matras 90x200

Matras 90x200

Een matras 90x200 voor optimaal slaapcomfort

Wilt u wakker worden met een goed gevoel na een verkwikkende nachtrust? Met een Lattoflexmatras 90x200 is dat mogelijk.

U geniet van maximaal slaapcomfort, rust sereen op een ergonomische matras die de nieuwste materialen en innovatieve technologieën combineert.

Slapen op een Lattoflexmatras 90x200 is een garantie dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Uw slaap is onze prioriteit en wij doen ons uiterste best om u de best mogelijke nachtrust te bezorgen.

U geniet van een goede nachtrust op een matras 90x200 die voor een optimale ondersteuning zorgt zodat u de volgende ochtend fris aan uw dag kan beginnen.

Als specialist in matrassen van hoge kwaliteit combineert Lattoflex de beste materialen op het gebied van comfort en biedt u een ruime keuze aan verschillende modellen. Er is er zeker één voor u!

Kiezen voor een matras 90x200

Kiezen voor een ergonomische kwaliteitsmatras betekent kiezen voor een goede nachtrust en optimaal comfort.

Om een Lattoflexmatras 90x200 te vinden die bij u past, raden wij u aan uw tijd te nemen.

Wees niet te snel tevreden en denk aan uw welzijn. Het is een belangrijke keuze, uw matras 90x200 is ontworpen om jaren mee te gaan.

Als u twijfelt over welk formaat u precies zoekt, kunt u steeds onze andere maten voor eenpersoons- en tweepersoonsmatrassen uitproberen: 

De voordelen van een matras 90 x 200

Mensen die alleen slapen kiezen vaak voor de klassieke matras 90 x 200 omwille van de handige afmetingen. Op een matras 90 x 200 kunnen mensen van 1m80 of groter volledig uitgestrekt liggen en wie zwaarder gebouwd is, slaapt niet te krap dankzij de breedte van 90 cm. Als u voor dit formaat kiest, vergeet dan niet dat u een matras beter eens probeert alvorens aan te kopen. U kunt op dat moment alle mogelijke posities aannemen waarin u meestal slaapt. Als u enig ongemak ervaart, hetzij in de lengte hetzij in de breedte, dan is dit niet de juiste keuze voor uw lichaamsbouw.

De Lattoflexmatras 90 x 200 is ontworpen om lang mee te gaan. Ze combineert een goede ventilatie met de ideale verdeling van de lichaamsdruk. Onze geavanceerde technologie, die in Lattoflexmatrassen is geïntegreerd, zorgt ervoor dat transpiratie, die tijdens de nacht opgeslagen wordt, afgevoerd wordt. Door het vocht af te voeren dat we tijdens onze slaap produceren, bestrijdt uw matras 90 x 200 efficiënt het ontstaan van schimmel. De perfecte ventilatie, ontworpen en ontwikkeld door ons team van beddenspecialisten, houdt ook huisstofmijten weg. Op die manier gaat uw matras vele jaren langer mee. U bespaart, én uw slaapcomfort is verzekerd.

Is een stevige of zachte matras 90x200 beter?

De keuze tussen een stevige of zachte matras 90x200 hangt voornamelijk af van de individuele voorkeur, van de lichaamsbouw van elke persoon en van zijn/haar slaapgewoontes. Er bestaat geen eenduidig antwoord op deze vraag, want wat comfortabel is voor de een, is het daarom niet voor de ander. Toch zijn er enkele richtlijnen die kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Over het algemeen biedt een stevige matras 90x200 meer rugsteun en draagt deze bij aan een rechte houding tijdens de slaap. Stevige matrassen worden dikwijls aanbevolen voor personen met rugklachten, omdat ze het lichaamsgewicht beter verdelen en de drukpunten minimaliseren. Bovendien geven rug- en buikslapers de voorkeur aan stevige matrassen 90x200 omdat deze de nodige steun bieden om de wervelkolom op een lijn te houden.

Anderzijds voelt een zachte matras 90x200 heerlijk comfortabel aan en is deze beter geschikt voor zijslapers, omdat de heupen en schouders hierin iets dieper in de matras kunnen wegzakken, waardoor de uitlijning van de wervelkolom bevorderd wordt.

Het is zo dat de keuze tussen een stevige of zachte matras 90x200 gebaseerd moet zijn op wat u persoonlijk meer comfort biedt, ter bevordering van een goede nachtrust. Het kan nuttig zijn om matrassen met diverse stevigheidsniveaus uit te testen voordat u een definitieve beslissing neemt. Het is ook aanbevolen om rekening te houden met de duurzaamheid en de kwaliteit van de matras, evenals met de fabrieksgaranties.
 

De verschillende gamma’s matrassen 90x200

Wij bieden u de keuze uit verschillende soorten ergonomische kwaliteitsmatrassen. Bij Lattoflex bieden wij matrassen 90x200 aan in verschillende collecties, afhankelijk van het comfort dat u wenst.

De latexmatras 90x200 biedt een uitzonderlijk comfort dankzij de unieke elasticiteit. De belangrijkste eigenschap is dat ze de druk gelijkmatig verdeelt, waardoor uw lichaam optimaal ondersteund wordt.

De open celstructuur en de bewegingszones maken de latexmatras 90x200 van nature zacht, comfortabel en flexibel, en brengen tegelijkertijd een uitstekend slaapcomfort met zich mee.

matras 90x200

Onze GELTEX®-collectie matrassen 90x200 biedt u de keuze tussen verschillende comfortniveaus, afhankelijk van uw voorkeuren.

Het GELTEX®-supportschuim vormt de basiskern van uw matras en geeft ze een optimale kwaliteit.

Een extra zachte en comfortabele toplaag van GELTEX® Comfort Foam zorgt voor een hoog niveau van slaapcomfort. Uw lichaam nestelt zich comfortabel in de matras 90x200 en ervaart een gevoel van rust en ontspanning voor vele nachten.

matras 90x200

Onze Lattoflex traagschuimmatrassen 90x200 bestaan uit verschillende lagen visco-elastisch schuim gewikkeld in een zachte hoes. Elke schuimlaag heeft zijn eigen speciale kenmerken en het is juist de combinatie ervan die voor een ideaal slaapcomfort zorgt.

Met een Memorymatras 90x200 geniet u van een deugddoende nachtrust. U heeft het nooit te warm of te koud en wordt fit wakker om aan een nieuwe dag te beginnen.

traagschuimmatras 90x200

Onze nieuwste collectie matrassen 90x200 heet Luna. Het is een zeer eenvoudige matras met een ongelooflijk aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Luna is een matras 90x200 die opgerold in een doos wordt geleverd. U neemt de doos mee, rolt uw matras uit en u bent klaar voor een goede nachtrust met ergonomische ondersteuning.

Onze Lattoflex Lunamatras 90x200 is gemaakt van comfortschuim dat de contouren van uw lichaam volgt. U ligt comfortabel in elke positie en wordt de volgende dag goed uitgerust wakker.

matras 90x200 Luna

Hulp nodig bij het kiezen van uw matras 90x200? Beantwoord de vragen in onze gids en kies met een gerust hart.

Persoonlijke begeleiding speciaal voor u

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt en nog vele jaren van een deugddoende nachtrust geniet, legt u uw wensen voor aan een vakman. Uw Lattoflex expert luistert naar u en adviseert.

Maak snel een afspraak om erover te praten.

Als u graag op een matras 90x200 ligt voordat u er een koopt, kom dan onze volledige collectie testen in een van onze verkooppunten .

Een complete slaapoplossing

Om van een optimale slaapkwaliteit te genieten, kan u uw matras 90x200 uitbreiden met een ergonomische bedbodem die een belangrijke rol speelt bij het comfort van uw bed.

Een ergonomisch kussen geeft uw hoofd en nek extra steun.

Een gepersonaliseerd bedframe maakt uw nieuwe bed compleet.

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

OPTIMUM FUSION

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ Topper Soft Latex 4 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

OPTIMUM

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

ZEN PLUS

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

ZEN

✓ Kern 100 % latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

VITA PLUS

✓ Kern 100 % latex
✓ Kern 16 cm
✓ 5 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

Luna

✓ Kern in comfortschuim
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Stevig ligcomfort

MEMORY 24

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 6 cm
✓ Toplaag traagschuim 8 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

MEMORY 20

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 4 cm
✓ Toplaag traagschuim 6 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier