matras 90x190

Matras 90x190

Uw matras 90x190: de oplossing voor een uitzonderlijk comfort

Kiezen voor een ergonomische kwaliteitsmatras 90x190 is essentieel voor een goede nachtrust zodat u helemaal uitgerust aan uw dag kan beginnen.

Met een Lattoflex matras 90x190 heeft u zowel slaapcomfort als een optimale ondersteuning van uwje lichaam gedurende de nacht en het gevoel dat u in een knus nest in slaap valt.

Bij Lattoflex is uw slaap onze prioriteit en daarom ontwerpen wij matrassen 90x190 met innovatieve materialen.

Of het nu gaat om traagschuim, latex of GELTEX®, al onze ergonomische matrassen zijn ontworpen om u een goede nachtrust te bezorgen. En omdat u het beste verdient, kiest u voor een matras 90x190 van Lattoflex-kwaliteit.

Hoe is het mogelijk om de ruimte in uw slaapkamer optimaal te benutten met een matras 90x190?

Het optimaal benutten van de ruimte in een slaapkamer is vaak een groot probleem, zowel in kinderkamers en logeerkamers als in studio's. De Lattoflex matras 90x190 biedt een uitstekende oplossing om de ruimte te optimaliseren en tegelijkertijd maximaal slaapcomfort te bieden.

  1. De matras 90x190 is een verstandige keuze voor een kinderkamer. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de gewenste ruimte voor speelgoed, huiswerk of een leeshoekje behouden blijft. Hoe groter de vrije ruimte, hoe comfortabel het kind zich voelt om vrij te kunnen bewegen. Kiezen voor een Lattoflex matras 90x190 garandeert niet alleen een ongeëvenaard slaapcomfort voor uw kind, maar optimaliseert ook zijn leefruimte.
  2. Ook voor een logeerkamer of een studio is de matras 90x190 ideaal. Met zijn compacte formaat laat hij ruimte vrij voor ander meubilair en oogt de ruimte groter. U hoeft niet in te binden aan comfort, want Lattoflex streeft naar kwaliteitsmatrassen, ook in de kleinere formaten.
  3. De matras 90x190 biedt nog een derde, erg interessante gebruiksoptie. Door twee van deze matrassen naast mekaar te leggen, wordt er een bed van 180x190cm gevormd. Deze oplossing is ideaal voor koppels die dan tegelijkertijd profiteren van onafhankelijke slaapplaatsen. Elke partner kan rustig slapen zonder gestoord te worden door de bewegingen van de ander.

De matras 90x190 is een veelzijdige en voordelige optie die de ruimte in de slaapkamer optimaliseert en terzelfdertijd garant staat voor een goede nachtrust. Of u nu een grote ruimte in te richten heeft of de ruimte in een kleinere kamer maximaal wil benutten, deze matras biedt u de ideale oplossing.

Een matras 90x190, de beste keuze voor uw rug

De rug is een belangrijk deel van ons lichaam. Als hij niet in perfecte gezondheid verkeert, voelen we ons niet goed. Rugklachten komen steeds vaker voor en houden nauw verband met ons dagelijks leven. Handenarbeid en verkeerde houdingen kunnen de rechtstreekse oorzaken zijn van die pijnen, maar ook slaap en slaapkwaliteit spelen een belangrijke rol. Pijn aan de rug kan steeds terugkomen en mettertijd erger worden. Dat kan leiden tot vele bezoekjes aan de osteopaat, maar soms wordt het onherstelbaar slechter.

Onze matras 90x190 is speciaal ontworpen om overeen te stemmen met uw lichaam en uw bewegingen ’s nachts. Een klein verschil kan voelbaar zijn zodra u wakker wordt en dat kan heel uw dag verpesten. Daarom was het belangrijk dat onze matras 90x190 zich aan uw lichaamsbouw aanpast, iets waarin ze glansrijk slaagt. Drukpunten, bewegingscontrole en het onthouden van uw lichaamsbouw: uw matras 90x190 screent uw volledige lichaam om u rust en slaapkwaliteit te bieden. Dankzij een optimale rust zullen uw rugklachten verminderen en krijgt u uw lichaam weer op volle kracht. Breng voor verkwikkende ochtenden boordevol energie uw volgende nachten door op een matras 90x190.

De voordelen van een matras 90x190

De slaapexperts van Lattoflex ontwerpen ergonomische matrassen die aan uw eisen voldoen. Wat uw behoeften en slaapgewoonten ook zijn, u vindt altijd de juiste kwaliteitsmatras 90x190 die bij u past.

Hieronder vindt u enkele afmetingen voor eenpersoons- en tweepersoonsmatrassen die we aanbieden: 

Uw nachten zullen zachter en meer ontspannen zijn en u zal in goede conditie aan een nieuwe dag beginnen dankzij uw matras 90x190.

Verschillende modellen matrassen 90x190 in het Lattoflexgamma

Omdat iedereen anders is, bieden wij een compleet assortiment matrassen 90x190 aan zodat u zeker het model vindt dat bij u past.

Als u van geavanceerde technologieën en innovatieve materialen houdt, mag u ons assortiment van GELTEX®-matrassen zeker niet missen.

GELTEX® is een innovatief schuim ("slow resilient foam") met een zeer open en elastische celstructuur.

GELTEX® ondersteunt uw lichaam in elke positie optimaal en absorbeert druk waar nodig. Dat is essentieel voor het herstel van uw lichaam tijdens de slaap.

Met de GELTEX®-matras 90x190 profiteert u van een positieve wisselwerking tussen drukverdeling, lichaamsondersteuning en ventilatie over het volledige matrasoppervlak.

Onze Memoryreeks bestaat uit matrassen 90x190 van traagschuim.

Lattoflex Memorymatrassen zijn opgebouwd uit verschillende schuimlagen, elk met verschillende eigenschappen. De combinatie van die lagen biedt u een ideaal slaapcomfort.

De toplaag van de Lattoflex Memorymatras 90x190 bestaat uit een hoogwaardig visco-elastisch schuim met open celstructuur. Daardoor kunnen lucht, warmte en vocht beter ontsnappen.

De middelste laag is gemaakt van comfortschuim dat een optimale ventilatie garandeert. Het heeft ook perforaties voor een zachtere en betere ondersteuning.

De kern van de Memorymatras 90x190 is een zeer veerkrachtig, open celschuim dat de nodige ondersteuning biedt tijdens uw slaap.

Matras 90x190 van traagschuim

De voordelen van de Lattoflex latexmatras zijn talrijk.

Slapen op een 90x190 latexmatras geeft u een uitzonderlijk comfort, een unieke elasticiteit en een gelijkmatige drukverdeling.

Latex staat ook bekend om zijn duurzaamheid omdat het niet scheurt. Bovendien is het een materiaal dat uw lichaam optimaal ondersteunt en zich aanpast aan uw lichaamsvormen.

Dankzij de open celstructuur en de ventilatiekanalen geniet u van de optimale ventilatie van uw ergonomische matras en de buigingszones.

Onze 90x190 matrassen zijn daarom van nature zacht, comfortabel en flexibel voor een optimale ondersteuning tijdens uw slaap.

90x190 latexmatras

De nieuwste Lattoflexcollectie is de Lunareeks van matrassen 90x190. De ergonomische Lunamatrassen zijn gemaakt van hoogwaardig comfortschuim en een zachte toplaag. De Lunamatras 90x190 biedt u een perfect slaapcomfort voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Deze ergonomische matras is zo ontworpen dat uw schouders comfortabel in de matras wegzakken als u op uw zij slaapt.

De matras 90x190 van hoge kwaliteit is ook ontworpen om lang mee te gaan.

Lunamatras 90x190

Beantwoord enkele vragen in onze gids om de ideale ergonomische matras voor u te vinden.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van een matras 90x190?

Neem snel contact met ons op en maak een afspraak om u te laten adviseren door uw Lattoflex expert. Met zijn of haar hulp, maakt u de juiste keuze!

Als u liever onze verschillende modellen in de winkel komt bekijken, is dat ook mogelijk.

Ga voor een complete slaapoplossing

Om te genieten van een complete slaapoplossing van hoge kwaliteit, voegt u een ergonomische  bedbodem toe aan uw matras 90x190.

U kan er ook zeker van zijn dat u fris en monter wakker wordt dankzij een ergonomisch kussen en een gepersonaliseerd bedframe.

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT

✓ 100% GELTEX® kern 16 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

OPTIMUM FUSION

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ Topper Soft Latex 4 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

OPTIMUM

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

ZEN PLUS

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

ZEN

✓ Kern 100 % latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

VITA PLUS

✓ Kern 100 % latex
✓ Kern 16 cm
✓ 5 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

Luna

✓ Kern in comfortschuim
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Stevig ligcomfort

MEMORY 24

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 6 cm
✓ Toplaag traagschuim 8 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

MEMORY 20

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 4 cm
✓ Toplaag traagschuim 6 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier