Toplaag traagschuim 8 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

MEMORY 20

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 4 cm
✓ Toplaag traagschuim 6 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier