matras 120x200

Matras 120x200

Comfortabel slapen op een matras 120x200

Of het nu voor één of twee personen is, kinderen of volwassenen, uw matras 120x200 moet comfortabel zijn en van uitstekende kwaliteit voor een rustgevende slaap.

De Lattoflexmatras 120x200 is aangepast aan uw actieve leven en lichaamsbouw. Ze wordt daarom aanbevolen voor iedereen die een optimale slaapoplossing wil.

Aangezien we bijna een derde van ons leven slapend doorbrengen, is het belangrijk dat onze matras 120x200 ergonomisch is en de contouren van ons lichaam op een natuurlijke manier volgt, want een goede nachtrust draagt bij tot een betere levenskwaliteit.

Een goede nachtrust met een matras 120x200

Bij de aankoop van een ergonomische matras moet u rekening houden met de afmetingen en de kwaliteit ervan. Bij Lattoflex bieden we behalve matrassen 120x200 ook matrassen van andere formaten aan. Hieronder vindt u enkele afmetingen voor eenpersoons- en tweepersoonsmatrassen uit ons aanbod.

Kiezen voor een matras 120x200 betekent kiezen voor comfort, wat essentieel is voor een goed herstel na een dag hard werken. Met een ergonomische matras kan het lichaam zich goed in de matras nestelen en een echt gevoel van rust ervaren. De kwaliteit van de Lattoflexmatrassen 120x200 betekent dat de matras vele jaren in uitstekende staat zal verkeren.

Voor wie is een matras 120 x 200 geschikt?

De matras 120 x 200 heeft de ideale maat voor zwaarder gebouwde personen. Slapers met overgewicht zullen zich snel benauwd voelen in een bed met een standaardmaat. Bovendien zweten zij meer dan gemiddeld en dat zorgt voor ongemak in kleine eenpersoonsbedden. De slaapkwaliteit lijdt eronder en hun nachten zijn korter. Als u overgewicht heeft, raden we aan om een matras 120 x 200 te kiezen.

Tieners krijgen vaak het verwijt dat ze nonchalant en chronisch vermoeid zijn, maar ze zitten in een fase waarin slaap uiterst belangrijk is. Als ze niet vroeg naar bed gaan en slecht slapen, ervaren ze moeilijkheden bij het leren. Zich een hele dag concentreren in de klas is niet evident als de nacht te kort was of van slechte kwaliteit. Een matras 120 x 200 die ontwerpen werd met de knowhow van Lattoflex, is de oplossing om uw tiener een goede nachtrust te bieden.

Dankzij de grotere breedte dan gemiddeld, is een matras 120 x 200 een uitstekende keuze voor een eenpersoonsbed, maar met voldoende bewegingsruimte ’s nachts. Deze matras is ook geschikt voor wie gewoon meer ruimte wenst om te ontspannen.

Inzicht in de specifieke kenmerken van de Lattoflex 120x200 matras: van het ontwerp tot uw nachtelijk comfort

De ervaring die een Lattoflex matras 120x200 biedt, is het resultaat van een combinatie van de allernieuwste spitstechnologie en ongeëvenaard vakmanschap. Elke fase, van het ontwerp tot uw nachtelijk comfort, vertegenwoordigt de specifieke kenmerken van een opmerkelijk product.

Het ontwerp van een Lattoflex matras 120x200 begint in het laboratorium van hetzelfde merk, waar onderzoekers gespecialiseerd in slaap en ergonomie, de beste oplossingen voor een kwaliteitsvolle slaap bestuderen. Dit nauwkeurige wetenschappelijke onderzoek resulteert in innovatieve technologie om een onovertroffen product te creëren op het gebied van ondersteuning, comfort en duurzaamheid.

Het ontwerp van de comfortzones maakt de Lattoflex matrassen 120x200 uniek. De matras heeft verschillende steunzones, afgestemd op de verschillende delen van het lichaam. Deze zones zorgen ervoor dat het lichaamsgewicht van de gebruiker mooi verdeeld wordt en dat de wervelkolom perfect uitgelijnd wordt, waardoor een herstellende en pijnloze nachtrust wordt bevorderd.

Het nachtelijk comfort dat een Lattoflex matras 120x200 biedt, is het resultaat van minutieus werk om aan de behoeften van ieder individu te voldoen. Of u nu een rug-, een buik- of een zijslaper bent, de matras past zich aan aan uw slaapgewoontes en aan uw lichaamsbouw, waardoor u elke nacht opnieuw zeker bent van optimaal comfort.

Het belang van de specifieke kenmerken van de Lattoflex matras 120x200 begrijpen, dat is de juiste benadering van kwaliteit, innovatie en personalisatie ter bevordering van uw nachtelijk welzijn begrijpen.

Innovatieve materialen kiezen voor het beste comfort

Lattoflex innoveert voortdurend in de productie van matrassen 120x200. De gebruikte materialen zijn duurzaam en allemaal van hoge kwaliteit om u een slaapcomfort te bieden dat zelden geëvenaard wordt.

Door te kiezen voor de kwaliteit van een matras 120x200, bent u zeker van een deugddoende en zeer comfortabele nachtrust.

Het Memorymatrassengamma van Lattoflex is gemaakt van visco-elastisch schuim dat de druk vermindert.

De traagschuimmatras 120x200 voegt gemakkelijk lucht, warmte en lichaamsvocht af.

Ze maakt het ook gemakkelijker om een deugdoende nachtrust te krijgen, zelfs als u zich vaak omdraait. In feite wordt u niet wakker van uw eigen bewegingen dankzij de hoge kwaliteit van het schuim.

Matras 120x200

De GELTEX® matrassen 120x200 zijn samengesteld uit een innovatief schuim ("slow resilient foam") dat een ideale ondersteuning van het lichaam mogelijk maakt in alle slaaphoudingen dankzij de celstructuur die de druk absorbeert. Dat is essentieel voor een perfect herstel gedurende de nacht.

De GELTEX® matras 120x200 van Lattoflex blijft na vele jaren even comfortabel en duurzaam als de eerste dag.

matras 120x200 GELTEX<sup>®</sup>

Latex is een natuurlijk materiaal dat zeer populair is. De Lattoflexmatrassen 120x200 bieden een optimaal comfort dankzij de uitstekende kwaliteit van de latex.

De latexmatras 120x200 is van nature zacht, soepel en comfortabel.

Latex staat ook bekend om zijn duurzaamheid. Dankzij latex zijn uw nachten perfect!

latexmatras 120x200

De Lunamatras uit het Lattoflexgamma heeft een zeer interessante prijs-kwaliteit-comfortverhouding. Ze is ook de laatste toevoeging aan de Lattoflexfamilie.

De matras 120x200, gevuld met hoogwaardig comfortschuim, volgt de contouren van het lichaam en zorgt voor maximale rust.

Met haar aantrekkelijke prijs kan u zeker zijn van een goed ontworpen matras 120x200 die jaren meegaat.

Dankzij de ergonomische zones biedt ze maximaal welzijn voor een goede nachtrust.

matras 120x200 Luna

Om uw keuze voor een matras 120x200 makkelijker te maken, kan u enkele vragen beantwoorden in onze gids en te weten komen welk model perfect bij u past.

Vind de ideale matras 120x200 met de hulp van een expert

Om de ideale matras te vinden die u een rustige en ontspannende nachtrust bezorgt, kan u een beroep doen op uw Lattoflex expert.

Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u een matras 120x200 in een winkel uitproberen? Dat is zeker mogelijk, bezoek gewoon een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Combineer alle Lattoflex-elementen voor een kwaliteitsmatras 120x200

De keuze voor een Lattoflexmatras 120x200 is essentieel om u het beste dagelijkse comfort te garanderen, maar dat is niet alles.

De keuze voor een ergonomische  bedbodem speelt ook een belangrijke rol in uw comfort en optimaliseert de prestaties van uw matras 120x200.

Het is verder een goed idee om uw nek de best mogelijke ondersteuning te geven. En de beste manier om dat te doen, is door te kiezen voor een ergonomisch kussen.

Voor het ultieme slaapcomfort kan u uw bed een designtintje geven met een gepersonaliseerd bedframe.

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT

✓ 100% GELTEX® kern 16 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

OPTIMUM FUSION

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ Topper Soft Latex 4 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

OPTIMUM

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

ZEN PLUS

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

ZEN

✓ Kern 100 % latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

VITA PLUS

✓ Kern 100 % latex
✓ Kern 16 cm
✓ 5 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

Luna

✓ Kern in comfortschuim
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Stevig ligcomfort

MEMORY 24

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 6 cm
✓ Toplaag traagschuim 8 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

MEMORY 20

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 4 cm
✓ Toplaag traagschuim 6 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier