Dream Deals bij Lattoflex

Ga op zoek naar absoluut comfort en onverslaanbare aanbiedingen! Dankzij de Dream Deals krijg je nu mooie kortingen op een Lattoflex bed. Benieuwd naar onze deals? Ga nu naar uw dealer!

Dream deals
Lattoflex keyvisual

Maak kennis met de knowhow van een echte Lattoflex

Een klassieke lattenbodem, een hybride bedbodem of een zeer ergonomische Winx® bedbodem ? Al onze modellen vormen stuk voor stuk een ideale oplossing voor uw slaapcomfort.

Om ’s nachts in alle comfort te kunnen rusten, heeft u in de eerste plaats een ergonomische matras nodig. Bij LATTOFLEX vindt u een uitgebreid aanbod aan natuurlatex matrassen, Memory Foam mattresses en latex mattresses. Met behulp van onze kwaliteitsmatrassen, geniet u steeds opnieuw van een heerlijke nacht. U weet niet welke matras kopen? Geen nood, wij loodsen u graag door de verschillende keuzemogelijkheden.

Of u nu kiest voor een eenpersoons matras of een tweepersoons matras, u slaapt als een roosje op een schuim matras van LATTOFLEX. Afhankelijk van uw lichaamsbouw, kiest u beter voor een zachte matras of een stevige matras. Maar welke matras kiezen bij rugpijn? Een goede matras voor rugklachten biedt extra ondersteuning voor uw ruggengraat, nek en schouders. Een matras tegen rugklachten is doorgaans een harde matras met schuim dat zich vormt naar uw lichaam. Deze speciale matras voor rugpijn verlicht al uw klachten voor een nacht zoals hij hoort te zijn. Aarzel dus zeker niet om onze medewerkers om hulp te vragen bij het vinden van de perfecte matras tegen rugpijn.

De matrassen van LATTOFLEX zijn in tal van formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. Gaat u voor een matras 140x190, een matras 90x200, een matras 90x190, een matras 120x200 of een matras 80x200? U heeft een ruime keuze. Ook matrassen 140x200, matrassen 160x200 en matrassen 180x200 vindt u zeker in ons gamma.

Kies uw matras

Ontdek welke matras op uw lijf geschreven is aan de hand van onze gids om uw matras te kiezen, op basis van doelgerichte vragen!

Geruststellend gevoel van ondersteuning. Uitstekend slaapcomfort. Verkwikkende nachtrust. Zin om te gaan slapen.

Benoît, 32 jaar, Brussel

Minder rugklachten, goed uitgerust wakker worden, wat een verademing!

Agnès, 64 jaar, Antwerpen

Zeer aangenaam verrast Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Mireille, 46 jaar, Genk

Geen rug- en schouderpijn meer Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Georges, 73 jaar, Kessel

Veel minder last aan de schouder Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline, 36 jaar, Ganshoren

Wij zijn bijzonder tevreden over de matrassen GELTEX® Inside: comfort, frisheid en vooral absoluut geen stof, in tegenstelling tot Memory Foam.

Michel, 70 jaar, Saint-Étienne

Innovatieve technologieën

Met Lattoflex kiest u voor de beste technologie op gebied van slaapcomfort. Het merk Lattoflex is al jarenlang de grote koploper wat innovatie betreft op het vlak van slaaptechnologie. We gebruiken uitsluitend de beste producten, zonder onze doelstelling uit het oog te verliezen: u een zeer gezonde en zo comfortabel mogelijke nachtrust bieden!

De slaapsystemen van Lattoflex garanderen u een correcte houding, waarbij de natuurlijke vorm van de wervelkolom goed ondersteund wordt en u van een optimaal slaapcomfort geniet.

Wenst u een afspraak met een van onze experts voor meer info of om een gepersonaliseerd slaapsysteem samen te stellen dat perfect bij uw lichaamsbouw past en op uw slaapgewoonten is afgestemd? Neem dan snel contact met ons op!

Neem contact op met een Lattoflex Expert of Lattoflex Partner

Winx® 6: de bedbodem die uw lichaam perfect ondersteunt

De Winx® 6 bedbodem van Lattoflex is een uniek, innovatief slaapsysteem dat uw lichaam volledig driedimensionaal ondersteunt: in de breedte, in de lengte en in de diepte. Deze bedbodem maakt gebruik van exclusieve Winx® vleugels gemaakt van POM (polyoxymethyleen) met drie flexibele steunpunten die zich afzonderlijk aanpassen.

Deze zeer flexibele vleugels garanderen u een optimale lighouding tijdens elke fase van uw slaap, ongeacht uw lichaamsbouw, of de plaats en uw houding in bed.

De  lathouders van TPE-E (thermoplastische polyester elastomeer Hytrel®) vormen de basis voor de ophanging. Zij vormen de “schokdempers” van het flexibele slaapoppervlak van de Winx® 6 bedbodem.

Verder beschikken onze Winx® 6 bedbodems over een innovatieve technologie die uw schouders optimaal ondersteunt: de Flex Zone. Uw schouders rusten comfortabel op het slaapoppervlak, zodat uw wervelkolom een natuurlijke houding kan aannemen.

Het exclusieve relaxsysteem van Lattoflex (beschikbaar op alle regelbare Winx® 6 bedbodems) laat uw voeten rusten op dezelfde hoogte als uw hart. Dit bevordert de bloedsomloop en helpt om uw spieren beter te ontspannen.

Lees meer over de Winx 6®

Kies uw ergonomische matras

Uw levensstijl en uw lichaam zijn uniek. Daarom verdient u ook een slaapsysteem dat perfect op uw levenswijze is afgestemd. Wanneer u uw keuze maakt, is het de bedoeling om een volledige synergie tussen uw lichaam, uw matras en uw bedbodem tot stand te brengen. Uw matras zal niet alleen performanter zijn, maar uw slaap zal bovendien duidelijk verbeteren.

Dankzij onze ergonomische matrassen geniet u van een optimale ventilatie en een doeltreffende afvoer van warmte en vocht. U voelt gewoon het verschil tijdens uw slaap: u ligt comfortabel, en elke ochtend wordt u fit en monter wakker.

U hebt keuze uit verschillende soorten matrassen, samengesteld met innovatieve materialen en technologieën: GELTEX®, latex, Memory of hoogwaardige comfort schuim.

Ontdek onze ergonomische matrassen

Product van de maand : GELTEX® Wellness

Op zoek naar een matras die de contouren van uw lichaam perfect ondersteunt ? Aarzel dan zeker niet en kom de GELTEX® Wellness proefliggen bij een Lattoflex Expert. De GELTEX® Wellness biedt u een ondersteunende kern in Support Foam met daarbovenop een aangename toplaag in Comfort Foam. Voor extra lig- en slaapcomfort is de schouderzone eveneens voorzien van extra Comfort Foam. Uw schouders kunnen zo comfortabel wegzakken in de matras en u geniet van een deugddoende nachtrust. 

Ontdek de GELTEX® Wellness