eenpersoonsmatras

Eenpersoonsmatras

Welke eenpersoonsmatras kiezen?

Of het nu voor een kind of voor een volwassene is, een eenpersoonsmatras is een essentieel element voor een goede nachtrust.

Het voordeel van een eenpersoonsmatras is dat ze in kleinere ruimtes past, zoals bijvoorbeeld in studentenkamers. Het is echter wel belangrijk om voor kwaliteit te kiezen, net als bij een groot tweepersoonsbed.

Bij Lattoflex bieden we je bedbodems, ergonomische matrassen en hoofdkussens van hoge kwaliteit voor zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden. Wij maken gebruik van de beste innovaties en materialen van topkwaliteit om een uitstekend comfort te garanderen.

Voor wie is een eenpersoonsmatras geschikt?

Bent u op zoek naar een nieuwe matras en gunt u uzelf slaapcomfort, maar weet u niet welke te kiezen? De beddenspecialist Lattoflex helpt u uw keuze te maken!

Er wordt vaak gedacht dat een tweepersoonsbed de beste keuze is voor comfort, zelfs als u alleen slaapt. Hoewel dat vroeger misschien niet onwaar was, zijn eenpersoonsmatrassen nu zo comfortabel en hebben ze aangepaste afmetingen, dat u bijna vergeet dat ze voor u alleen zijn.

Hoewel ze bedoeld zijn voor een persoon, zijn ze toch verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Onze eenpersoonsmatrassen zijn geschikt voor alle lichaamsvormen, zelfs voor mensen met overgewicht of grotere mensen. Zo bieden we eenpersoonsmatrassen met een breedte van 80 tot 90 centimeter en een lengte van 190 tot 200 centimeter aan. Als de breedte niet voor u is weggelegd, dan kunnen de modellen 140 x 190 en 140 x 200 u meer ruimte en comfort bieden, zonder dat ze zoveel ruimte innemen als een tweepersoonsmatras.

Onze eenpersoonsmatras is zeer geschikt voor mensen die groot zijn en ruimte willen besparen in hun slaapkamer, maar ook voor grotere kinderen en vooral tieners. In de puberteit hebben zij veel slaap nodig en een slechte slaapkwaliteit kan schadelijk zijn voor het dagelijks leven van toekomstige volwassenen.

Hoe groot moet een eenpersoonsmatras zijn?

De maat van de eenpersoonsmatras hangt af van de lichaamsbouw van de persoon die in het eenpersoonsbed slaapt. Om van optimaal comfort te genieten en je 's nachts meerdere keren te kunnen omdraaien, moet je vóór elke aankoop rekening houden met de afmetingen van de eenpersoonsmatras.

Bij Lattoflex kan je, naast de standaardafmeting van 90 x 190 cm, ergonomische matrassen kopen met verschillende afmetingen die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen met verscheidene lichaamsbouwen.

Zo kan je jouw matras van hoge kwaliteit ook lang behouden!

Ontdek hieronder de populairste afmetingen van eenpersoons- en tweepersoonsbedden: 

Zet de grote stap: schakel over van een kindermatras naar een eenpersoonsmatras

De overschakeling naar een eenpersoonsmatras is een belangrijke stap in het leven van elk kind. Het is een grote stap in de richting van zelfstandigheid en verbeterd slaapcomfort. Lattoflex, erkende marktleider op het gebied van slaapcomfort, biedt een volledig gamma aan eenpersoonsmatrassen die perfect zijn voor deze overgang.

Naarmate uw kind groeit, biedt een peutermatras niet langer de nodige ondersteuning en het gewenste comfort. Een Lattoflex eenpersoonsmatras is speciaal ontworpen om aan deze veranderde behoeften te beantwoorden. De matras is groot genoeg om nachtelijke bewegingen mogelijk te maken, en tegelijkertijd stevig genoeg om hun groeiende lichaam voldoende ondersteuning te bieden. Lattoflex biedt meerdere soorten eenpersoonsmatrassen met uiteenlopende kenmerken aan.

De overgang naar een eenpersoonsmatras beperkt zich niet tot het vergroten van het formaat van de matras. Het is ook de uitgelezen kans om uw kind vertrouwd te maken met het belang van een goede nachtrust en duidelijk te maken hoe een goede matras, zoals de Lattoflex matras, daaraan kan bijdragen. Leg uw kind uit dat de Lattoflex eenpersoonsmatras gemaakt is van hoogkwalitatieve materialen die hem/haar een nachtrust van superieure kwaliteit bieden.

De overschakeling naar een eenpersoonsmatras is een grote stap, maar met Lattoflex kan u er zeker van zijn dat uw kind in goede handen is. Een goede nachtrust is essentieel voor een gezonde groei en ontwikkeling en geen enkele matras belichaamt dit zo goed als de Lattoflex matras.
 

Uit welke materialen bestaan de eenpersoonsmatrassen?

De eenpersoonsmatrassen van Lattoflex zijn allemaal voorzien van de laatste innovaties. Door te kiezen voor een kwaliteitsmatras ben je zeker van een comfortabele en deugddoende nachtrust.

De Luna-matras uit het gamma van Lattoflex is een kwaliteitsmatras met een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding. Gevuld met comfortschuim van hoge kwaliteit volgt de matras de contouren van het lichaam en zorgt ze voor maximale rust. Met haar aantrekkelijke prijs ben je verzekerd van een goed ontworpen eenpersoonsmatras die lang meegaat. Dankzij de 7 ergonomische zones biedt ze maximaal welzijn voor een goede nachtrust.

eenpersoonsmatras

Onze GELTEX®-matrassenreeks is gemaakt van een innovatief schuim (slow resilient foam) dat perfect kan ademen dankzij de open celstructuur over de volledige matras. Dit veerkrachtige schuim biedt optimale ondersteuning voor jouw lichaam in alle slaaphoudingen en absorbeert druk. Dat is essentieel voor je lichaam om goed te herstellen terwijl je slaapt.

eenpersoonsmatras GELTEX

Onze derde categorie eenpersoonsmatrassen (ook verkrijgbaar in tweepersoonsformaat) is de Memory-reeks. Deze ergonomische matrassen zijn gemaakt van drukverlagend traagschuim en dankzij de open celstructuur kunnen lucht, warmte en vocht gemakkelijker ontsnappen. Matrassen van Lattoflex-traagschuim maken het gemakkelijker om de hele nacht door te slapen, zelfs als je veel beweegt. Je wordt niet wakker door je eigen bewegingen dankzij het schuim van hoge kwaliteit.

ergonomische eenpersoonsmatras

Latex is een natuurlijk materiaal dat zeer populair is. Lattoflex-matrassen bieden optimaal comfort dankzij de uitstekende kwaliteit van de latex waarvan ze zijn gemaakt. Een eenpersoonsmatras in latex is zacht, soepel en comfortabel. Bovendien staat latex ook bekend om zijn duurzaamheid. Je voelt zeker het verschil!

eenpersoonsmatras

Beantwoord de vragen in onze gids, die zullen je helpen bij het kiezen van een eenpersoonsmatras.

Hoe kan ik professionele hulp krijgen om de juiste keuze te maken?

Twijfel je tussen verschillende modellen? Heb je vragen over het kiezen van een eenpersoonsmatras? Maak dan een afspraak met je Lattoflex expert.

Hij of zij beantwoordt graag al jouw vragen en helpt je de ergonomische matras te kiezen die je nog veel rustige nachten zal bezorgen.

Hoe zorg je voor ultiem slaapcomfort met een eenpersoonsmatras?

Het volledige Lattoflex-gamma garandeert je een goede nachtrust dankzij ergonomische matrassen, lattenbodems en hoofdkussens. Dankzij de combinatie van deze drie elementen kan je er zeker van zijn dat je jaren goed zal slapen.

Een ergonomische lattenbodem optimaliseert de prestaties van je eenpersoonsmatras.

Een kwaliteitskussen van Lattoflex houdt je nek in lijn met je wervelkolom en zorgt voor optimaal slaapcomfort.

Om je slaapruimte compleet te maken, geeft de keuze voor een bedframe van Lattoflex jouw beddengoed een geraffineerde uitstraling.

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT

✓ 100% GELTEX® kern 16 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

OPTIMUM FUSION

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ Topper Soft Latex 4 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

OPTIMUM

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

ZEN PLUS

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

ZEN

✓ Kern 100 % latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

VITA PLUS

✓ Kern 100 % latex
✓ Kern 16 cm
✓ 5 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

Luna

✓ Kern in comfortschuim
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Stevig ligcomfort

MEMORY 24

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 6 cm
✓ Toplaag traagschuim 8 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

MEMORY 20

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 4 cm
✓ Toplaag traagschuim 6 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier