tweepersoonsmatras

Tweepersoonsmatras

Slaap comfortabel op uw tweepersoonsmatras

Wilt u een goede nachtrust op een comfortabele tweepersoonsmatras? Met de juiste ergonomische matras geniet u van een goede nachtrust, of u nu alleen slaapt of niet. Ongeacht uw slaaphouding en die van uw partner, wilt u dat uw tweepersoonsmatras uw lichaam perfect ondersteunt en de druk op de juiste plaatsen absorbeert.

Welke tweepersoonsmatras moet ik kiezen? Bij Lattoflex gebruiken we de nieuwste technologieën en innovatieve materialen om u absoluut comfort te bieden. U kan kiezen tussen GELTEX®, latex, visco-elastisch schuim (traagschuim) of comfortschuim. Als u een van onze ergonomische matrassen kiest, is het verschil duidelijk voelbaar wanneer u wakker wordt: u voelt zich helemaal uitgerust en fit en hebt geen pijntjes of kwaaltjes.

Bij de keuze van uw toekomstige tweepersoonsmatras is het belangrijk een synergie te creëren tussen verschillende elementen om het beste comfort te garanderen. Let op uw matras, uw ergonomische  bedbodem, maar ook op uw lichaamsbouw en die van uw partner. Zodra u het ideale model heeft gekozen, wordt uw lichaam goed ondersteund, ongeacht uw slaaphouding. Met uw tweepersoonsmatras geniet u de hele nacht van optimaal comfort en voelt u het verschil wanneer u wakker wordt.

Kies de maat van uw matras zorgvuldig

Bij Lattoflex vindt u ergonomische matrassen in verschillende formaten, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Hieronder vindt u de afmetingen van de populairste eenpersoons- en tweepersoonsmatrassen:

Zeven ergonomische comfortzones voor uw tweepersoonsmatras

Onze Lattoflexmatrassen hebben vijf of zeven ergonomische comfortzones. Wat zijn precies de voordelen? De comfortzones garanderen u de beste ondersteuning over de hele lengte van uw tweepersoonsmatras. Uw schouders of heupen worden dus perfect ondersteund door de matras.

Naast absoluut comfort, geniet u ook van goede ventilatie en efficiënte warmte- en vochtafvoer. Uw temperatuur is altijd ideaal.

Waarom kiezen voor een tweepersoonsmatras, zelfs als u alleen slaapt?

Hoewel veel mensen niet stilstaan bij de maat van hun matras, is het toch iets dat niet verwaarloosd mag worden. Bij een lattenbodem is het goed om alles eens op een rijtje te zetten en na te denken, bij een matras is het net zo. Ook voor mensen die alleen wonen is een tweepersoonsmatras een populaire keuze. Neem dus de tijd om informatie in te winnen en uw toekomstige tweepersoonsmatras te testen.

De voornaamste reden om een tweepersoonsmatras te kiezen als u alleen bent: meer plaats en comfort. Dit type matras richt zich hoofdzakelijk tot koppels die dagelijks samenwonen. De standaardmaat 140 x 200 is een van de meest gekozen tweepersoonsmatrassen. Een queensize bed wordt steeds populairder en biedt meer comfort. Voor wie nog meer slaapkwaliteit en vooral meer luxe wil, is een kingsize bed een mooie optie. Maar ook al bestaan er XL en XXL versies, het is belangrijk om de juiste maten van uw kamer op te meten alvorens u tot aankoop overgaat.

Welk soort tweepersoonsmatras is de meest comfortabele?

De keuze van een tweepersoonsmatras is een belangrijke beslissing die rechtstreeks invloed uitoefent op de kwaliteit van uw slaap en bijgevolg op uw dagelijks welzijn. Om de meest comfortabele tweepersoonsmatras te vinden, is het essentieel dat u meerdere factoren in aanmerking neemt. Het materiaal, de dichtheid, de afmetingen en de specifieke behoeften van elke gebruiker zijn de belangrijkste.

Lattoflex biedt talloze oplossingen om aan de diverse slaapbehoeften te beantwoorden. Lattoflex biedt tweepersoonsmatrassen aan in diverse materiaalsoorten om optimaal comfort te garanderen.

De Lattoflex tweepersoonsmatrassen hebben een uitstekende thermische regulatie. Iedereen heeft een andere lichaamstemperatuur en een goede matras moet deze varianten kunnen opvangen. Lattoflex werkt met geavanceerde materialen, zoals GELTEX dat in staat is om de hele nacht lang warmte te absorberen en af te geven. Deze functie zorgt er niet alleen voor dat iedere gebruiker een aangename slaaptemperatuur behoudt, maar zorgt er ook voor dat de aanwezigheid van huisstofmijt en bacteriën voorkomen wordt, waardoor er een gezondere slaapomgeving ontstaat.

Ook de afmetingen van de matras zijn belangrijk. Lattoflex biedt tweepersoonsmatrassen aan in diverse maten, passend in alle slaapkamers en bij alle voorkeuren. Of u nu een matras zoekt voor een logeerkamer of voor uw eigen kamer, bij Lattoflex vindt u de afmeting die aan uw behoeften beantwoordt.

De meest comfortabele tweepersoonsmatras is de matras die aan uw specifieke behoeften voldoet aangaande ondersteuning, comfort en afmetingen. Met Lattoflex bent u zeker van de juiste keuze, omdat u bij ons een compleet gamma aan hoogwaardige tweepersoonsmatrassen, ontworpen om u de best mogelijke slaap te bieden, vindt.
 

Welke ergonomische matras is geschikt voor uw lichaamsbouw?

U vraagt zich waarschijnlijk af welke tweepersoonsmatras geschikt is voor uw lichaamsbouw en die van uw partner. Dankzij de nieuwste technologieën en innovatieve materialen vindt u de juiste ergonomische matras voor u. Dit zijn de modellen die wij hebben ontwikkeld:

Allereerst bieden onze tweepersoonsmatrassen van natuurlatex u een onberispelijke hygiëne, zachtheid en ultiem comfort. Latex is een duurzaam materiaal dat het voordeel heeft zacht en elastisch te zijn. De druk wordt gelijkmatig verdeeld voor optimaal comfort.

Tweepersoonsmatras

We hebben ook een revolutionaire reeks GELTEX®-matrassen ontwikkeld, op basis van een innovatief schuim met de naam "slow resilient foam". De structuur is elastisch, honingraatachtig en open. Het materiaal is hypoallergeen en omarmt elke welving van uw lichaam en dat van uw partner op een optimale manier. Een tweepersoonsmatras van GELTEX® heeft zeven ergonomische comfortzones. Het materiaal zorgt ook voor een optimale ventilatie en drukverdeling.

Tweepersoonsmatras Geltex

Als u op zoek bent naar een ergonomische matras met traagschuim, hebben wij ook het juiste product voor u. Onze modellen zijn gemaakt van visco-elastisch schuim dat zich aan elke welving van uw lichaam aanpast. Uw lichaamstemperatuur is ook altijd optimaal, ongeacht het weer en het seizoen.

ergonomische tweepersoonsmatras

Ga voor een ergonomische matras van hoge kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Lunamatras, gemaakt van comfortschuim, geeft u een goede nachtrust.

Tweepersoonsmatras

Wilt u weten welke tweepersoonsmatras geschikt is voor u? Door enkele vragen over uw slaapgewoonten te beantwoorden, begeleiden wij u naar het model dat het beste bij u past!

Wij helpen u bij het kiezen van uw tweepersoonsmatras

Als u de juiste ergonomische matras voor uw slaapgewoonten hebt gevonden, kan u ook een bijpassende ergonomische bedbodem kiezen die de prestaties van uw tweepersoonsmatras zal optimaliseren. Kies ook een ergonomisch kussen en een bedframe om uw Lattoflexslaapsysteem compleet te maken.

Het kiezen van de juiste ergonomische matras voor uw lichaamstype en slaapgewoonten is niet altijd eenvoudig.

Wenst u persoonlijk advies om de juiste tweepersoonsmatras te vinden? Neem nu contact met ons op en uw Lattoflex expert adviseert u bij uw keuze. U kan onze verschillende modellen ook in de winkel komen bekijken.

GELTEX® WELLNESS FUSION

✓ Unieke combinatie met pocketveren
✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® WELLNESS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Extra GELTEX® comfort in de schouderzone
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® COMFORT PLUS

✓ Extra GELTEX® comfortlaag
✓ Correcte zonering
✓ Soepele schouderzone
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT PLUS

✓ 100% GELTEX® kern 18 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

GELTEX® SUPPORT

✓ 100% GELTEX® kern 16 cm
✓ Correcte zonering
✓ Goed ademend vermogen

OPTIMUM FUSION

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ Topper Soft Latex 4 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

OPTIMUM

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ Tussenlaag Dryfeel® 3 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Soft, Medium of Firm ligcomfort

ZEN PLUS

✓ Kern 100% latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 18 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

ZEN

✓ Kern 100 % latex natuurlijke oorsprong
✓ Kern 16 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

VITA PLUS

✓ Kern 100 % latex
✓ Kern 16 cm
✓ 5 ergonomische comfortzones
✓ Afritsbare, wasbare hoes

Luna

✓ Kern in comfortschuim
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Stevig ligcomfort

MEMORY 24

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 6 cm
✓ Toplaag traagschuim 8 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

MEMORY 20

✓ Kern high resilience schuim 10 cm
✓ Tussenlaag comfortschuim 4 cm
✓ Toplaag traagschuim 6 cm
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Medium of Firm ligcomfort

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Vind een Lattoflex-verkooppunt bij u in de buurt

Ontdek hier